REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų pradžioje grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius tapo tėčiu – jam ir mylimajai Rūtai Lukšaitei gimė sūnus.

REKLAMA

O štai visai neseniai jie atšventė ir sūnaus krikštynas.

Akimirkomis iš šventės L. Vaitkevičius pasidalijo ir socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje. „Visi šventi“, – trumpai brūkštelėjo jis, grotažymių pagalba pridėdamas, kad nuotraukoje – akimirkos iš sūnaus Nojaus krikštynų.

Apie tai, kaip gyvenimas pasikeitė tapus tėčiu, Linas naujienų portalui tv3.lt yra pasakojęs ir anksčiau.

L. Vaitkevičius neslėpė, kad rasti tinkamus tėvystei apibūdinti žodžius yra be galo sunku.  „Nė nežinau, ar tai vadinama jausmu, nes tai – kažkokia magija, kosmosas… Tai yra kažkas kito, naujo, nepatirto. Tai ir laimė, ir kažkokios kitos formos meilė – tiksliai dar nežinau“, – pasakojo jis.

Dainininkas pridėjo, kad prieš tapdamas tėvu ir pats supratęs, kas tai yra, iš kitų žmonių girdėjo pačių įvairiausių dalykų – vis dėlto ne visi jie buvo tiesa. 

REKLAMA
REKLAMA

„Visų komentarai ir patarimai sudarė tokį „burbulą“, o išėjo viskas visai atvirkščiai. Todėl dabar visiems sakau, kad niekada nieko neklausytų, o darytų taip, kaip jaučia patys, mat jei įsigyvensi į kažkieno kito situaciją, nusivilsi. Tiek dėl dalyvavimo gimdyme, tiek dėl auginimo, viskas yra individualiai nuostabu, bet ne taip, kaip kitam. Aš asmeniškai įsivaizdavau viską šiek tiek ne taip nuostabiai. Bet kas darosi dabar… aš išprotėjęs!“ – gerų emocijų neslėpė atlikėjas.

REKLAMA

Paklaustas, kokie buvo praėję metai, Linas atviravo, kad neseniai gimęs sūnelis į jo gyvenimą įnešė ramybės: „Vaikas mane nuramino. Esu maksimalistas – visada nerandu vietos, negaliu nurimti ir mėgautis eiline diena. Būtinai privalau padaryti kažką prasmingo. O dabar man užtenka su juo perversti knygą, užmigdyti, prajuokinti ir mano diena tampa prasminga.“

Tiesa, L. Vaitkevičius puikiai žino ir tai, ko norėtų iš kitų metų. „Kuo daugiau padėti žmonai, užauginti vaiką, o ne tik mėgautis jau užaugusiu rezultatu. Neatidėlioti kūrybos minčių, o tiesiog jas nedelsiant realizuoti. Nustoti nukelti svarbius darbus. Neskubėti, nurimti – visko nespėsi niekada“, – sau priminė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų