REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Jessica Szohr ir Penn Badgley (tv3.lt fotomontažas)

Serialo „Gossip girl“ žvaigždės Jessicos Szohr gyvenime – malonūs džiaugsmai. Kartu su mylimuoju Bradu moteris laukia šeimos pagausėjimo.

7

Serialo „Gossip girl“ žvaigždės Jessicos Szohr gyvenime – malonūs džiaugsmai. Kartu su mylimuoju Bradu moteris laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Aktorė pati apie tai pranešė socialiniuose tinkluose.

Tai – pirmasis 35 metų aktorės vaikelis. O štai jos mylimajam tai bus jau antroji atžala. Su buvusia žmona Lauren Hunt B. Richardsonas augina dukrelę.

Socialiniuose tinkluose, pranešusi žinią, Jessica (kurie seriale vaidino Vanessą Abrams) rašė kad su mylimuoju jie yra perpildyti džiaugsmo.

Jessica ir Bradas ėmė susitikinėti su profesionaliu ledo ritulininku Bradu tik šiais metais. 

Tiesa, taip pat Jessica nėra vienintelė „Gossip girl“ žvaigždė, kuri šiuo metu laukiasi. Visai neseniai vaikelio sulaukė ir Blair Waldorf seriale suvaidinusi Leighton Meester. 

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad 2011-asiais, nors ilgą laiką buvo serialo „Gossip girl“ dalis, Jessica nusprendė vaidmens atsisakyti. Kaip tuomet pasakojo žiniasklaidai, tokį sprendimą ji priėmė nesunkiai, o su Vanessos Abrams vaidmeniu ji atsisveikinti netgi norėjusi.

REKLAMA

„Kai ėmėme filmuoti 4-ąjį sezoną, pradėjau kalbėtis su prodiuseriais. Nežinojome, ką dar padarysime su personažais. Tačiau vaidinant tą patį žmogų 4 metus, viskas ima tarsi kartotis. Norėjau pokyčių“, – atviravo ji.

Anot aktorės, ji jautėsi taip, tarsi su savo vaidmeniu būtų padariusi viską. „Man buvo be galo smagu ir radau draugų, su kuriais bendrausiu amžinai. Taip pat buvo gera dirbti tokiame mieste ir iš Vanessos išspausti viską, ką galėjau“ – sakė ji.

Tiesa, daugelis tuo metu spėliojo, kad iš tiesų aktorė serialą paliko dėl visai kitokių priežasčių, mat tuo metu jos ir kito „Gossip girl“ aktoriaus Edo Westwicko draugystė jau buvo nutrūkusi. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų