REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
„X faktorius. Žvaigždės“ (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Sekmadienio vakarą – ilgai laukta TV3 televizijos projekto „X faktorius“ premjera. Aštuntąjį sezoną šou pakeitė koncepciją ir pavadinimą – vadinsis „X faktorius. Žvaigždės“.

15

Sekmadienio vakarą – ilgai laukta TV3 televizijos projekto „X faktorius“ premjera. Aštuntąjį sezoną šou pakeitė koncepciją ir pavadinimą – vadinsis „X faktorius. Žvaigždės“.

REKLAMA

Žiūrovų laukia įspūdingas reginys ir nepamirštamas vakaras. Premjera bus ypatingai intriguojanti – jos metu bus atskleista dalis dalyvių.

Septynerius metus projekto komanda ieškojo žmonių, kurie sutverti scenai. Daugeliui iš jų tai tapo tramplinu į muzikos padangę. Šiais metais projektas atsinaujino – jame dalyvaus tik garsūs, visuomenėje puikiai pažįstami žmonės. Teisėjų gretose – tie patys mylimi šou biznio senbuviai, garsiausi muzikos pasaulio vardai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas.

Pirmosios laidos filmavimas vyko prabangiame viešbutyje „Esperanza Resort & SPA“. Susirinkę svečiai – garsiausi bei įtakingiausi muzikos industrijos atstovai: prodiuseriai, muzikos kūrėjai, vokalo mokytojai. Jie po atviru dangumi stebėjo dalyvių pasirodymus ir grožėjosi iš terasos atsiveriančiu nuostabiu Lietuvos gamtovaizdžiu. 

REKLAMA
REKLAMA

„Akivaizdu, kad mūsų maža šalis turi labai daug talentų. Atėjau pasimėgauti tais talentais“, – kalbėjo prodiuseris ir dainų kūrėjas Deivydas Zvonkus. 

REKLAMA

„Taip dažniausiai būna – žvaigždė randama ten, kur ji buvo, bet niekas nežinojo, negirdėjo“, – sakė grupės „Sisters on Wire“ narys, dainų kūrėjas Olegas Jerochinas.

„Jis ar ji – negi dainuoja? Negali taip galvoti, kol žmogus neatidarė burnos ir neuždainavo. Manau, kad šį vakarą mus daug kas nustebins. Labai to tikiuosi“, – prieš laidos filmavimą kalbėjo kompozitorius Vytautas Bikus. 

„Pirmas užlipimas ant scenos labai daug pasako. Iš karto pasimato, kas yra kas. Pirmas vakaras yra vienas iš svarbiausių“, – teigė prodiuseris, vadybininkas Lauras Lučiūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Palaikyti savo žinomų, dainuoti išdrįsusių, draugų atvyko ir Žilvinas Žvagulis, Lukas Pačkauskas, Giedrė Kilčiauskienė ir kiti.

Kas dalyvaus naujame „X faktoriaus“ sezone? Kaip seksis projekto dalyviams teisėjų susipažinimo vakarėlyje? Ką pasakys teisėjai apie pasirodymus?

Visą tai pamatysite jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų