REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Johnas Caudwellas aprodė savo jachtą  (nuotr. Instagram)

Lietuvė dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė ir jos mylimasis milijardierius Johnas Caudwellas plačiai aptarinėjami ne tik britų, bet ir viso pasaulio žiniasklaidoje. Šį kartą plačiai aptarinėjama jo itin prabangi jachta.

16

Lietuvė dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė ir jos mylimasis milijardierius Johnas Caudwellas plačiai aptarinėjami ne tik britų, bet ir viso pasaulio žiniasklaidoje. Šį kartą plačiai aptarinėjama jo itin prabangi jachta.

REKLAMA

Milijardierius aprodė prabanga tviskančią jachtą, kurią įsigijo aukcione už 34mln. eur., maždaug pusę jos įvertintos vertės.

Kaip rašo stokesentinel.co.uk, 2010 m. jis aukcione įsigijo 73 metrų ilgio jachtą. Ją milijardierius pavadino „Titania“.

Šioje jachtoje yra daugiau nei 12 metrų ilgio vandens čiuožyklą, įgula bei naktinis klubas.

„Titania“ yra viena iš maždaug 5000 privačių jachtų pasaulyje.

Ją gal išsinuomoti kiekvienas, tačiau turės nemenkai paploninti piniginę. Jos kaina –  už 630 000 eur. per savaitę sezono metu. Teigiama, kad turtuolis ja naudojasi tik 4 savaites per metus.

Šia jachta spėjo pasidžiaugti daugybę žinomų žmonių. „Titania“ užsakė net įžymybės ir karališkosios šeimos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad tai nėra vienintelis itin prabangus jo turtas.

Remiantis „Sunday Times Rich List“, J. Caudwellas yra įvardijamas kaip 91-as turtingiausias asmuo, o jos turtas vertinamas daugiau nei 1,6 milijardais eurų. Tai – 11 mln. eurų mažiau, nei 2019-aisiais, tačiau tai galėtų būti susiję su įspūdingu jo namu prabangiame Londono rajone, Mayfair.

REKLAMA

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, tai – brangiausias Didžiosios Britanijos namas. Jo namai yra vertinami net 280 mln. eurų. Sunku patikėti, bet jo namas prilygsta net 55 tradiciniams Londono butams, o viena čia įrengta salė galėtų sutalptinti net 120 žmonių. 

Turtuolis savo namą vadina „Didžiausiu Britanijos namu“, o rūmuose yra net 8 aukštai. Jo ir mylimosios M. Vžesnkiauskaitės namas atims žadą. Pro jų nepaprastai didelį valgomąjį netgi teka speciali upė. „Tai unikalus statinys, kito tokio Londone nerastumėte – kalbant tiek apie dydį, tiek apie įrangą.“

REKLAMA
REKLAMA

Prabangiame name yra 15 miegamųjų. Virtuvės stilius įkvėpta tailandiečių, o upėje plaukioja spalvotos žuvelės. Atnaujintuose namuose vyks ir labdaros vakarai. Išskirtiniu akcentu tapo vyšninis medis, kuris žydi prie stiklinių lubų. Milijardierius šį būstą pradėjo renovuoti dar 2015 metais.

Tai, kad garsaus milijardieriaus Johno Caudwello (63) širdį užkariavo žavinga lietuvaitė, dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (32), regis sužinojo visas pasaulis.

Labdaros „Butterfly Ball“ vakare pirmą kartą drauge pasirodžiusi pora neišvengė žiniasklaidos dėmesio. Fotografai ir žurnalistai apstojo ne tik telekomunikacijų magnatą, bet ir jo naują širdies draugę Modestą, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J. Caudwellas – garsus britų verslininkas, įmonės „Phones 4u“ įkūrėjas bei dosnus filantropas. Į jo parankę įsikibusi M. Vžesniauskaitė ne ką mažiau titulų turinti profesionali dviratininkė, kuri 2008 metais dalyvavo net Olimpinėse Pekino žaidynėse.

Iškilmingą vakarą patiems akyliausiems pro akis neprasprūdo įspūdingas Modestos žiedas ant rankos su prabangiu deimantu, tačiau pora patikino, kad tai tikrai ne sužadėtuvių žiedas, o miela dovana.

Po J. Caudwello skyrybų 2014 m. lietuvaitė yra pirmoji jo širdies draugė. Su buvusia žmona, Claire Johnson, milijardierius pragyveno 15 metų.

Panevėžyje gimusi ir 20 metų sportu užsiiminėjanti Modesta augina sūnų Leonardo, kurio susilaukė su buvusiu vyru, profesionaliu italų dviratininku Corrado Salemi.

Anot 67-erių vyro, jis nori, kad ši jachta taptų pasilinksminimų vieta, kurioje būtų puikus maistas ir daugybę pramogų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų