REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Juozas Butnorius su šeima (nuotr. facebook.com)

Grupės „Patruliai“ nariui Juozui Butnoriui vasaros pabaiga atnešė gražiausią dovaną – jam ir jo žmonai Gražinai gimė dukrelė Agota. Ir nors tai – pirmasis vaikelis dainininkui, jis teigė, kad tėvystės jausmas jam nesvetimas jau seniai.

14

Grupės „Patruliai“ nariui Juozui Butnoriui vasaros pabaiga atnešė gražiausią dovaną – jam ir jo žmonai Gražinai gimė dukrelė Agota. Ir nors tai – pirmasis vaikelis dainininkui, jis teigė, kad tėvystės jausmas jam nesvetimas jau seniai.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinomas vyras papasakojo apie tėvystės džiaugsmus, malonius rūpesčius ir tai, kas vis dėlto kelia didžiulį susirūpinimą.

Juozas pasakojo, kad nepaisant to, kad Agota – pirmoji jo atžala, tėvystės jausmą savyje jis ugdo jau beveik 3 metus. „Su žmona iki kol į šį pasaulį atėjo Agota, auginome du nuostabius vaikučius. Tiesa, ne nuo kūdikystės man teko juos auginti, bet tėvystės jausmas man nebesvetimas. Tačiau tėvystė nuo nulio yra visai kas kita. Tai – stebuklinga. Sunku surasti žodžių tam apibūdinti“, – sakė jis.

Visai neseniai Butnoriai atšventė pirmąjį mėnesį, kuomet jų šeimą papildė dar vienas narys, mažoji Agota. Kaip sakė žinomas vyras, tiek žmona, tiek ir dukrelė jaučiasi puikiai – Gražina jau atsigavo po gimdymo, o dukrytė jau pradėjo mėgautis šio pasaulio teikiamais malonumais.

REKLAMA
REKLAMA

 „Galiu pasakyti, kad ne tik pirmoji savaitė, bet visas tas laikas nuo jos gimimo praėjo sklandžiai. Tik kelis kartus pasitaikė, kad teko ilgiau „pavakaroti“ ir tiek. Turint omenyje, kad laukia dar visas gyvenimas, tai džiaugiamės šiomis ramybės akimirkomis“, – kalbėjo atlikėjas.

REKLAMA

Paklaustas, ar tėvystė jau spėjo apversti gyvenimą, Juozas šypsojosi, kad gyvenimas visiškai kitoks jau kurį laiką: „Mano gyvenimas apsivertė prieš 3 metus, kai sutikau Gražiną, Karoliną ir Matuką. Jau tąkart mano gyvenimas pasikeitė iš esmės. O dabar mūsų šeimoje atsirado dar vienas stebuklas, kuriuo visi beprotiškai džiaugiamės.“

Dainininkas džiaugėsi, kad ir su žmonos vaikučiais visuomet sutarė puikiai. „Nesvarbu, kad mūsų nesieja biologinis ryšys, tačiau dvasinis ryšys yra labai stiprus. Jie – mano vaikai, o aš jų tėtis“, – pridėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nors praėjo tik mėnesis nuo dukrelės gimimo, J. Butnorius jau savyje atrado savybių, kurių negalvojo turintis. „Pas mane atsirado daugiau kantrybės. Anksčiau jos turėjau tikrai nedaug, tačiau dabar, turint 3 vaikus, supratau, kad aš esu tikrai pakankamai kantrus žmogus“, – šypsojosi jis.

Anot atlikėjo, grįžti į darbus po dukrelės gimimo buvo beprotiškai sunku, nes visą dėmesį norėjosi skirti tik šeimai. Vis dėlto dabar Juozas jau pasirodo ir scenoje. Tiesa, jis neslepia, kad pasaulyje susiklosčiusi situacija dėl koronaviruso stipriai paveikė ir jį, kaip atlikėją, o negana to, vis dar neramu dėl to, ką atneš ateitis.

„Aš esu tėvas, turintis tris vaikus, esu atsakingas už jų gerbūvį, už tai, kad nieko jiems netrūktų. O dabartinė situacija priverčia galvoje atsirasti naujiems žiliems plaukams. Aš esu linkęs mąstyti taip, kad nėra padėties be išeities, tad tikiu, jog nepražūsime“, – pokalbį baigė Juozas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų