REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
„Džentelmenai“ (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo semtis idėjų gražesniems namams su laida „Namų idėja su IKEA“, o vakare kvies ilsėtis su filmais.

2

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo semtis idėjų gražesniems namams su laida „Namų idėja su IKEA“, o vakare kvies ilsėtis su filmais.

REKLAMA

17:55 val. per TV3 ir 18:30 val. per TV3 Play – laida visiems, svajojantiems apie gražesnius namus   „Namų idėja su IKEA“. Naują sezoną laida pasitinka su šūkiu „Namai, kurie prisitaiko“. 10 laidų cikle IKEA interjero dizainerės dalinsis patarimais ir praktiškais pavyzdžiais, kaip turimus namus paversti patogesniais, turint ribotą biudžetą. Jau šį penktadienį laida lankysis pas grafikos dizainerę Gerdą, kuriai padės užbaigti pradėtus įrenginėti namus ir pasidalins patarimais, kaip itin mažoje erdvėje sutalpinti viską, ko reikia patogiam gyvenimui.  

Go3 siūlo filmą Džentelmenai. Londone gyvenantis amerikietis Mikis Pirsonas (akt. Matthew McConaughey‘is) Britanijos sostinėje sukūręs tikrą marihuanos imperiją. Natūralu, kad jo verslas gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Marihuanos verslą užsimoja nupirkti paslaptingi Oklahomos nusikaltėliai, vadovaujami žiauriojo „Sausaakio“ (akt. Henry‘is Golding‘as). Apdairusis Mikis verslą parduoti atsisako. Sausaakis jam pasiunčia žinutę, užpuldamas vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbęs dėl tokio priešininkų informuotumo, Mikis paveda situaciją išsiaiškinti geriausiam savo parankiniui Reimondui (akt. Charlie‘is Hunnam‘as).  

REKLAMA
REKLAMA

TV6 22 val. kviečia pasinerti į nuotykius su filmu „Karibų piratai. Numirėlio skrynia“. Kapitonas Džekas Sperou (akt. Johnny Depp) vėl patenka į intrigų spąstus. Krauju pasirašydamas sutartį su vaiduoklių laivo kapitonu Deiviu Džonsu, Džekas rizikuoja po mirties patekti į amžiną vergovę. Tarsi to dar būtų negana, kapitono problemos grasina suardyti Vilo Ternerio (akt. Orlando Bloom) ir Elizabet Svon (akt. Keira Knightley) vedybas.  

Per TV8 21 val. romantinė drama „Princas ir aš. Karališkas medaus mėnu“. Romantiška karalių istorija tęsiasi ir po vestuvių. Karalius Edvardas su karaliene Peidže iš Kopenhagos ketina keliauti į Karibus, kad atšvęstų savo medaus mėnesį. Norėdamas nustebinti išrinktąją karalius Edvardas pakeičia kelionės tikslą ir jaunevedžiai atsiduria mažai kam žinomoje Belavijoje. Čia jų laukia ne tik saldūs malonumai. Peidžė sutinka savo mokyklos laikų meilę, dabar žurnalistu dirbantį Skotą, o Edvardas pamato ministro pirmininko patikėtinį Oliverį, kuris su komanda ruošiasi kirsti nuostabų mišką, kad galėtų rengti naftotiekį. Karališkajai porai per medaus mėnesį teks spręsti daug svarbių, ne itin romantiškų klausimų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų