REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Bradley Cooper su mama Gloria (nuotr. SCANPIX)

Žavusis Holivudo aktorius Bradley Cooperis ir vėl užkariavo daugybės moterų širdis visame pasaulyje. 

4

Žavusis Holivudo aktorius Bradley Cooperis ir vėl užkariavo daugybės moterų širdis visame pasaulyje. 

REKLAMA

Neseniai užsienio žiniasklaidoje išplito itin gražus aktoriaus gestas, kuriuos jis stengėsi užtrinti savo motinos saugumą.

Pasirodo, kad aktorius B. Cooperis didžiąją karantino dalį praleido namuose, mat stengėsi apsaugoti savo mylimąją, 80 metų mamą nuo koronaviruso grėsmės.

Tiesa, jiems kompaniją palaiko ir daugiau šeimos narių. „Esu su savo ukra ir motina bei 2 mūsų šunimis, ir mes dar nepalikome namų“ – atviravo kartu su manekene Irina Shayk dukrelę Lea auginantis aktorius.

Aktoriaus motina turi rimtų sveikatos bėdų, o bijodamas, kad bet koks pašalinis žmogus su savimi gali atnešti ir virusą, B. Cooperis nenori rizikuoti ir čia ko nors įsileisti.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl to namų negaliu palikti ir aš, nes jei ji pasigaus virusą, viskas bus baigta“, – atvirai šnekėjo Bradley. 

Vis dėlto Bradley motina – ne vienintelė, kuriai reikia pakelti nuotaiką šiuo periodu. Aktorius stengiasi pralinksminti ir savo dukrelę, bando jai surasti kuo įmanoma daugiau veiklų. „Mes gyvename mažame miesto namelyje. Dėkui dievui, čia yra ir kiemas. Mes atsikeliame, vėliau einame mokytis plaukti vonioje“,  – šmaikštavo jis.

REKLAMA

Tiesa, užsienio žiniasklaidoje pabrėžiama, kad šis interviu, kurį Bradley davė „Interview“ žurnalui, turėjo būti padarytas anksčiau šią vasarą, mat paparacai neseniai užfiksavo aktorių bevaikštantį Los Andžele.

Įdomu tai, kad tada aktorius buvo pastebėtas su kita garsia aktore, Jennifer Garner. Paparacai juos užfiksavo beeinančius į paplūdimį, todėl daugelis spėjo pasidaryti išvadas, kad juos gali sieti ir romantiški ryšiai, mat abu yra išsiskyrę. 

Aktorė, kuri augina 3 vaikus nuo aktoriaus Beno Afflecko, neseniai išsiskyrė su 42 metų verslininku Johnu Milleriu. Žinia apie jų skyrybas, kurios įvyko po 2 metų, pasirodė likus dienai iki minėto jos ir Bradley susitikimo.

O štai pats Bradley su manekene Irina išsiskyrė 2019 metais. Su ja jiedu praleido 4 metus, susilaukė dukrelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų