REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo filmus ir serialus  nuo meilės iki kriminalinių.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo filmus ir serialus  nuo meilės iki kriminalinių.

REKLAMA

12:00 per TV3 ir 13:00 val. per TV3 Play – serialas „Tikroji žvaigždė“. Eliza – mergina iš neturtingos šeimos, kupina svajonių. Besigindama nuo patėvio priekabiavimų, ji pabėga iš namų. Netikėtai vargšė mergaitė iš gatvės atsiduria mados pasaulyje, kuriame karaliauja ambicingoji Karolina ir moterų numylėtinis Artūras. Ar patekusi į blizgesio ir išorinio grožio pasaulį Eliza sugebės išlikti savimi? 

Per TV6 16.00 val. – „CSI kriminalistai“. Detektyvinis veiksmo serialas, sukėlęs perversmą televizijoje. Vos pasirodęs CSI buvo nominuotas net keturiems prestižiniams Emmy apdovanojimams.

TV8 21 val. drama „Žiemos saulėgrįža“. Buvusi aktorė Elfrida Fips iš Londono persikrausto į ramų Diptono kaimelį Anglijos provincijoje. Čia moteris tikisi susikurti naują gyvenimą. Ji įsikuria greitai – turi jaukų namelį, ištikimą šunį, kaimynai ją atpažįsta ir sveikinasi, vietinė parduotuvė jau žino jos pageidavimus. Tačiau Elfridai ramybę sutrikdo nelaimė Škotijoje. Ji čia atkeliauja į paslaptingą namą ir susipažįsta su keliais visiškai skirtingais, tačiau vienos nelaimės sujungtais žmonėmis, tai – muzikanto karjerą dėl šeimos su Glorija paaukojęs Oskaras, iš Australijos dėl vyro išdavystės grįžusi Kerė ir žmonos paliktas Semas. Visų jų istorijos intriguoja, o kaip jos susijusios? 

Go3 siūlo žiūrėti veiksmo ir nuotykių kriminalinę dramą „Velkami per betoną“. Policininkai Bretas Ridžmenas ir Entonis Lurazetis (akt. Mel‘as Gibson‘as ir Vince‘as Vaughn‘as) skiriasi amžiumi, tačiau būdo savybėmis – ganėtinai panašūs. Karštakošiai cinikai, nevengiantys įžeidžiančių replikų kitos rasės, tautybės ir lyties asmenims bei sutariantys, kad jėgos panaudojimas negali būti per didelis ar netinkamas. Po vieno tokio jėgos panaudojimo paaiškėja, kad jis vis tik buvo netinkamas ir abu policininkai nušalinami nuo pareigų. Stokojantys grynųjų ir neturėdami kito pasirinkimo, šie du sugadinti kareiviai stačia galva panyra į nusikalstamą pasaulį, manydami, kad užsidirbs lengvų pinigų, tačiau tamsiausiuose šešėliuose atranda žymiai „daugiau“ nei kada nors tikėjosi. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų