REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Cher ir Sonny Bono (nuotr. SCANPIX)

Cher yra laikoma viena ikoniškiausių visų laikų planetos žvaigždžių, o jos gyvenimas vertas romano. Tiesa, kitaip nei daugelis galėtų įsivaizduoti, jai gyvenimas ėjosi tikrai ne pačia lengviausia vaga.

3

Cher yra laikoma viena ikoniškiausių visų laikų planetos žvaigždžių, o jos gyvenimas vertas romano. Tiesa, kitaip nei daugelis galėtų įsivaizduoti, jai gyvenimas ėjosi tikrai ne pačia lengviausia vaga.

REKLAMA

Ypatingai tai susiję su Cher meilės gyvenimu.

Cher savo mylimąjį Sonny Bono sutiko netikėtai, tačiau jų meilės susižavėjimu iš pirmo žvilgsnio pavadinti nebūtų galima. Sonny iš pradžių paprašė Cher, kad ši taptų jo namų ūkvede. Šios galimybės moteris nusprendė neatsisakyti, mat apie nieką nesvajojo taip stipriai, kaip apie karjerą muzikos pasaulyje. 

Netrukus jai to pavyko pasiekti, o po to sekė ir romanas su Sonny. Deja, jų santuoką vis dar gaubia paslaptys. Pora susituokė slapta, niekas iš artimųjų čia nė nedalyvavo. Cher tuo metu tebuvo vos 18 metų, o kartu su Sonny jie apsikeitė pigiais, labiau suvenyrus primenančiais žiedais. Nepaisant to, ant jų žiedų buvo išgraviruoti jų vardai.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors buvo panašu, kad santuoka prasidėjo puikiai, vis dėlto vėliau vienas Sonny pareiškimas plačiai nuaidėjo visoje žiniasklaidoje. Jis pripažino, kad bet kokios formos intymumas su Cher buvo tiesiog neegzistojantis. 

REKLAMA

„Mes niekuomet neturėjome fizinio ryšio. Aš jos nekaltinu – galbūt buvau nevykęs meilužis. Galbūt buvau didžiausias skausmas, nes iš tiesų esu labai fizinius pojūčius mėgstantis asmuo“, – tąkart sakė jis.

Vėliau Sonny ir Cher dar bandė išsaugoti savo santuoką, deja, viskas nuėjo veltui. Kartą savo dienoraštyje vyras užrašė, kad „žmonės turi galvoti, kad mes esame susituokę – taip turi būti“. Vis dėlto galiausiai nusprendė moterį palikti, o ši jį apkaltino, neva jis neleidžia jai leisti jų kartu uždirbtų pinigų.

Tiesa, skyrybos su Sonny Cher smarkiai įskaudino. Dainininkė vėliau pripažino, kad už šypsenos ir įvairių grožybių iš tiesų jų santuoka buvo kur kas sudėtingesnė. Save ji netgi apibūdino greičiau kaip auksinę žąsį, o ne Sonny žmoną. 

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad jam atleidžiu. Jis mane įskaudino daugybe būdų, tačiau tarp mūsų visuomet kažkas buvo. Jis buvo kur kas daugiau, nei vyras. Siaubingas vyras,  bet puikus mokytojas“, – atviravo ji.

Sunku patikėti, tačiau po to, kai su vyru pasuko skirtingais keliais, ji patraukė kitos garsenybės – Elvis Presley – dėmesį. Pasirodo, kad atlikėjas pakvietė moterį į Las Vegasą. „Iš pradžių ketinau apsilankyti, bet po to supratau, kad nenoriu. Visuomet to gailėjausi“, – pripažino vėliau Cher.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų