REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Kim Kardashian ir Kanye West (nuotr. SCANPIX)

Jau kurį laiką netyla kalbos apie byrančią reperio Kanye Westo ir jo mylimosios Kim Kardashian santuoką. Nors pora iš pradžių buvo laikoma tiesiog tobula, gandai apie jų nesutarimus pasirodė jau kantino pradžioje, o K. Westo liga situaciją tik pablogino.

4

Jau kurį laiką netyla kalbos apie byrančią reperio Kanye Westo ir jo mylimosios Kim Kardashian santuoką. Nors pora iš pradžių buvo laikoma tiesiog tobula, gandai apie jų nesutarimus pasirodė jau kantino pradžioje, o K. Westo liga situaciją tik pablogino.

REKLAMA

Remiantis užsienio žiniasklaida, Kim įsitikinusi, kad šiuo metu reikia žengti paskutinį žingsnį.

Teigiama, kad Kim įsitikinusi, jog atėjo metas skirtis su Kanye, o visus savo žingsnius jau yra suplanavusi.

„Kim jau žino, ko tikėtis iš skyrybų, tačiau ji dar laukia, kol jis išgyvens paskutinį savo ligos epizodą“, – teigė artimas poros šaltinis.

Dar anksčiau buvo kalbama apie tai, kad Kim labiausiai išgyvena dėl 4 jų vaikų, mat K. Westo elgesys yra itin plačiai aptarinėjamas ir viešai. Visai neseniai nuo bipolinio sutrikimo kenčiantis reperis „Twitter“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame lengvinasi ant „Grammy“ apdovanojimo. 

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, jis ir vėl pasidalijo įrašu „Twitter“, kurį skyrė dukrai. „Northy, aš einu į karą ir statau savo gyvenimą ant linijos – jei būsiu nužudytas, niekuomet neleisk žiniasklaidai rašyti, kad buvau blogas vyras. Kai žmonės grasins tau, kad atims mane iš tavo gyvenimo, tiesiog žinok, kad tave myliu“, – rašė jis.

REKLAMA

Tiesa, tai – jau ne pirmas toks viešas Kanye išpuolis, ir nors Kim bandė santykius su vyru sutvarkyti, deja, nesėkmingai.

Kanye netgi dėl to atvyko į Los Angelą. „Jis vis dar dirba prie savo muzikos ir prezidentinės kampanijos, tačiau ilgisi vaikų, tad nuskrido jų aplankyti. Jie visi kaip šeima praleis savaitgalį namuose“, – sakė artimas šaltinis.

Nepaisant to, Kim ir Kanye gyvena atskirai. „Kim vis dar stengiasi, kad jų santuoka išliktų. Ji nieko nesako apie savo ateitį, tačiau panašu, kad jai tinka, jog Kanye gyvena Wyoiming. Jis juda į priekį su savo prezidentine kampanija. Tai jo sprendimas ir niekas negali to pakeisti“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto norėdamas paprotinti bičiulį, į Kim ir Kanye santykius buvo įsikišęs ir kitas garsus vyras. 

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, dainininkas bei artimas šeimos draugas, Justinas Bieberis, reperiui patarė nustoti nutraukti ir vėl atnaujinti ryšius su žmona, ir šitaip jai vaidentis.

Remiantis mirror.co.uk, J. Bieberis netgi aplankė K. Westą jo namuose Wyoming, kad visa tai pasakytų.

J. Bieberis ir jo žmona manakenė Hailey Bieber siekė būti palaikantys šiuo sunkiu reperio gyvenimo momentu, kol jis jaučia bipolinio sutrikimo pablogėjimą. K. Kardashian su visais 4 vaikais yra likusi Los Andžele.

„Justinas žino, kad Kanye šiuo metu kuria muziką, todėl puikiai supranta, kiek daug spaudimo tai suteikia“, – teigė artimi šaltiniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kim ir Kanye santykių drama pablogėjo prieš kelias dienas, kai reperis nustojo atsiliepinėti į žmonos skambučius, nebeatsakė į žinutes. Anot šaltinių, tokiu būdu Kanye siekė išvengti konflikto su žmona, mat žino, kaip ją nuvylė ir kokį spektaklį viešumoje iškėlė. 

Primename, kad per renginį Čarlstone Pietų Karolinoje reperis sakė norėjęs, kad jo žmonai būtų nutrauktas nėštumas, kai ši laukėsi poros pirmagimės North. Kiek vėliau K. Westas atskleidė, kad jo tėvas taip pat norėjo, kad jis negimtų.   

„Mano tėtis norėjo, kad aš negimčiau. Mano mama mane išgelbėjo. Galėjo nebūti Kanye Westo, nes mano tėtis buvo per daug užsiėmęs“, – sakė reperis, netramdydamas ašarų.  

REKLAMA

Kiek vėliau jis sušuko: „Per plauką nenužudžiau savo dukters! Per plauką nenužudžiau savo dukters!“

Vis dėlto būtent Justinui pavyko įkalbėti reperį atnaujinti su savo žmona bendravimą ir vėl. „Po to Kanye pagaliau parašė Kim, jie pasišnekėjo telefonu“, – pridėjo šaltinis.

Galiausiai, liepos 27-ąją, Kim atskrido aplankyti savo vyro.

„Ji jį myli, bet supranta, kad šiuo metu šalia jo būti nėra sveika – tiek jai, tiek vaikams“, – teigė šaltinis.

Tiesa, minėta kalba – ne vienintelis Kanye žingsnis, kuris  nuliūdino Kim. Anot praėjusią savaitę reperio pasidalintų įrašų „Twitter“ paskyroje, Kim norėjo jį uždaryti ligoninėje dėl to, jog šis verkė norėdamas apsaugoti jųdviejų dukros North gyvybę.

Vėliau jis ėmė rašyti, jog Kim ir jos motina bei vadybininkė Kris Jenner turėtų jam kuo greičiau paskambinti. Netrukus kaltinimų sulaukė ir Kim mama, mat, anot reperio, būtent dėl jos Kim padarė kai kuriuos karjeros pasirinkimus, kurių daryti tikrai nereikėjo, pavyzdžiui, pozavo vyrams skirto žurnalo „Playboy“ viršeliui. Kanye teigimu, Kim savo dukrai North to padaryti niekuomet neleistų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų