REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikos prodiuseris ir didžėjus Jonas Nainys bei jo žmona, drabužių prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė daugeliui atrodo tobulos poros pavyzdys, o laidos „Virtuvės istorijos“ metu paaiškėjo, kad jiedu vienas kitą palaiko ir svarbiausiais gyvenimo periodais.

Muzikos prodiuseris ir didžėjus Jonas Nainys bei jo žmona, drabužių prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė daugeliui atrodo tobulos poros pavyzdys, o laidos „Virtuvės istorijos“ metu paaiškėjo, kad jiedu vienas kitą palaiko ir svarbiausiais gyvenimo periodais.

REKLAMA

Pasirodo, kad ne kas kitas, o būtent Jonas buvo tas, kuris paskatino žmoną drąsiai imtis naujos veiklos.

Laidos metu Jonas gavo užduotį pagaminti mielinę pynę su vištiena ir sūriu, o Simona – bandeles su rūkyta šonine ir virta dešra. Tiesa, kaip pasakojo Jonas, jo mylimoji puikiai gaminti mokėjo ne visuomet.

„Kai Simą pirmąkart parsivežiau namo 18-os metų, pasakiau, tai, Simute, gal kažką  skanaus pagamink? O ji tiesiog žiūri į mane tokiom išsigandusiomis akim ir sako: „Tai, kad aš nemoku!“ Pirmas patiekalas gal nebuvo toks skanus. Atrodo, buvo kopūstienė su su kirmelėmis (juokiasi). Ne, žirnių sriuba su kirmelėmis! Bet jau 14 metų, ir aš dar gyvas, o mano skrandis yra tikrai patenkintas“, – patobulėjusius žmonos kulinarinius sugebėjimus gyrė J. Nainys.

REKLAMA
REKLAMA

O štai gavęs užduotį paruošti tešlą pynei, Jonas prisiminė linksmą savo močiutės pokštą: „Man ši tešla man primena mano močiutę, kuri darydavo bandeles. Ji sakydavo, kad kai jos su mielėmis išsipučia, jas turi valgyti jaunos mergaitės, kad kai subręstų, būtų didelė krūtinė“ (juokiasi).

REKLAMA

Laidoje Simona prabilo ir apie savo verslą, bei kaip viskas prasidėjo. „Mano prekės ženklas gimė labai netikėtai, nes aš tiesiog pati norėjau išmokti siūti. Čia, vėlgi, tikriausiai prasimušė mano Suvalkija. Sakiau, kad jeigu mokėčiau siūti, kiek gražių drabužių galėčiau sau pasisiūti ir neišleisti labai daug pingų. Jono paskatinta išmokau. Jonas pamatė mano aistrą ir padovanojo man siūvimo mašiną, išmanų manekeną, kuris sukinėjasi ir pasidaro į visokius dydžius“, – prisiminimais dalijosi ji.

Žmonos drabužių verslo pradžią prisiminė ir pats Jonas. „Turiu keletą gražių nuotraukų, kai 2013 metais Karklėje šuniukai buvo apstoję Simutę, o Simutė kažką siūna. Nufotkinu ir matau, kad jai patinka tai daryti. Galbūt net ne galvojimas, kaip tai padaryti ir iš šito užsidirbti pinigų, bet tiesiog tas paprastas noras daryti iš širdies“, – žmoną gyrė didžėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ir pats J. Nainys jau kurį laiką dirba prie naujo savo projekto „Open play“, apie kurio pradžią papasakojo tiek laidos vedėjams, tiek ir žiūrovams. 

„Man visada patiko muzika, aš tai darau jau nuo mokyklos – ir „Radistų“ era, ir mano, kaip Jovani. Mes pagalvojome, kad visi esame jau daug ką pasiekę ir pamatę, tad norime pasidalinti ta patirtimi su jaunaisiais atlikėjais. Įkūrėme tokią „Open play“ agentūrą, kad padėtume jauniems atlikėjams įrašyti dainas. Jie įsirašo, tada mes jas išleidžiame, darome koncertus“, – pasakojo jis pridėdamas, kad padėjo tokiems atlikėjams, kaip Jessica Shy, Niko Barisas bei daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man labai patinka dirbti su muzika ir labai patinka gaminti. Tai trys mano aistros, nes dar viena yra po kaire“, – šyptelėjo Jonas meiliai pažvelgdamas į žmoną.

Visą vaizdo įrašą su Jonu ir Simona Nainiais galite pamatyti peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Visą laidą „Virtuvės istorijos“ pamatykite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų