REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Matthew Perry ir Julia Roberts (nuotr. SCANPIX)

Kai kada didžiausi romanai, įvykstantys tarp serialo ar filmo herojų ekrane, realybėje taip ir neįsiplieskia. Vis dėlto pasirodo, kad būna ir atvirkštinių variantų.

5

Kai kada didžiausi romanai, įvykstantys tarp serialo ar filmo herojų ekrane, realybėje taip ir neįsiplieskia. Vis dėlto pasirodo, kad būna ir atvirkštinių variantų.

REKLAMA

Būtent taip nutiko tada, kai Holivudo žvaigždė Julia Roberts pasirodė viename serialo „Draugai“ epizode“.

Pasirodo, kad Chandlerio vaidmenį kūręs aktorius Matthew Perry iš tiesu pamilo Julią Roberts, kuri seriale trumpai suvaidino Susie Moss personažą.

Aktorė seriale pasirodė 1995-aisiais ir sukūrė Susie vaidmenį. „Draguose“ buvo rodoma, kad Chandleris ir Sussie susidūrė netikėtai, kol ši dirbo vizažiste filmui, kuris buvo filmuojamas Niujorke.

Epizode „The One After the Superbowl“, Susie atpažino Chandlerį iš jų mokyklos dienų bei priminė jam, kaip tais laikais jis nuolat tampydavo jos sijoną. Tokiu būdu visa klasė pamatė jos apatinius, ir ji gavo pravardę „Susie apatinukė“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai Susie (akt. Julia Roberts) nesutrukdė pakviesti Chandlerio (M. Perry) į pasimatymą, deja, jo metu nusprendė atkeršyti, priversdama jį pasipuošti jos apatiniais, o vėliau pavogdama visus jo drabužius…

REKLAMA

Vis dėlto nors ši istorija ekrane ir baigėsi, realiame gyvenime Julia ir Matthew romanas tęsėsi kur kas sėkmingiau. Jų santykiai truko metus, o pirmąkart oficialiai jiedu pasirodė viešumoje 1995-aisiais. Tiesa, nors santykiai tetruko metus, „Draugų“ gerbėjai juos puikiai atsimena.

Vis dėlto tai – ne vienintelė žinoma moteris, su kuria susitikinėjo „Draugų“ žvaigždė. Šiltus jausmus jis puoselėjo ir aktorei Yasmine Bleeth, Neve Campbell, Mava Quinlan, Heather Graham, Lauren Graham, Rachel Dunn, Lizzy Caplan bei daugeliui kitų.

REKLAMA
REKLAMA

O štai J. Roberts vėliau neretai būdavo poruojama su seksualiuoju George’u Clooney. Tiesa, jų istorija – visai kitokia, nei su M. Perry.

Pasirodo, kad nors daugelis buvo įsitikinęs, kad G. Clooney ir J. Roberts pažįstami daugybę metų, iš tiesų jiedu susipažino tik 2000-aisiais, kai aktorius kartu su režisieriumi Stevenu Soderberghu pakvietė Roberts suvaidinti juostoje „Ocean’s Eleven“. Būtent čia užsimezgė ilgametė aktorių draugystė.

Ne paslaptis, kad Holivude daugelis draugysčių yra tik dėl publikos akių – iš tiesų jos yra apsimestinės. Vis dėlto Clooney ir Roberts atvejis – išimtis. Viename interviu J. Roberts netgi sakė: „Koks palengvėjimas, kad mudu – ne Holivudo draugai. Prieš valandą jam pasakiau, jog ačiū Dievui, kad vienas kitam patinkame – kitu atveju, būtume pragare.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai J. Roberts filmavosi „Ocean’s Eleven“su Clooney, Bradu Pittu, Mattu Damonu ir kitais garsiais aktoriais, jie visi niekuomet nesiliaudavo pokštavę ir krėtę vieni kitiems šunybių. Vis dėlto per kitą filmo dalį, kai J. Roberts laukėsi, viskas staiga pasikeitė. 

„Tai buvo toks mielas pasikeitimas mūsų santykiuose, nes nes įprastai visi vieni iš kitų šaipydavomės ir erzindavome. O kai laukiausi visi traukdavo man kėdes ir nuolat bandydavo įsitikinti, ar man viskas gerai“, – užsienio žiniasklaidai yra sakiusi aktorė.

Tiesa, G. Clooney taip pat negaili gražių žodžių Juliai. Vienų apdovanojimų metu jis sakė: „Man buvo malonu stebėti, kokia moterimi tu tapai. Esi nuostabi motina, žmona ir puiki draugė. Man garbė tave turėti“.

REKLAMA

Taip pat J. Roberts ne kartą yra viešėjusi ir G. Clooney namuose Italijoje, o taip pat jiedu mielai dalija vienas kitam patarimus apie tėvystę ir motinystę. Negana to, tiek J. Roberts, tiek G. Clooney augina dvynukus.

Ir nors galėtų atrodyti keista, kad jų niekuomet nesiejo romantiniai santykiai, tiesa yra ta, kad jie puikiai sutaria su vienas kito antrosiomis pusėmis. Aktorius užsienio žiniasklaidai yra sakęs, kad J. Robers mylimasis Danny Moderis yra itin artimas jo draugas, kuriam jis jaučia meilę. O štai Roberts džiaugėsi susitikusi su Clooney mylimąja Amala, bei yra pastebėjusi, kokią įtaką ši jam padarė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų