REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai su vaikais – Danieliumi, Dominyku ir Emily (nuotr. Instagram)

Visai neseniai krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius ir jo žmona, tituluota gražuolė bei suknelių salono savininkė Tatjana Lavrinovič savo dukrelei Emily iškėlė gražią 7-ojo gimtadienio šventę.

21

Visai neseniai krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius ir jo žmona, tituluota gražuolė bei suknelių salono savininkė Tatjana Lavrinovič savo dukrelei Emily iškėlė gražią 7-ojo gimtadienio šventę.

REKLAMA

Čia netrūko nei staigmenų, nei gražių atsiminimų. Vis dėlto Tatjana šypsosi ir prideda, kad mergaitės gimtadienis visuomet būna kitoks, nei berniukų.

Du berniukus ir dukrelę Emily auginanti šeima šventę iškėlė sodyboje. „Mes jau pusę metų čia gyvename, kad būtų mažiau rizikos apsikrėsti koronavirusu. Žmonių buvo nelabai daug, tik artimieji, pusbroliai, močiutė, seneliai, kaimynai – tokia mūsų bendruomenė“, – pasakojo Tatjana.

Anot žinomos moters, dukrelė apie savo gimtadienį svajojo jau ilgai: „Emily ruošėsi daugiausiai – ji visą vasarą skaičiavo, kada ateis jos gimtadienis. O mes pradėjome ruoštis likus dviems savaitėms iki šventės, nes reikėjo užsakyti batutą, putų mašiną. Labai jaudinomės dėl oro, bet jis buvo superinis, tad mums pasisekė.“

REKLAMA
REKLAMA

„Ji labai paprasta mergaitė dėl dovanų, idėjų. Jai svarbiausia, kad tai būtų staigmena – ką padarysi, tas bus gerai, svarbiausia dėmesys. Aišku, kaip ir kiekvienas vaikas, ji laukė dovanų ir svečių, torto. Ji – kaip visi“, – su šypsena kalbėjo T. Lavrinovič.

REKLAMA

7-ojo Emily gimtadienio šventės tema buvo saldainiai. „Ji gali gyvenime nevalgyti nieko, tik tegul duoda saldainių. Šiaip jau mes juos ribojame, bet tą dieną leidome viską, ko ji tik nori“, – sakė tituluota gražuolė.

Tiesa, dukrelės gimtadienis visuomet būna kitoks, nei Danieliaus ir Dominyko. „Mergaitė – atskiras pasaulis. Kai būna berniukų gimtadienis, ruošiame vieną bendrą dovaną nuo šeimos, o Emily visą laiką visiems iš anksto pasako, kad lauks dovanos iš kiekvieno šeimos nario atskirai (juokiasi). Dėl to ir broliai ruošė dovaną atskirai. Man jos gimtadienio dieną reikėjo išvažiuoti, tai berniukai ją pasveikino ryte, vėliau – tėtis, po to – senelis ir močiutė. Kai atvažiavau aš, padovanojau jai suknelę. Ji labai apsidžiaugė“, – naujienų portalui tv3.lt sakė Tatjana.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininko žmona pasakojo, kad švente Emily liko be galo patenkinta, o pramogų užteko dar ir kitai dienai: „Buvo ir cukraus vatos mašina, jie galėjo patys viską pasidaryti. Liko net ir kitai dienai, todėl ir visą kitą dieną dar šokinėjo ant batuto, valgė cukraus vatą. O dabar, kai jau viskas praėjo, bus galima metus laiko pailsėti (juokiasi).“

Tatjana pasakojo, kad savo atžalų gimtadieniams su vyru visuomet ruošiasi kur kas labiau, nei savo pačių šventėms. „Vaikai auga – net truputėlį gaila. Kiekvienais metais yra kažkokie pasiekimai, įvykiai – norisi, kad kas metus sektųsi vis geriau. Šiais metais buvo didžiulis iššūkis, nes Emily pradėjo eiti į mokyklą, baigė pirmą klasę. Jaudinomės, kaip viskas bus, bet ji – tikra šaunuolė, mums viskas pavyko. Per visą karantiną sugebėjome padaryti net daugiau, nei reikėjo. Padirbėjome, todėl vasarą tikrai galėjome sau leisti paatostogauti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai šeima gavo patvirtinimą, kad nuo rugsėjo 1-osios vaikai gali grįžti į mokyklą. Šventė įvyks lauke. 

„Žinoma, jei vasara truktų amžinai, jiems būtų tikra pasaka. Emily kol kas į mokyklą dar nesiruošia – žino, kad reikės eiti ir ramiai to laukia. O berniukai rytoj išvyks į krepšinio stovyklą. Tai jau bus 5-oji jų stovykla. Reikia padirbėti ir prieš sezoną“, – su šypsena kalbėjo T. Lavrinovič.

Taip pat žiūrėkite, kokias tėvų paslaptis atskleidė Lavrinovičių vaikai: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų