REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio (tv3.lt fotomontažas)

Filmų sąrašas, kuriuose suvaidino Kate Winslet, yra išties įspūdingas, o dabar, sulaukusi 44 metų, aktorė ryžosi dar vienai naujai patirčiai.

6

Filmų sąrašas, kuriuose suvaidino Kate Winslet, yra išties įspūdingas, o dabar, sulaukusi 44 metų, aktorė ryžosi dar vienai naujai patirčiai.

REKLAMA

Jos prisipažinimas plačiai išplito užsienio žiniasklaidoje.

Jau netrukus pasaulis išvys juostą „Ammonite“, kurioje suvaidino ir „Titaniko“ žvaigždė. Tiesa, jei anksčiau esame įpratę aktorę matyti itin jausmingose juostoje, kuriose būdavo gausu romanų su vyrais, šįkart ji visus nustebino, mat suvaidino intymiose scenose kartu su perpus jaunesne aktore Saiorse Ronan.

K. Winslet užsienio žiniasklaidai pripažino, kad vaidindama intymiose scenose kartu su 26 metų aktore, ji dar niekuomet anksčiau nėra jautųsis labiau savimi pasitinkinti.

„Man beveik 45 metai, o Saoirse – perpus jaunesnė. Man reikėjo būti savimi, po vaikų, suprantate? Man buvo malonumas pasakyti, kad yra, kaip yra. Aš taip atrodau dabar – tai tikrai ne tas kūnas, kurį turėjau prieš 20 metų“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, K. Winslet daug savo kūno parodė ir garsiajame „Titanike“, kuriame suvaidino su Leonardo DiCaprio, tačiau net ir tuomet savimi pasitikėjo mažiau, nei paskutiniame filme.

REKLAMA

„Labiausiai didžiuojuosi savo meilės scena filme „Ammonite“. Jaučiau mažiausiai nepasitikėjimo savimi“, – sakė ji.

Tiesa, Kate pripažino, kad net filmo režisierius Francis Lee jaudinosi ir nebuvo tikras, kaip šioms dviems tokioms skirtingoms aktorėms pavyks susidoroti su meilės scena. 

Filmas pradėtas filmuoti dar prieš koronaviruso pandemiją ir kino teatrų sales turėjo pasiekti Kanų filmų festivalyje gegužę. Deja, dėl susiklosčiusios situacijos pasaulyje jį teko atidėti, tad dabar žiūrovai jį išvys jau kitą mėnesį. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto būtent „Titanikas“ ir čia suvaidintos meilės scenos su L. DiCaprio Kate atnešė didžiulę šlovę. Įdomu tai, kad pora niekuomet realiame gyvenime nesusitikinėjo, taip tik įrodydami, kad nors Holivude santykiai ilgai ir netrunka, draugystės čia – kone amžinos. Būtent taip nutiko ir Kate bei Leo.

Jiedu susipažino 1996-asiais, filmavimo aikštelėje. Ir nors gandai sklido, kad jų meilė tęsėsi ir išjungus kameras, tai niekuomet nebuvo tiesa. Negana to, K. Winslet vėliau ne kartą pasakojo, kaip L. DiCaprio filmavimo metu jai padėjo kovoti su žema saviverte, mat pirmoji jų suvaidinta scena ir buvo ta, kurioje Jackas (L. DiCaprio) piešia Rose (K. Winslet) portretą.

Sunku patikėti, tačiau tąkart sužinojusi, jog prieš Leo turės pozuoti visiškai nuoga, K. Winslet nusprendė imtis radikalių sprendimų – aktorė apsivilko paltą, o vos pamačiusi Leo, jį nusimetė. Anot užsienio žiniasklaidos, Kate buvo įsitikinusi, jog toks drąsus jos gestas jiems padės išvengti situacijos nemalonumo ateityje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų