REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Apvogtas stilistas Joringis Šatas (tv3.lt fotomontažas)

Trečiadienį stilistas Joringis Šatas patyrė nemalonų incidentą – ilgapirščiai ne tik pavogė žinomo vyro kuprinę su visais dokumentais, pinigine ir kitais svarbiais daiktais, bet ir išdaužė automobilio langą.

4

Trečiadienį stilistas Joringis Šatas patyrė nemalonų incidentą – ilgapirščiai ne tik pavogė žinomo vyro kuprinę su visais dokumentais, pinigine ir kitais svarbiais daiktais, bet ir išdaužė automobilio langą.

REKLAMA

Įdomiausia tai, kad J. Šatas automobilį buvo palikęs itin judrioje sostinės gatvėje.

Trečiadienį stilistas, atvykęs dirbti į Vilniuje esančią Juozapavičiaus gatvę, tikrai nesitikėjo, kad pabaigus darbus jo lauks tokia nemaloni staigmena. Maždaug 7 valandoms palikęs automobilį, grįžęs jis suprato, kad buvo ką tik apvogtas. Tiesa, keisčiausia tai, kad vagystė įvyko likus maždaug 5 minutėms, iki kol pats Joringis grįžo į automobilį.

„Dirbau, Juozapavičiaus gatvėje turėjau reklamos užsakymą. Pasistačiau mašiną Juozapavičiaus gatvėje. Vienoje pusėje naujas namas, kitoje – mokykla. Aplink stovėjo pilna mašinų, šalia – daug įvairių butikų. Tai – judri gatvė. Po filmavimo atėjau į mašiną, o dar labiau skubėjau, nes mažiau nei už valandos turėjau būti draugo gimtadienyje. Atidariau galines dureles, ėmiau kabinti daiktus, o mergina, buvusi šalia, manęs paklausė: „Tai čia jūsų mašiną ką tik apvogė?“ – apie įvyko pasakojo Joringis.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent tada viską pamatė ir stilistas. „Pasukau galvą į šoną, ir pamačiau, kad aplink – vien šukės. Nutirpo rankos, pradėjau galvoti, ką daryti? Apėjau mašiną ir pamačiau išdaužtą langą. Ėmiau galvoti, dėl ko? Tada prisiminiau, kad joje, ant keleivio sėdynės, buvau palikęs savo kuprinę… Ją išnešė su visais daiktais. Ten buvo pinigai, užrašų knygutė su visais darbais ir kontaktais, dokumentais, akiniais, generatoriumi…“ – vardijo J. Šatas.

REKLAMA

Tiesa, situacija nemaloni dar ir todėl, jog automobilis buvo ne Joringio, o ilgametės jo bičiulės, Vaidos Skaisgirės. O štai kokie nuostoliai, vertinti dar sunku.

„Kameros buvo tik už kelių šimtų metrų. Tačiau mergina, kuri pastebėjo vagystę, iškart iškvietė policiją. Policijai pasiūliau pasižiūrėti per kameras, į kurią pusę nuėjo vagis, bet policija pasakė, kad neturi tokios teisės – jiems reikia gauti leidimus, kad galėtų pažiūrėti visą lauko kamerų medžiagą“, – apie kitus keblumus pasakojo J. Šatas.

Ir nors stilisto kuprinė gulėjo ant keleivio sėdynės, vagis išdaužė automobilio langą vairuotojo pusėje. Kaip pastebėjo pats Joringis, tikriausiai ilgapirštis, norėdamas pasiekti kuprinę, ir pats į automobilį lindo pro minėtas šukes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų