REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Eva Ghaoui (nuotr. asm. archyvo)

Dainininkės Karinos Krysko sesuo Eva Ghaoui visuomet pasižymėjo išskirtine išvaizda, tad jos nepastebėti – tiesiog neįmanoma. Tiesa, moteris jau kurį laiką dingusi iš viešumos, tačiau, kaip sako pati, šiuo metu ją domina visai kiti dalykai, tad išorinis blizgesys ir kviestinei publikai skirti vakarėliai pasislinko į antrą planą.

5

Dainininkės Karinos Krysko sesuo Eva Ghaoui visuomet pasižymėjo išskirtine išvaizda, tad jos nepastebėti – tiesiog neįmanoma. Tiesa, moteris jau kurį laiką dingusi iš viešumos, tačiau, kaip sako pati, šiuo metu ją domina visai kiti dalykai, tad išorinis blizgesys ir kviestinei publikai skirti vakarėliai pasislinko į antrą planą.

REKLAMA

Puikiai atrodanti moteris su naujienų portalu tv3.lt pasidalino, kuo gyvena dabar bei atskleidė savo grožio ritualus, kurie padėtų puikiai pasijausti kiekvienai moteriai.

Meilę sau nuo vaikystės skatino šeimos moterys

Egzotiškos išvaizdos moteris neslėpė, kad sulaukia komplimentų dėl savo išvaizdos, tačiau pati yra įsitikinusi, kad kiekvienas žmogus yra išskirtinis. Vis dėlto sutinka, kad jei aplinkiniai pagiria ir jos pačios išskirtinę išvaizdą, jai yra be galo malonu.

„Išties nesu tradiciškų lietuviškų bruožų – už aukštus skruostikaulius esu dėkinga senelei ir proprosenelei. Komplimentus be galo malonu gauti ir ramiai moku juos priimti, bet visada įvertinu ir kontekstą, ir nuoširdumą“, – sakė Eva.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnai teigiama, kad moterys save pamilti pradeda tik su metais, vis dėlto E. Ghaoui džiaugiasi, jog jos šeimoje apie tai kalbėta jau nuo mažų dienų.

REKLAMA

„Visada save mylėjau – to išmokė šeimos moterys. „Body positive“ požiūrį išugdo joga ir sportas – juk jei dedi pastangų, neįmanoma savęs nemylėti. Mano manymu, sudėtinga gerai jaustis, jei veidrodyje matai vaizdą, kuris tau nepatinka“, – sakė ji.

Žinoma moteris netgi pasidalijo pavyzdžiu, kuris ją įkvepia: „Paimkime, pavyzdžiui, Anna Dello Russo – daugelį metų ji praktikuoja jogą, negeria alkoholio, nerūko, dėvi trumputes sukneles bei fotografuojasi be makiažo. Daugelis sakytų: „Oi, kokie keliai, koks netobulas veidas…“ Visgi ji išlieka ištikima sau, yra be galo charizmatiška, draugiško būdo, visada geros nuotaikos, gera, atsipalaidavusi, kūrybinga ir besimėgaujanti gyvenimu.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais visuomet šviesiais ilgais plaukais žavėjusi Eva nusprendė ryžtis kardinaliems pokyčiams ir perdažė juos itin tamsiai – dėl to su seserimi K. Krysko jos tapo netgi dar panašesnės.

Tiesa, vėlesnius jos plaukų pokyčius paskatino ir šių metų pavasarį paskelbtas karantinas. „Didelių pokyčių gyvenime neįvyko – tiesiog po daugybės eksperimentų pagaliau atradau plaukų atspalvį, kuris man be galo patinka, pabrėžia įdegį bei akių mėlynumą. Atsisakiau priaugintų sruogų, per karantiną labai ataugo savi plaukai. Lepinu juos ryžių vandens skalavimais – kinų moterys tokiu būdu atsiaugina plaukus net iki pėdų. Kas 2 savaites namie atsilikdavau plaukų laminavimą želatina – tuomet plaukai pasidaro labai blizgūs ir lygūs“, – savo paslaptimis pasidalijo E. Ghaoui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kad būtų patenkinta savo atvaizdu veidrodyje, moteris nemažai stengiasi – jos patarimai galėtų padėti ir kitoms.

„Jei neatostogauju, keliuosi 5 valandą ryto, pusantros valandos užsiimu joga  –pranayama, asanos, atsipalaidavimas, meditacija. Po jos – dušas, kūno pilingas 2 kartus per savaitę. Kempinę naudoju labai šiurkščią, tai padeda odai atsinaujinti. Kūnui naudoju bekvapį Bioderm Atoderm kūno kremą – jis giliai drėkina ir panaikina odos diskomfortą atstatydamas lipidus. Pedikiūras, manikiūras – šventas reikalas. Naudojuosi ir masažo specialistų paslaugomis – po intensyvių treniruočių sporto klube tai padeda atsipalaiduoti raumenims“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Paaiškino, kodėl įvairiuose vakarėliuose dabar tapo reta viešnia

E. Ghaoui pridėjo, kad be sporto salėje ir jogos nė negalėtų įsivaizduoti savęs geroje formoje. 

O taip pat ji prisižiūri ir savo mitybą, stengiasi gyventi kuo sveikiau: „Ryte geriu vitaminą D, dieną – resveratrolį, kolageną bei Q10. Taip pat feriu migdolų pieną su arbatiniu šaukšteliu linų sėmenų. Tai išvalo organizmą nuo parazitų. Per dieną išgeriu 1,5 litro vandens. Nevartoju mėsos, duonos, miltinių kepinių, saldumynų. Praktiškai nenaudoju ir pieno produktų, išskirysu Ghi sviestą.“

Tiesa, ateityje Eva planuoja pokyčius mityboje. „Daugiausiai valgau daržoves, jūrų gėrybes, vaisius, uogas. Ateityje planuoju pereiti prie veganiško maisto. Reguliariai lankausi pas dantų specialistę, nes manau, kad gaivus burnos kvapas bei tvarkinga šypsena yra geros sveikatos požymis“, – sakė ji.

REKLAMA

Prabilusi apie savo kasdienybę, žinoma moteris pasakojo, kad šiuo metu yra be galo ja patenkinta. „Esu be galo laimingas žmogus – gyvenu tvarkingą, labai įdomų bei turiningą gyvenimą. Mane supa mylintys žmonės. Susitvarkiau darbus tokiu būdu, kad turėčiau daug laiko, kurį galėčiau skirti savęs tobulinimui“, – neslėpė ji.

Dėl šios priežasties Evą įvairiuose vakarėliuose dabar galima pamatyti itin retai – savo laiką ji skiria kitiems pomėgiams ir bendraminčiams. „Žymiai išplatėjo mano draugų iš ezoterinės srities ratas. Jų turiu šiuo metu iš daugelio pasaulio šalių, tad vakarėliai ir išorinis blizgesys nuslinko į antrą planą. Savo draugų ir bendraminčių rate galime aptarinėti transhumanizmo teorijas, biohakingą, metatrono kubo poveikį žmogaus gyvenimui, Hekates ritualus, telomeru prailginimo metodus, Kali Linux sistemos ypatumus… Man šiuo metu įdomu būtent tai“, – sakė ji.

Paklausta, ką galėtų pavadinti laiminga moterimi, E. Ghaoui daugiausiai pabrėžė vidines jos savybes. „Laiminga moteris – tokia, kuri yra sveika ir fiziškai, ir psichiškai. Tai moteris, kuri turi megstamą veiklą, nuolat tobulinasi, skleidžia ramybę, pozityvumą. Tai – įdomi pašnekovė, kūrėja, asmenybė su turtingu vidiniu pasauliu“, – pokalbį baigė pašnekovė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų