REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Ed Sheeran (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Dainininko Edo Sheerano namuose – šventė. Kartu su žmona Cherry Seaborn žinomas atlikėjas sulaukė šeimos pagausėjimo.

5

Dainininko Edo Sheerano namuose – šventė. Kartu su žmona Cherry Seaborn žinomas atlikėjas sulaukė šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Daugelį gerbėjų nustebino, kad šią žinią socialiniuose tinkluose patvirtino pats dainininkas, mat nėštumą su žmona jie stengėsi nuslėpti.

Pasidalijęs mažų mielų kojinių nuotrauka, Edas pranešė, kad jam ir žmonai Cherry gimė mergaitė, kurią jie pavadino Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

„Greita žinutė nuo manęs, nes turiu šiek tiek asmeninių naujienų, kuriomis norėjau pasidalinti ir su jumis… Praėjusią savaitę, su didele pagalba, Cherry pagimdė mūsų gražią ir sveiką dukrelę – Lyrą Antarcticą Seaborn Sheeran. Mes visiškai ją įsimylėjome. Ir mama, ir kūdikis laikosi puikiai, mes visi esame ant 9-ojo debesies. Tikimės, kad šiuo laiku gerbsite mūsų privatumą. Siunčiu daug meilės ir pasimatysime tada, kada  bus metas sugrįžti, Edas“, – rašė jis „Instagram“ paskyroje.

Tiesa, pasirodo, kad jiedu ėmė lauktis per karantiną, tačiau šiomis naujienomis neskubėjo dalintis. Negana to, viskas išaiškėjo tik tada, kai Cherry išgyveno paskutines nėštumo akimirkas. Pora vaikelio sulaukti turėjo vasarą – būtent taip ir nutiko.

REKLAMA
REKLAMA

Poros viešumoje žmonės beveik nematė – karantiną jie leido savo namuose Suffolke. Būtent tai padėjo jiems išvengti paparacų.

„Karantinas suteikė puikią progą būti nepamatytiems, tačiau kadangi jie artėja prie nėštumo pabaigos, pradėjo žinią pranešti šeimai ir draugams“, – anksčiau sakė artimas poros šaltinis.

Pora susituokė 2018 metų gruodį, apsupti tik 40 artimiausių draugų ir šeimos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų