REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
 Radfordų šeima (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai viena didžiausių Jungtinės Karalystės daugiavaikių šeimų sulaukė dar vienos atžalos. Sue Radford sulaukė 22-ojo vaikelio.

10

Visai neseniai viena didžiausių Jungtinės Karalystės daugiavaikių šeimų sulaukė dar vienos atžalos. Sue Radford sulaukė 22-ojo vaikelio.

REKLAMA

Savo šeimos gyvenimą dažnai viešinanti moteris nusprendė dukrelę pristatyti ir visam pasauliui.

Socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje Sue pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su naujagime.

Moteris vilkėjo džinso medžiagos suknele, o neseniai gimusią mažylę papuošė baltos bei rožinės spalvos drabužėliais. Galvelę papuošė lankeliu su gėlyte.

Nepaisant to, kad jai gyvenime teko gimdyti ne vieną kartą, tačiau jos išvaizda nė kiek nepasikeitė. Net priešingai – ji spinduliuoja pasitikėjimu savimi bei nuostabiai atrodo.Taip pat matyti, kad ji yra be galo laiminga. Sue dalyvavo savo dukros kūdikio sutiktuvių vakarėlyje.

Primename, kad pirmagimis Chrisas Radford šeimai gimė 1989-aisiais, kuomet jo mamai Sue tebuvo vos 14 metų. 21-asis vaikas pasaulį išvydo pernai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimoje buvo ir su nėštumu susijusi tragedija: 2014-aisiais berniukas, kuriam davė Alfie vardą, medikų buvo pripažintas mirusiu, kuomet Sue buvo 23 savaitę nėščia. 

REKLAMA

Pagal vietos įstatymus mergaitėms lytiniai santykiai yra leidžiami nuo 16 metų. Tačiau yra ir išimčių: jeigu paaugliai, kuriems nėra 16 metų, santykiauja savo noru, jiems negresia teisinis persekiojimas. 

Radfordai su 19 savo vaikų gyvena sename karalienės Viktorijos laikų name su 10 miegamųjų, kurį įsigijo prieš 11 metų. Šeimos finansai iš esmės priklauso nuo turimo verslo – kepyklos, kuriai vadovauja Noelis Radfordas.

Du vyriausi vaikai, 30-metis Chrisas ir 25-erių Sophie, kuri jau turi tris savo pačios vaikus, gyvena atskirai. 

Šeima yra žinoma visoje šalyje, dalyvauja televizijos šou laidose, apie juos rašoma žiniasklaidoje. Maža to, šeima turi savo „Instagram“ ir „YouTube“ paskyras, kuriose skelbia įdomiausias savo gyvenimo akimirkas. 

REKLAMA
REKLAMA

Radfordai kartais susiduria ir su finansiniais sunkumais. Sue yra prisipažinusi, kad surasti jų šeimos kišenei tinkamų pramogų yra nepaprasta užduotis. „Mes mėgstame eiti į kiną, ypač atostogų metų, kuomet vaikai nuobodžiauja, o lauke lyja. Tačiau bilietai kainuoja 10 svarų (apie 12 eurų), tai visiems nueiti yra brangoka, – „Daily Mail“ pasakojo moteris. – Todėl mes dažnai laukiame įvairių nuolaidų internete ir einame į tuos filmus, kurie pigiau kainuoja“. 

S. Radford pažymėjo, kad jų šeimai geriausiai pailsėti pavyksta išvykų į gamtą ar pajūrį metu. „Nes tai yra nemokama ir prieinama visus metus“, – aiškino ji.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų