REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
„Nakties klajūnas“ (nuotr. Organizatorių)

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo įvairią programą – pradedant praktinėmis laidomis apie daržininkystę, baigiant mokslinės fantastikos filmais. 

2

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo įvairią programą – pradedant praktinėmis laidomis apie daržininkystę, baigiant mokslinės fantastikos filmais. 

REKLAMA

14 val. per TV8 „Svajonių sodai“ Laida apie sodininkystę aktuali kiekvienam, turinčiam sodą, daržą ar bent jau prieskonių vazonėlį namuose ant palangės. Laidos komanda kaskart pateikia naudingiausius patarimus apie sodą, daržą, želdinimą, augalų priežiūrą. Profesionaliausi sodininkystės ir želdynų specialistai konsultuoja ne tik laidos kūrėjus, bet ir herojus. Savo namų aplinką „Svajonių sodų“ komandai patiki ir šalies įžymybės.

16:00 per TV6 ir 17:00 val. per TV3 Play – serialas CSI kriminalistai“. Detektyvinis veiksmo serialas, sukėlęs perversmą televizijoje. Vos pasirodęs CSI buvo nominuotas net keturiems prestižiniams Emmy apdovanojimams.  

REKLAMA
REKLAMA

21.45 val. per TV3 mokslinės fantastikos filmas „Enderio žaidimas“. Fantastinis veiksmo filmas atskleidžia, kaip ateiviai Formikai kartą jau bandė sunaikinti žmoniją. Prieš penkiasdešimt metų ateiviai nužudė milijonus žmonių, tačiau likusieji gyvi susivienijo ir tik būdami kartu sugebėjo atsilaikyti prieš technologiškai pranašesnius priešininkus. Tuomet Žemės gyventojai nebuvo pasiruošę puolimui, invaziją sustabdė tik drąsusis Mazeris Rekhamas, susprogdinęs Formikų laivą ir paaukojęs savo gyvybę. Tokia nelaimė pasikartoti neturi, penkiasdešimt metų žmonės intensyviai treniravosi – nauji genialūs vaikai buvo ugdomi kovai su Formikais, o Mazeris Rekhamas visiems pateikiamas kaip narsos pavyzdys. Intensyvių treniruočių metu vunderkindas Enderis Viginas atkreipia pulkininko Grafo (akt. Harrisonas Fordas) ir majorės Anderson (akt. Viola Davis) dėmesį dėl savo ypatingų sugebėjimų. Vaikinui jie paskyrę savo misiją. Tad jis turės išlaikyti ne vieną išbandymą. Enderis atskiriamas nuo sesers ir brolio bei įrašomas į griežtą mokyklą, ruošiančią negailestingus ateities žudikus. Filmo režisierius – BAFTA apdovanojimą pelnęs ir juostą Iksmenai: pradžia. Ernis sukūręs Gavinas Hoodas. Vaidina Oskarais apdovanoti aktoriai Viola Dalis, Benas Kingsley ir Oskarams nominuoti – Harrisonas Fordas ir Hailee Steinfeld.  

Per Go3 kriminalinis trileris „Nakties klajūnas“. Visais įmanomais būdais išgyventi Los Andžele bandantis Luisas Blumas vieną naktį pamato nelaimingą atsitikimą kelyje ir į šį įvykį skubančius neoficialius video reportažų žurnalistus, kurie galiausiai brangiai parduoda nufilmuotą medžiagą vietinėms televizijoms. Norėdamas užsidirbti, Luisas pabando irgi įsitvirtinti šiame neprastame, pelningame, bet kartu ir pavojingame darbe. Deja, su kiekvienu naktiniu pasivažinėjimu ir naujienų paieškomis jis nori vis daugiau ir daugiau, kol visi jo norai neatsigręžia prieš jį patį…  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų