REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Laura Žvagulienė ir Rytis Žvagulis (tv3.lt fotomontažas)

Vieni rudenį pasitinka pasiryžę siekti naujų tikslų ir noriai atsiduoda naujoms veikloms, o kiti pasiduoda, kartais, atrodo, neišvengiamai rudeninei depresijai. Retai interviu dalijanti dainininkė Laura Žvagulienė atvira – pasikeitęs sezonas jos negąsdina, o ir savyje ji jaučiasi atradusi ramybę.

8

Vieni rudenį pasitinka pasiryžę siekti naujų tikslų ir noriai atsiduoda naujoms veikloms, o kiti pasiduoda, kartais, atrodo, neišvengiamai rudeninei depresijai. Retai interviu dalijanti dainininkė Laura Žvagulienė atvira – pasikeitęs sezonas jos negąsdina, o ir savyje ji jaučiasi atradusi ramybę.

REKLAMA

L. Žvagulienė atvirai papasakojo apie savo ir vyro Ryčio santykius ir tai, dėl ko kartais tenka susipykti, bei prabilo apie pasikeitusį požiūrį į save ir kompleksus, kuriuos bėgant metams pavyko įveikti.

Namuose yra viena vieta, kurioje su vyru gali ir susipykti

Laura džiaugėsi, kad bent jau kol kas rudenį pasitinka ne tik puikiomis nuotaikomis, bet ir atradusi ramybę.

„Praėjusią savaitę namuose pasidariau generalinę tvarką. Ji truko savaitę. Po truputį kasdien susitvarkiau spintą, kitą dieną – dokumentus, spinteles, stalčius ir panašiai. Nors, keik žinau, tvarkymuisi labiau tinka pavasaris, šiais metais mane šis noras aplankė rudenį. Apskritai, su metais man tvarkytis norisi vis daugiau – man patinka, kai namuose  yra ideali tvarka. Keistai nuskambės, bet susitvarkius namus, atrodo, viduje pasidaro labai ramu“, – šypsojosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji sau išsikėlė ir vieną tikslą: „Šiais metais noriu pradėti sportuoti, nes esu šiek tiek priaugusi svorio. Pamatysime, vasarą, kaip sekėsi (šypsosi). Kad ruduo nepaveiktų mano nuotaikos, pati sau duodu veiklos, darbų. Ir apie liūdesį nėra kada galvoti – ruduo tampa tik labai gražus metų laikas.“

REKLAMA

Anot L. Žvagulienės, rudenį liūdesiu nekvepės ir dėl kitų priežasčių – ji itin mėgsta gaminti maistą, tai jau suteikia laimės. „Pastebėjau,kad vos atėjo ruduo, aš vėl pradėjau suktis virtuvėje. Vasarą labai retai kada gamindavau, nes norėjosi kuo mažiau sėdėti namuose ir vietoje to leisti laiką su šeima ir draugais gamtoje“, – sakė ji.

Kartais juokais sakoma, kad kelias į vyro širdį yra per skrandį, vis dėlto Laura džiaugėsi, kad Rytis taip pat moka puikiai gaminti – tai kartais kelia pavydą jos kolegėms. „Vyras tikrai nesiskundžia mano gaminamais patiekalais. Bet nė nežinau, kam čia pasisekė labiau, nes jis gamina gal net skaniau už mane. Jau net darbe, kai pietums atsinešu vyro gaminto maisto, susilaukiu komentarų, kad „oho, Laura, tau pasisekė, kad turi tokį vyrą – kad mano taip gamintų….“ – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Žvagulių namuose yra ir viena taisyklė, susijusi su maistu: „Mėgstame gaminti, bet abu atskirai. Kartu virtuvėje kažkaip nelabai sutariame. Ryčiui reikia erdvės kūrybai, o man reikia tvarkos virtuvėje gaminant. Tai variantas, kad nesusipyktume, būna nebent toks – jis gamina, o aš iš paskos virtuvėje viską tvarkau (juokiasi).“

Rytis ir Laura vasarą paminėjo savo 2 metų vestuvių sukaktį, tačiau iš tiesų jie kartu jau 6 metus: „Kol kas ugnelės kurstyti dar nereikia. Per šiuos metus apsišlifavome, pažinome vienas kito charakterius, išmokome patylėti, nusileisti. Susipykus – atsiprašyti, ir, svarbiausia, atleisti (šypsosi).“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto L. Žvagulienė neslepia – namų be dūmų nėra, ir jei išvis nepasitaikytų barnių, jie, tikriausiai būtų nenormalus. „Bet mes ir užsisukę darbuose skiriame vienas kitam laiko – išeiname pavakarieniauti, ar net susikuriame jaukią aplinką namuose. Mes mokame jaukiai leisti laiką, tad ugnelei palaikyti daug pastangų nereikia. Reikia tiesiog gerai pažinti žmogų ir žinoti, kas jį džiugina – net jei tai ir maža smulkmena“, – patarimais dalijosi ji.

Pasikeitęs požiūris į kūną atnešę meilę sau

L. Žvagulienę daugelis žino kaip dainininkę, vis dėlto žinoma moteris jau kurį laiką užsiima ir kitomis veiklomis – dainavimas liko tik viską papildančia veikla.

REKLAMA

„Šiuo metu visą savo laiką skiriu savo kitai veiklai – esu biuro administratorė odontologijos klinikoje. Dainavimas ir vizažistės darbas man šiuo metu yra ta veikla, kuri mane pilnai užpildo. Negalėčiau dirbti, turbūt, tik vieno darbo, ir neturėti papildomos veiklos. Kuo daugiau veikiu, tuo gyvesnė jaučiuosi“, – sako ji.

Tiesa, Laura neslepia – kartais pasitaiko ir tokių akimirkų, kai atsikėlus ryte norisi sustoti, padaryti pauzę: „Bet dienos pabaigoje užplūsta euforija. Jaučiu pasitenkinimą ir tada vėl save užmotyvuoju. Kol kas esu patenkinta tuo, ką dabar darau. Tačiau savaitgalius jau skiriu sau, vyrui ir poilsiui. Man patinka dirbti, tačiau turiu skirti laiko ir poilsiui, pramogoms, galų gale, net ir buvimui su savimi, kad pajausčiau gyvenimą.“

REKLAMA

Neseniai socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje L. Žvagulienė pasidalijo nuotrauka, po kuria brūkštelėjo, kad po tiek metų pagaliau išmoko pamilti save ir savo kūną.

„Paauglystėje turėjau labai daug kompleksų, kurie mane lydėjo ilgai ir po to. Niekuomet nemokėjau priimti komplimentų, pasakyti „ačiū“. Nors anksčiau sverdavau daug mažiau, visada sau galėdavau būti dar kūdesnė. Matyt, stereotipai. Dabar ta meilė sau atėjo savaime. Manau, žiūrėdavome į veidrodį ieškau ne prie ko prikibti, o daugiau pliusų. Gal padėjo knygos, gal mano vyras, prie kurio jaučiuosi gerai, kad ir kaip atrodyčiau, o taip pat ir iš jo jaučiu ir žinau, kad patinku jam tokia, kokia esu. Net ir su papildomais 5 kilogramais. Jis yra iš tų žmonių, kuriam nesvarbu, ką galvoja kiti, kaip atrodai, kaip rengiesi. Svarbu, kaip jautiesi pats“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Laura juokavo, kad kai kurie jos kūno pokyčius priėmė ne taip, kaip turėjo: „Tik nesveikinkite, nes sveikinimų nėštumo proga jau susilaukiau tiek, kad net negaliu suskaičiuoti. Jau sakiau, kad kai lauksimės, būtinai garsiai pranešim su „fanfarom“ (juokiasi).“

Vis dėlto L. Žvagulienė sutinka, kad šiais laikais savimi ir savo kūnu nepasitiki daugybė jaunų moterų. „Kartais tikrai žiūrėdama į „Instagram“ merginas galima užsikompleksuoti, nes visos atrodo kaip nulietos, o tik tu viena namuose su apsmukusiais treningais valgai čipsus ir žiūri filmą sėdėdama ant sofos (juokiasi). Kompleksus, manau, atsinešame ne tik iš vaikystės ir paauglystės – galbūt kažkas paliečia mūsų silpnas vietas, garsiai prabyla apie mūsų trūkumus, apie kuriuos, galbūt, kažkada tik pagalvodavome, o tada jau automatiškai viską sau įsikalame į galvą“, – apie priežastis kalbėjo ji.

REKLAMA

Pati Laura džiaugiasi, kad jau kurį laiką jai pavyksta į save žvelgti kitaip. „Po 30-ies, nežinau – sutapimas, ar ne – siekimas būti tobula tapo labai didele tuštybe. Nors seniau, tikrai nemeluosiu, norėdavau taip atrodyti. Be pilno makiažo negalėdavau išeiti į darbą. O dabar einu be jo ir jaučiuosi puikiai. Ne išvaizda yra gyvenimo esmė. Esmė, ką turime viduje, ką nešiojame galvoje. Maži dalykai yra labai dideli“, – priminė ji.

Tiesa, vis dėlto progomis Laura pripažino išties mėgstanti makiažą – juk tai dalis jos profesijos! „Nors, kadangi esu vizažistė, kartais labai pasiilgstu makiažo. Tuomet pasidažau, bet tik tada, kai kažkur išeinu. Man labai patinka pats procesas. Pasileidžiu savo mėgstamą muziką, šoku, dažausi. Gi mes visos moterys esame…“ – su šypsena sakė ji. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų