REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Vaida Lisikaitė (nuotr. Instagram)

Nuo rugpjūčio 31-osios TV3 savo žiūrovus prie televizijos ekranų pakvietė dar vienam, jau 13-ajam „Moterys meluoja geriau“ sezonui. Kai kuriuos jau pamiltus aktorius čia išvysime dažniau, tačiau šiame sezone netruks ir naujų veidų.

17

Nuo rugpjūčio 31-osios TV3 savo žiūrovus prie televizijos ekranų pakvietė dar vienam, jau 13-ajam „Moterys meluoja geriau“ sezonui. Kai kuriuos jau pamiltus aktorius čia išvysime dažniau, tačiau šiame sezone netruks ir naujų veidų.

REKLAMA

Vienas jų – aktorė Vaida Lisikaitė, kuri sukurs Ievos vaidmenį. Naujienų portalui tv3.lt aktorė papasakojo apie didžiausius iššūkius filmavimo metu bei iš ko sulaukia paramos.

Įspūdingos išvaizdos Vaida pasakojo, kad apie progą suvaidinti seriale ji svajoja jau seniai. „Moterys meluoja geriau“ seriale aš dar nesu vaidinusi, tai man – pirmas sezonas. Visada norėjau vaidinti šiame seriale ir štai atėjo tas laikas, kai pakvietė ir mane. Kadangi man tai pirmas sezonas su šia komanda dar nesu labai artimai susigyvenusi, tačiau su visais sutariu gerai“, – sakė ji. 

Neretai galime išgirsti frazę, kad kolegos – vieni labiausiai mus pažįstančių žmonių, nes nors draugystės dažnai už darbo ribų ir nesitęsia, būtent su jais praleidžiame nemažai laiko, išsipasakojame. 

REKLAMA
REKLAMA

Tą patvirtino ir Vaida. Tiesa, jai filmavimo aikštelėje pavyksta sutikti ne visus, kuriuos norėtų: „Taip, su kai kuriais kolegomis pasišnekame daugiau ir apie savo gyvenimus, ir išgyvenimus. Gaila, kad tenka susidurti ne su visais serialo aktoriais, nes serialo istorijose mūsų personažai nesusitinka. Norėtųsi daugiau pažinti, pabendrauti ir gal dar kažko pasimokyti iš kitų kolegų. Man patinka stebėti kitų kolegų darbą, ieškoti ko galėčiau pati dar išmokti.“

REKLAMA

Kadangi tai tik pirmasis serialo sezonas, kuriame vaidmenį sukurs ir Vaida, aktorė pasakojo šiuo metu dar tik besimokanti komandos tradicijų, ritualų ir taisyklių. O štai paklausta, ar serialą žiūrės pati, ji tuo nė neabejoja: „Dabar jau žiūrėsiu, nes visada stengiuosi stebėti savo darbus ir ieškoti, ką galėčiau dar patobulinti, kokių klaidų nebedaryti.“

Vis dėlto filmavimo metu Vaidai teko susidurti ir su iššūkiais. „Šio filmavimo metu reikėjo kuo greičiau prisitaikyti prie jau prie esamų serialo žanro taisyklių. Daugelis aktorių seriale vaidina jau daug sezonų, tad jie greitai gaudosi, lengvai pagauna scenos esmę, vaidybos stilistiką. Aš dar šiek tiek ir dabar nesijaučiu tvirtai, bet kolegos man padeda“, – atviravo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė džiaugiasi, jog filmavimo aikštelėje jau turi žmogų, kuris visuomet linkęs padėti, patarti: „Labai smagu vėl susitikti aktorių Marių Jampolskį, kuris buvo vienas iš mano vaidybos dėstytojų akademijoje, tad su juo jaučiuosi saugiai ir patogiai. Jis man pataria ir šiaip palaiko, kai  jaučiuosi sutrikusi ir suglumusi.“

Paskutinėmis vasaros dienomis kalbinta Vaida sakė, kad rudenį jai seksis priimti sunkiai, mat ją veikia oro sąlygos, o saulės nebuvimas varo iš proto. Žinoma moteris neslėpė, kad išgyventi rudens ir žiemos sezonus jai kasmet tikrai nėra paprasta. 

„Šią vasarą visko labai daug veikiau. Daug filmavausi, tačiau sugebėjau susiderinti ir keliavimą. Po karantino laikotarpio man tai buvo tikra atgaiva. Jaučiuosi vėl gyva ir laiminga. Labai bijau tos prognozuojamos antrosios bangos, nes karantinuotis jau daugiau nebenoriu… O tuo labiau, likti be darbo. Tad gyvenu su viltimi, kad viskas greit susitvarkys ir nebeturėsime tokios pat situacijos, kaip pavasarį“, – tikėjosi V. Lisikaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

13-asis sezonas atneš intriguojančių akimirkų, juoko ir įkvepiančios meilės. Vėl sutiksime pasiilgtus aktorius, o kai kuriuos iš jų seriale nuo šiol matysime kur kas dažniau, nei buvo įprasta. 

Ryškų vaidmenį „Moterys meluoja geriau“ atliks aktorė Vaida Buranovė, melomanams dar pažįstama, kaip atlikėja Alice Way. Ne veltui jos personažo vardas – Muzika. Meda ir vėl it feniksas iš pelenų tikisi pakilti, kai pasiekusi finansinį bankrotą, netikėtai laimi loterijoje ne vieną milijoną eurų. Tačiau, pinigai pasirenka kitą šeimininką – Robertėlį. Jis ne tik praturtėja, bet ir nutaria vesti. 

O Meda jaučiasi vieniša, nors į jos gyvenimą sugrįžta paslaptingas tėvas ir dar paslaptingesnė sesuo Natalija. Tarp Donato ir Ievos užsimezga artimi santykiai, tačiau jų meilei teks nemažai išbandymų. Galina, nebeatlaikiusi Adamo pavydo, nusprendžia likti viena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų