REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Donatas Blanka

Donatas, apibūdindamas naujausią savo dainą, sako, jog ji – apie troškimą susigrąžinti savo prarastą meilę: „Kartais mes padarome didelių klaidų, tačiau nėra tokios, kurios negalėtume ištaisyti“.

5

Donatas, apibūdindamas naujausią savo dainą, sako, jog ji – apie troškimą susigrąžinti savo prarastą meilę: „Kartais mes padarome didelių klaidų, tačiau nėra tokios, kurios negalėtume ištaisyti“.

REKLAMA

Pasak atlikėjo, ši daina yra tarsi maža išpažintis. Tačiau paklaustas, ar tai daina apie jo asmeninius išgyvenimus, Donatas nedaugžodžiauja, sekundei stabteli ir sako, kad buvo atsidūręs ant išsiskyrimo slenksčio, tačiau, anot žinomo dainininko, suvokė, jog tai ne pasaulio pabaiga – tai tiesiog vidinių pokyčių metas. Atlikėjas priduria, kad ši daina skirta visiems, kurie ieško padrąsinimo įveikiant asmeninius iššūkius, rašo pranešime spaudai.

Žinomas dainininkas prisipažįsta, kad šios dainos atsiradimo istorija jam pačiam yra neįprasta. Mat dainos autorius – vaikystės draugas ir geras jo bičiulis – populiarus fotografas, muzikos prodiuseris, keliautojas – Dovydas Saparis: „Su Dovydu mane jau seniai suvedė muzika. Dar mokyklos laikais grojome toje pačioje grupėje. Labai džiaugiuosi, kad po ilgos pertraukos nusprendėme vėl suremti pečius muzikos srityje – Dovydas labai kūrybinga ir unikali asmenybė, o bendraujant su juo, kaskart atsiranda dar didesnis polėkis kurti ir daryti tai, apie ką iš tikrųjų svajoju“.

REKLAMA
REKLAMA

D. Blanka taip pat džiaugiasi, kad šis bendradarbiavimas atvėrė jam duris į naujas muzikines erdves: „Atradau savyje daug naujų spalvų. Nemaniau, kad mano vokalas gali skambėti dar natūraliau. Smagu atsišviežinti. Ateityje planuojame ir daugiau naujų eksperimentų. Mane, kaip menininką, tai labai motyvuoja“.

REKLAMA

Tačiau, tai ne vienintelis naujas bendradarbiavimas. Dainos vizualizacijai D. Blanka pasirinko jį be galo sužavėjusį lietuvio fotografo Tomo Adomavičiaus portretą. Anot dainininko, šis taip organiškai tiko dainai, jog kitų variantų nebegalėjo svarstyti – teko pamiršti visus savo kūrybinius įsitikinimus ir paprašyti menininko leidimo naudoti jo kūrinį.

Dainininkas taip pat užsimena, kad šiuo metu dėl praėjusio karantino neteko labai daug privačių koncertų: „Tai labai stipriai pakeitė mano planus. Ačiū dievui, moku greitai persiorientuoti, tad išvengti emocinių ar finansinių sunkumų pavyko pakankamai sklandžiai“. D. Blanka tikisi šią pralaisvėjusią vasarą išnaudoti kuo palankiau sau ir savo artimiesiems. To linki ir savo gerbėjams ir maloniai kviečia paklausyti savo naujausios dainos „Nerašiau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų