REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Amy Winehouse ir Blake Fielder (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Amy Winehouse mirė sulaukusi vos 27 metų, tačiau apie jos gyvenimą daug kalbėta net ir po jos mirties. Tiesa, nedaugelis žino, jog žinomos atlikėjos santykiai, o ypatingai – skyrybos – taip pat nebuvo pačios lengviausios.

5

Dainininkė Amy Winehouse mirė sulaukusi vos 27 metų, tačiau apie jos gyvenimą daug kalbėta net ir po jos mirties. Tiesa, nedaugelis žino, jog žinomos atlikėjos santykiai, o ypatingai – skyrybos – taip pat nebuvo pačios lengviausios.

REKLAMA

Amy ir Blake’o Fielderio skyrybas užsienio žiniasklaida netgi sulygina su pačiu tikriausiu pragaru žemėje.

Amy ir Blake’as susituokė 2007 metų gegužę Majamyje. Tiesa, prieš tai pora ne kartą skyrėsi ir taikėsi.

Tiesa, grėsmę jiedu kėlė net tik vienas kitam – ne kartą jais buvo susirūpinę ir gerbėjai, mat visose nuotraukose, kurios pasirodė jiems susituokus, jie būdavo įamžinami ne pačios geriausios kondicijos, nuolat leidžiantys laiką vakarėliuose.

O štai 2007 metų rugpjūtį jų abiejų vardai po prabangaus vakarėlio Londone netgi atsidūrė antraštėse. Tąkart policija gavo iškvietimą dėl smurto, tačiau Amy atsisakė duoti parodymus ir sulaukusi ryto pabėgo iš viešbučio, kuriame vyko pasilinksminimas.

REKLAMA
REKLAMA

Po kelių valandų ji ir vėl buvo įamžinta su Blake’u. Deja, tąkart spaudoje išplito dar labiau šokiruojanti atlikėjos nuotrauka. Jos dėvimi bateliai buvo ištepti krauju, o rankos buvo aptvarstytos. 

REKLAMA

Amy kaklą buvo paženklinę nubrozdinimai, o makiažas nubėgęs per visą veidą. Ne ką geriau atrodė ir jos vyras Blake’as. Jo veidą ir kaklą buvo „papuošę“ įdrėskimai.

Tuo metu pranešta, jog A. Winehouse šeima ja ypatingai susirūpino, o vėliau paaiškėjo, kad ji su savo vyru stipriai įniko į narkotinių medžiagų vartojimą. 

Prabilęs po mylimosios mirties Blake’as atskleidė, kad būtent jis savo žmoną į tai įvėlė, o kartu jų praleisti mėnesiai buvo tragiški. Tiesa, 2008 metais vyras atsidūrė kalėjime, mat užpuolė baro savininką.

REKLAMA
REKLAMA

Amy tokią žinią priėmė labai sunkiai, o koncerto Londone, skirto Pietų Afrikai metu, dainos „Free Nelson Mandela“ žodžius pakeitė į „Free Blakey, my fella“. Vis dėlto kadangi mylimasis iš kalėjimo vis nebuvo paleidžiamas, Amy nusprendė ir toliau gyventi savo gyvenimą.

Netrukus ji nukeliavo į vieną iš Karibų salų, o laiką ten stengėsi išnaudoti taip, tarsi būtų reabilitacijos centre. Moteris nustojo vartoti narkotikus, mėgavosi saule ir kitais gamtos malonumais.

Tą pastebėjo ir paparacai, užfiksavę ją saloja – A. Winehouse veidą ėmė puošti šypsena, ji pradėjo atrodyti kur kas sveikiau, jodinėjo, žaidė įvairius žaidimus pliaže. Būtent tuo metu ji įsimylėjo kitą vyrą, aktorių Joshą Bowmaną, o savo nesėkmingą santuoką išvis užmiršo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu žiniasklaidai atsivėrusi dainininkė sakė, kad pagaliau pabėgo nuo pragaro, į kurį buvo pakliuvusi dėl narkotikų, pripažino ir vėl atradusi laimę. „Aš nebesu pragare. Aš ir vėl įsimylėjusi, man nebereikia narkotikų… Nežinau, kas nutiks man ir Blake’ui, tačiau šiuo metu aš netgi pamiršau, kad esu ištekėjusi.“

„Dabar esu viena, laiminga ir puikiai leidžiu laiką su Joshu. Kai grįšiu, išsiaiškinsiu ką daryti su Blake’u. Tačiau visa mūsų santuoka buvo paremta narkotikais“, – nė neslėpė ji.

Tiesa, su byrančia santuoka atlikėja turėjo pradėti imti tvarkytis kur kas greičiau, mat Blake’as skyrybų prašymą 2009 metais užpildė dar būdamas už grotų. Vyras tai padarė iškart po to, kai Amy romanas tapo viešas.

REKLAMA

Įdomu tai, kad po kelių mėnesių Amy vis dėlto bandė išgelbėti savo ir Blake’o santuoką. „Vis dar myliu Blake’ą ir noriu, kad jis persikeltų kartu su manimi į mano naująjį namą – toks visuomet ir buvo mano planas. Neleisiu jam su manimi skirtis. Jis – vyriška mano versija, mes idealiai vienas kitam tinkame“, – tąkart žiniasklaidai sakė ji.

Tiesa, Blake’as panoro skirtis dėl Amy neištikimybės, o Amy šių kaltinimų vėliau nė nepaneigė. 

Praėjus 6 savaitėms, pora galiausiai išsiskyrė – Blake’ui neatiteko nė dalis didžiulių A. Winehouse turtų.

2011 metais, po jos mirties, vyras pripažino, kad iš tiesų su dainininke išsiskyrė dėl to, jog ji ir vėl kartu su juo neįklimptų į narkotikų liūną. „Kol buvau kalėjime, viskas dar labiau pablogėjo, o kai iš jo išėjau, man buvo pasakyta, kad jei tikrai ją myliu, turiu ją paleisti. Būtent taip aš ir padariau“, – vėliau sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų