REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
TV3 Grupė šiandien kviečia žiūrėti (nuotr. Organizatorių)

Šiandien, pristatydama naują TV sezoną, TV3 žiniasklaidos grupė kviečia žiūrėti naują aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt”, pradeda rodyti naują „Moterys meluoja geriau“ sezoną, naują serialą „Ant ratų“ bei kultinių grupių koncertus.

3

Šiandien, pristatydama naują TV sezoną, TV3 žiniasklaidos grupė kviečia žiūrėti naują aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt”, pradeda rodyti naują „Moterys meluoja geriau“ sezoną, naują serialą „Ant ratų“ bei kultinių grupių koncertus.

REKLAMA

TV3 pirmadienį pristato net dvi naujienas: 19.30 val. nauja aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“ ir 20.30 val. serialas „Moterys meluoja geriau“, rašoma pranešime spaudai.

Nuo šiol kiekvieną pirmadienį TV3 eteryje – išskirtinė, karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“. Tai atvira drąsių pokalbių ir diskusijų laida apie tai, kas mums visiems rūpi, skauda dabar. Kiekvieną pirmadienį – karšta tema, karštos diskusijos argumentų kalba, pagardintos šlakeliu gero humoru. Šiandien laidos tema – ar darželiai, mokyklos ir universitetai yra pasiruošę naujiems mokslo metams.

Jau nuo šio pirmadienio 20:30 val. per TV3 ir 21:00 val. per TV3 Play – serialas „Moterys meluoja geriau“. 13-asis sezonas atneš intriguojančių akimirkų, juoko ir įkvepiančios meilės. Vėl sutiksime pasiilgtus aktorius, o kai kuriuos iš jų seriale nuo šiol matysime kur kas dažniau nei buvo įprasta. Ryškų vaidmenį „Moterys meluoja geriau“ atliks aktorė Vaida Buranovė, melomanams dar pažįstama, kaip atlikėja Alice Way. Ne veltui jos personažo vardas – Muzika. Meda ir vėl it feniksas iš pelenų tikisi pakilti, kai pasiekusi finansinį bankrotą, netikėtai laimi loterijoje ne vieną milijoną eurų. Tačiau, pinigai pasirenka kitą šeimininką – Robertėlį. Jis ne tik praturtėja, bet ir nutaria vesti. O Meda jaučiasi vieniša, nors į jos gyvenimą sugrįžta paslaptingas tėvas ir dar paslaptingesnė sesuo Natalija. Tarp Donato ir Ievos užsimezga artimi santykiai, tačiau jų meilei teks nemažai išbandymų. Galina, nebeatlaikiusi Adamo pavydo, nusprendžia likti viena. https://play.tv3.lt/moterys-meluoja-geriau

REKLAMA
REKLAMA

Per TV6 18 val. naujas komedijinis serialas „Ant ratų“. Senia ir Fedia nusprendė pradėti savo verslą. Taip atsirado užkandinė ant ratų. Nuo pat pirmos dienos sutarti sunkiai sekasi. Išsiskirstyti vėl gi neverta, nes niekas kitas taip stipriai nesusaisto žmonių kaip bendras kreditas. Tačiau įtempti tarpusavio santykiai – tik maža bėdelė. Kur kas rimtesni išbandymai vaikinams tenka susidūrus su konkurentais.

Go3 naujiena – legendinių grupių koncertai. Išgyvenk tai, ką tūkstančiai žmonių išgyveno sausakimšose arenose, kai prieš jų akis pasirodė legendiniai atlikėjai! „Queen“, „Rolling Stones“, „Pink Floyd“, „U2“, „Metallica“… Kvapą gniaužiantys šou tiesiog tavo namuose!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų