REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos laidų vedėja, floristikos dizainerė ir gėlių salono „Studio Flores“ įkūrėja Kristina Rimienė yra puikiai pažįstama TV3 televizijos žiūrovams. Prasidėjus rudeniui, moteris jau penktus metus kviečia sekmadienio rytus pradėti drauge su jos vedama „Pasaulis pagal moteris“ laida.

Televizijos laidų vedėja, floristikos dizainerė ir gėlių salono „Studio Flores“ įkūrėja Kristina Rimienė yra puikiai pažįstama TV3 televizijos žiūrovams. Prasidėjus rudeniui, moteris jau penktus metus kviečia sekmadienio rytus pradėti drauge su jos vedama „Pasaulis pagal moteris“ laida.

REKLAMA

Devintąjį sezoną skaičiuosianti „Pasaulis pagal moteris“ laida per šiuos metus spėjo užkariauti gausybės žiūrovų širdis. Šioje laidoje kalbinamos įdomios asmenybės, negailima gyvenimiškų patarimų, o taip pat laidos desertu jau yra tapusios ir Kristinos Rimienės floristikos pamokos.

Nesivaiko skandalų ir intrigų

Pati K. Rimienė žiūrovams naujame laidos sezone pažada dar daugiau įdomių istorijų ne tik moterims, bet ir visai šeimai.

„Mes nesivaikome skandalų ir intrigų, bet ieškome kuo įdomesnių temų, atskleidžiame asmenybes. Tai gali būti įžymus žmogus, tai gali būti kažką įdomaus patyrusi asmenybė. Stengiamės atrasti naujas, žiūrovui neatsibodusias temas“, – patikina laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Gvildenamos aktualios temos

Pirmąją naujojo sezono laidą K. Rimienė pradės pokalbiais su politologu L. Kojala ir dviem ukrainietėm iš karštųjų taškų. Ir nors laidos vedėja sutinka, kad tokios aštrios temos galbūt ne visada būdingos gyvenimo būdo laidoms, bet būtent tuo moters vedama laida ir išsiskiria iš gausybės kitų:

REKLAMA

„Galbūt kažkas pasakytų, kad tokios temos yra ne mūsų laidos formatas, bet jis iš tiesų kaip tik ir yra toks, kitoks nei įprastos gyvenimo būdo laidos. Mes ieškome temų, kurios yra žmogiškąja prasme svarbios, aktualios ir įdomios.

Vis dažniau žiūrovai pasako, kad laidoje atranda įdomių temų, paimtų kitokiu kampu. Žmonės tai supranta, todėl laida gaunasi nuoširdi“, – šypteli moteris.

Kartu su laida augo ir vedėja

„Pasaulis pagal moteris laida“ gyvuoja jau ne vienerius metus. Pati K. Rimienė sako, kad kartu su laida moteris keitėsi ir pati. Mat laidą ji pradėjo vesti būdama dar visiškai naujokė televizijoje, o dabar moteris net ir sunkiai suskaičiuotų, kiek pokalbių yra turėjusi:

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pradėjau vesti laidą, buvau visiškai naujokė televizijoje. Nežinojau nei dėsnių, nei taisyklių, turėjau tik didžiulį norą savyje. Dabar dar vis tiek negaliu savęs vadinti tikra profesionale, bet per tiek darbo metų supratau, kas yra televizija ir ko jai reikia.

Pati lavinu savo įgūdžius, pokalbio valdymą ir temos vystymą. Man pačiai kaip asmenybei užaugti padėjo ši laida, tikiuosi, kad ir jai aš padėjau užaugti“, – atvirauja K. Rimienė.

Laida skirta ne tik moterims

Laidos vedėja atvirai sako, kad laidos „Pasaulis pagal moteris“ kūrybinei grupei labai svarbu skleisti pozityvą ir teigiamą žinutę. Anot moters, jie nenori nieko įskaudinti ar pašiepti, bet priešingai – skleisti tik gerą energiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes norime kurti ir parodyti šiek tiek gražesnio pasaulio“, – šypsosi K. Rimienė.

Nors pats laidos pavadinimas galėtų sufleruoti, kad ši laida skirta moterims, jos vedėja sako, kad įdomių istorijų čia atrasti gali visa šeima. Mat moteris dažnai sulaukia ir pačių pažįstamų vyrų komentarų, kad laidoje jie atrado sau įdomių temų arba pamatė, kaip į tam tikrą temą yra žiūrima moterų akimis.

„Kartais net ir mūsų laidos pašnekovai vyrai sako, kad čia laida „Pasaulis pagal moteris“, tai ką aš čia veiksiu? Tuomet aš jiems visada atsakau, kad mūsų, moterų pasaulis, neegzistuotų be vyrų. Juk mums, moterims, įdomu sužinoti vis daugiau apie vyrus, o jiems smalsu pasižiūrėti, kaip moterys žiūri į tam tikrą temą“, – sako pašnekovė.

REKLAMA

Kartu su naujuoju laidos sezonu K. Rimienė žiūrovams linki gyvenime atrasti kuo daugiau pozityvo, o neigiamas mintis ir komentarus – padėti šalin.

Dar daugiau įdomių ir įkvepiančių istorijų bei floristinių patarimų galite atrasti „Pasaulis pagal moteris“ naujose laidose kiekvieną sekmadienį 10 valandą ryte tik per TV3 televiziją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų