REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
„Amžinos atostogos“ (nuotr. stop kadras)

Naująjį sezoną TV3 pradėjo su daugybe naujienų. Viena jų – serialas „Mano meilė karantinas“, kurį šeštadieniais galės išvysti ir visi televizijos žiūrovai. Komiškame nuotykių seriale, aktualiame bet kokio amžiaus žiūrovams, pagrindinius vaidmenis atlieka puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai, o visai neseniai pristatyta ir būtent šiam serialui skirta daina „Amžinos atostogos“.

5

Naująjį sezoną TV3 pradėjo su daugybe naujienų. Viena jų – serialas „Mano meilė karantinas“, kurį šeštadieniais galės išvysti ir visi televizijos žiūrovai. Komiškame nuotykių seriale, aktualiame bet kokio amžiaus žiūrovams, pagrindinius vaidmenis atlieka puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai, o visai neseniai pristatyta ir būtent šiam serialui skirta daina „Amžinos atostogos“.

REKLAMA

Ją parašęs Aleksandras Makejevas neslepia – karantiną, kaip ir bet kokį kitą juodesnį gyvenimo laikotarpį, jis stengėsi išnaudoti kūrybingai, o kūrinį įdainavusi atlikėja Liucija Nanartavičiūtė pridėjo, kad nors visuomet serialus vertina kritiškai, šis ją iš tiesų „užkabino“.

Kūrinys „Amžinos atostogos“ buvo sukurtas dar balandžio pradžioje, o su laiku, kaip sako atlikėja Liucija, jis netgi tapo dar artimesnis. 

REKLAMA
REKLAMA

„Tikriausiai daugiau pats kūrėjas galėtų pasakyti, bet man atrodo, kad kai buvo kuriamas daina, iki karantino dar buvo toli gražu, tačiau taip išėjo, kad per laiką kūrinys tiesiog tapo artimesnis. Iš pat pradžių jis atrodė toks tamsokas, bet kai buvo pritaikytas šiam karantino laikotarpiui, jis tapo šių dienų kūrinys. O ar jis artimas man? Manau, kad jis artimas visiems. Kiekvienas toje dainoje gali kažką rasti, išgirsti kažką apie save“, – sakė ji.

REKLAMA

Ilgai sukti galvos, kas įdainuos kūrinį, A. Makejevui taip pat nereikėjo, mat būtent Liucijos albumą jis šiuo metu prodiusuoja.

Prabilęs apie karantiną, Aleksandras neslėpė, kad veiklų jo metu buvo išties užtektinai: „Prisipažinsiu, kad tuo metu turėjau tikrai nemažai darbo. Rašiau naują romaną, pradėjau rašyti scenarijų serialui „Gaujų karai“, kuris irgi greitai bus rodomas per TV3. Darbo tikrai buvo – nors koncertai neįvyko, asmeninės veiklos buvo užtektinai.“

Nepasinerti į liūdnesnius išgyvenimus A. Makejevui padėjo ir tai, jog gyvena gamtos apsuptyje. „Aš gyvenu Trakuose, man šalia gamta. Manau, kad sunkiau buvo žmonėms, kurie gyvena mieste, butuose, o aš vis tiek turiu kiemą ir pavėsinę, kurioje atlieku nemažai darbų, kai leidžia gamtos sąlygos. Ir šiaip, didžiąją laiko dalį stengiuosi išnaudoti kūrybai, kad ir kas bevyktų. Esu toks žmogus“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Gana optimistiškai į karantiną žvelgė ir L. Nanartavičiūtė: „Visą laiką, kai nutinka toks sulėtintas laikotarpis, jis padeda išgyventi tam tikrus dalykus, kurių, galbūt, nepavyksta pamatyti per skubėjimą. Faktas, kad taip nutiko ir man, tai matėsi ir pažvelgus į man artimus žmones.“

Vis dėlto karantino padariniai, anot atlikėjos, pradėjo jaustis dabar. „Jaučiasi, kad karantinas viską stipriai paveikė – kiek būdavo privačių koncertų, kiek visko prasidėdavo su vasaros pabaiga, rugsėjį, tai viso to nėra – skaičius mažas, praktiškai nulinis“, – atviravo ji.

O štai kūrinio autorius paantrino, kad vienintelis karantino minusas buvo gal tik tas, kad jis kiek atprato nuo koncertinės veiklos. Vis dėlto puikiai save galėjo realizuoti ir kitoje srityje: „Žmona privertė mane dar labiau pasinerti į kulinariją, kurią aš labai mėgstu. Lipdžiau koldūnus, ruošiau troškinius, sriubas ir taip toliau. Kiekviename gyvenimo periode, kad ir kaip juoda ar bloga bebūtų, stengiuosi rasti pliusų ir tai išnaudoti. Kulinariją mėgstą ir mano sūnus, ir duktė, tad net jų net nereikia nieko mokyti – jie tai daro patys, puikiai valdo internetą, viską randa. Dukra kepė tortus, sūnus gamino karameles…“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausti, ar patys žiūrėjo serialą „Mano meilė karantinas“, L. Nanartavičiūtė teigė visuomet į tokius darbus žiūrinti iš daugelio aspektų, tačiau pažiūrėjusi pirmą, antrą seriją, ji toliau stebėjo ir kitas. Pagyrų režisieriui E. Vėlyviui negailėjo ir A. Makejevas – anot jo, serialo puiki idėja, mat sunkus laikotarpis buvo paverstas į smagią komediją.

Komiškame nuotykių seriale, aktualiame bet kokio amžiaus žiūrovams, pagrindinius vaidmenis atliks puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai: Audrius Bružas, Andrius Žiurauskas, Rimantė Valiukaitė. Be to išvysime ir kviestinius svečius – Mindaugą Papinigį, Donatą Šimukauską, Sakalą Uždavinį, Aldoną Vilutytę ir kt.

REKLAMA

Pasak režisieriaus E.Vėlyvio, didžiausias serialo „Mano meilė karantinas“ scenaristas ir kūrėjas buvo pats virusas, karantinas.

Andrius Žiurauskas, kuris seriale atliko vieną pagrindinių – Aliaus vaidmenį: „Galiu garantuoti, kad šis, kaip ir kiti Vėlyvio filmai, bus įdomus – greitas montažas, aštrūs dialogai, taiklus žodynas, aktualios ir atpažįstamos temos. Viskas, ką žinote apie Vėlyvį – tikrai bus!“

Aktorius Audrius Bružas, suvaidinęs Zigmą tikina, kad tokio serialo dar nebuvo Lietuvoje, o ir kiekvienas žiūrovas galės atpažinti pažįstamą, artimą, kaimyną ar net patį save.

Serialas „Mano meilė karantinas“ – šeštadieniais 21 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų