REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

2020-ieji metai princui Harry ir jo mylimajai Meghan Markle tapo tikrai iššūkių metais. Pora ne tik neteko karališkųjų titulų, bet ir persikėlė gyventi į JAV.

8

2020-ieji metai princui Harry ir jo mylimajai Meghan Markle tapo tikrai iššūkių metais. Pora ne tik neteko karališkųjų titulų, bet ir persikėlė gyventi į JAV.

REKLAMA

Dabar, panašu, jie planuoja ir dar vieną pokytį.

Kaip praneša užsienio žiniasklaidai paatviravę artimi jų šaltiniai, pora jau planuoja antrąjį savo vaikelį. 

„Dabar, kai jaučiasi patogiai savo naujuose namuose, o visa kita jų gyvenime taip pat yra pastovu, Meghan pasakė Harry, kad jau metas antrajam vaikeliui. Ji ir vėl nori susilaukti kūdikio ir nekantrauja visa tai pradėti“, – sakė šaltiniai.

Kaip teigė šaltiniai, Meghan dievina faktą, kad yra mama, o matydama, koks laimingas Harry yra turėdamas jų sūnų Archie, visa tai ji prilygina tarsi apdovanojimui. Moteris įsitikinusi, kad antrojo vaikelio priežiūrą pavyks puikiai suderinti praktikoje, o kartu tai jiems atneš tik dar daugiau laimės ir meilės. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ji ir Harry su nekantrumu laukia šios naujos fazės jų abiejų gyvenimuose“, – pridėjo šaltinis.

Tiesa, tai – ne vienintelė svajonė, kurios išsipildymo hercogienė tikisi. Neseniai kartu su Harry jie pasirašė net 125 mln. eurų sutartį su „Netflix“, ir ketina paruošti platformai išties įkvepiančių programų.

REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad už to taip pat kai kas slypi. Kaip užsienio žiniasklaidai sakė artimas poros šaltinis, M. Markle ir pati tikisi gauti „Oskarą“.

„Oskarų“ apdovanojimas yra tai, apie ką Meghan visuomet svajojo. Ji netgi prieš veidrodį, būdama 7 metų, su šepečiu repetuodavo kalbą, kurią pasakytų, jei jį gautų“, – atskleidė artimas hercogienės šaltinis.

„Taip pat ji repetuodavo ir tai, kaip duotų autografus. O jos didžiausias tikslas buvo pasiekti „Emmy“, „Grammy“, „Oskarą“ ir „Tony“ apdovanojimus“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent dabar Meghan gali atsirasti proga panaudoti minėtą padėkos kalbą. Mat būtent taip nutiko Michellei ir Barackui Obamoms, kurie taip pat pasirašė sutartį su „Netflix“, ir tai padėjo jiems laimėti „Oskarą“ už dokumentinę juostą „American Factory“. 

Tas pats šaltinis apibūdino ir Harry bei Meghan planus „Netflix“. „Jie nori sukurti daugybę programų apie istorijas ar bėdas, kurios siejasi su jais bei jų ne pelno siekiančia organizacija Archewell“, – sakė jis.

Vis dėlto su kokia prodiuserine kompanija karališkoji šeima dabar dirbs, kol kas dar nėra aišku. 

O štai pora tikisi žiūrovus nustebinti ir yra pažadėję parodyti net ir animacinį filmuką apie įkvepiančias moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų