REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Selena Gomez

Dainininkė Selena Gomez pasidalijo nuotrauka, kurioje ji vilkėjo maudymosi kostiumėlį ir demonstravo inksto transplantacijos operacijos randą.

Dainininkė Selena Gomez pasidalijo nuotrauka, kurioje ji vilkėjo maudymosi kostiumėlį ir demonstravo inksto transplantacijos operacijos randą.

REKLAMA

Po inkstų transplantacijos 2007 metais, Selenos ant jos kūno liko randai, dėl kurių moteris turėjo dvejopų jausmų. Ji savo sekėjams aprašė kaip po inksto transplantacijos susitaikė su randais.

„Kai man persodino inkstus, atsimenu, kad iš pradžių buvo labai sunku parodyti randą. Nenorėjau, kad jis būtų nuotraukose, todėl nešiojau drabužius, kurie jį uždengtų. Dabar labiau nei bet kada anksčiau esu įsitikinusi, kas esu ir ką išgyvenau... ir tuo didžiuojuosi“, – ji rašė.

2017 m. Selena Gomez patyrė inksto transplantaciją, atsiradus vilkligės komplikacijoms, kurį jai dovanojo draugė ir „Grown-ish“ žvaigždė Francia Raisos. 28 metų dainininkės randas pirmą kartą paparacų nuotraukose buvo pastebėtas 2018 m.

REKLAMA
REKLAMA

Raisa taip pat parodė savo procedūrinius randus, likusius po kilnaus sprendimo paaukoti vieną iš inkstų Selenai, ir teigė, kad po to ji taip pat išgyveno depresijos priepuolius 2018 m. Jos gerbėjai palaikė ir plojo jos gestui.

REKLAMA

2017 m. Selena Gomez pasidalijo šia nuotrauka iš ligoninės „Instagram“ .

„Aš labai gerai žinau, kad kai kurie mano gerbėjai pastebėjo, jog dalį vasaros praleidau nematoma, ir klausinėjo, kodėl aš nereklamavau savo naujos muzikos, kuria labai didžiavausi. Taigi sužinojau, kad man reikia persodinti inkstą, nes mano vilkligė sugrįžo", – rašė dainininkė.

„Nuoširdžiai tikiuosi pasidalinti su jumis, kelione, kuri tęsiasi jau kelis mėnesius, nes visada norėjau padaryti su jumis. Iki tol noriu viešai padėkoti savo šeimai ir neįtikėtinai gydytojų komandai už viską, ką jie man padarė prieš operaciją ir po jos.

Ir galiausiai nėra žodžių apibūdinti, kaip galėčiau padėkoti savo gražiai draugei Francia Raisa. Ji padovanojo man didžiausią dovaną paaukodama man savo inkstą. Esu nepaprastai palaiminta. Aš tave labai myliu“, – tąkart rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų