REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Meghan Markle ir Harry (nuotr. Vida Press)

Panašu, kad princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle gyvenimas šiais metais iš tiesų apsivertė aukštyn kojomis. Į JAV persikėlusi pora viešumoje martoma rečiau, tačiau žinios apie juos vis tiek sklinda.

5

Panašu, kad princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle gyvenimas šiais metais iš tiesų apsivertė aukštyn kojomis. Į JAV persikėlusi pora viešumoje martoma rečiau, tačiau žinios apie juos vis tiek sklinda.

REKLAMA

Štai pavyzdžiui praėjusią savaitę jie pasirašė 125 mln. eurų sutartį su „Netflix“, ir ketina paruošti platformai išties įkvepiančių programų.

Vis dėlto panašu, kad už to taip pat kai kas slypi. Kaip užsienio žiniasklaidai sakė artimas poros šaltinis, M. Markle ir pati tikisi gauti „Oskarą“.

„Oskarų“ apdovanojimas yra tai, apie ką Meghan visuomet svajojo. Ji netgi prieš veidrodį, būdama 7 metų, su šepečiu repetuodavo kalbą, kurią pasakytų, jei jį gautų“, – atskleidė artimas hercogienės šaltinis.

„Taip pat ji repetuodavo ir tai, kaip duotų autografus. O jos didžiausias tikslas buvo pasiekti „Emmy“, „Grammy“, „Oskarą“ ir „Tony“ apdovanojimus“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent dabar Meghan gali atsirasti proga panaudoti minėtą padėkos kalbą. Mat būtent taip nutiko Michellei ir Barackui Obamoms, kurie taip pat pasirašė sutartį su „Netflix“, ir tai padėjo jiems laimėti „Oskarą“ už dokumentinę juostą „American Factory“. 

REKLAMA

Tas pats šaltinis apibūdino ir Harry bei Meghan planus „Netflix“. „Jie nori sukurti daugybę programų apie istorijas ar bėdas, kurios siejasi su jais bei jų ne pelno siekiančia organizacija Archewell“, – sakė jis.

Vis dėlto su kokia prodiuserine kompanija karališkoji šeima dabar dirbs, kol kas dar nėra aišku. 

O štai pora tikisi žiūrovus nustebinti ir yra pažadėję parodyti net ir animacinį filmuką apie įkvepiančias moteris.

Tiesa, panašu, kad pora Holivudą jau kaip reikiant prisijaukino. 

Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje ėmė sklisti gandai apie tai, kad gražuolė Holivudo aktorė Margot Robbie ketina pora pasikviesti pavakarieniauti į savo namus.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad „Suicide Squad“ juostos žvaigždė su princu jau yra susipažinusi įvairiuose susibūrimuose, todėl norėtų daugiau pabendrauti vakarienės metu. 

Žurnalui „New!“ Margot pasakojo, kad kartu su karališkosios šeimos atstovais dar niekuomet nėra vakarieniavusi, bet su mielu noru tai padarytų. „Kai sutikdavau Harry įvairiuose Londono vakarėliuose, jis visuomet man atrodė labai linksmas, todėl būtų smagu pas save pasikviesti juos abu“, – atviravo ji. 

Taip pat žurnalui M. Robbie užsiminė ir apie tai, kokį geriausią patarimą duotų į JAV persikėlusiai porai. „Manau, kad pasiūlyčiau jiems niekur neskubėti. Aš pati keičiau šalis 2 kartus, ir žinau, kad tai nėra lenhva, tačiau su laiku įvairios vietos tampa namais, o Los Andželas tikrai turi ką pasiūlyti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, jog M. Markle anksčiau taip pat buvo Holivudo dalis, abi aktorės nėra pažįstamos iš anksčiau. „Ne, mes nepažįstamos, tačiau aš žinau Harry ir jaučiu, jog galime padėti jiems šiuo metu, kai jie persikėlė gyventi čia, tad būtų smagu pavakarieniauti“, – sakė ji.

Pati M. Robbie taip pat yra ištekėjusi už Tomo Ackerley. Pora susipažino 2014 metais, o po dviejų metų iškėlė vestuves.

Įdomu tai, kad anksčiau pora gyveno kartu su draugais savo 5 miegamųjų bute Londone. Būtent šiame mieste Margot susipažino ir su Harry. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų