REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Boltas“ (nuotr. Organizatorių)

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 sudėliojo spalvingą programą vaikams, bet, žinoma, neliks nuskriausti ir suaugusieji.

6

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 sudėliojo spalvingą programą vaikams, bet, žinoma, neliks nuskriausti ir suaugusieji.

REKLAMA

TV3 kviečia vaikus žiūrėti jautrų ir gražų animacinį filmuką „Bembis“ 11 val., paskui apie superšunį „Boltą“, dar vėliau veiksmo ir nuotykių kupiną „ G būrį“, o kartu su tėveliais žiūrėkite „Narnijos kronikos: Aušros užkariautojo kelionė“ – 16.05 val.

Čia išvysite, kaip Liusė ir Edmundas Pevensiai grįžta į Narniją su savo pussesere Eustasija. Joje vaikai sutinka princą Kaspijaną, su kuriuo leidžiasi į jūrą karališkuoju laivu, pavadintu Aušros užkariautoju. Kelionė bus kupina nelauktų nutikimų ir susitikimų su drakonais, nykštukais ir kitais mistiniais sutvėrimais. Kol priplauks pasaulio kraštą jaunieji keliauninkai sutiks ir itin paslaptingą dingusių karių kuopą. Ši režisieriaus Maiklo Aptedo, sukūrusio visą pasaulį užkariavusius filmus „Enigmą“ bei „Ir viso pasaulio negana“. Juosta už nuostabią muziką buvo nominuota Auksiniam gaubliui.

Vakare vaikus prie TV ekranų kviečia TV8 nuo 20 val. rodys animacinius filmukus „Taigos pasaka”, „Kieno miške kankorėžiai?“, „Kačiukas, vardu Au“ ir kitus.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu suaugusieji galės smagiai leisti laiką su nuotaikinga romantine drama „Antrasis šansas“ –21:45 per TV3 ir 01:00 per TV3 Play. Juosta pasakoja, kaip keturiasdešimtmetė Maja (akt. Jennifer Lopez) už minimalų atlyginimą dirba mažmeninės prekybos parduotuvėje ir kiekvieną dieną galvoja apie savo pasirinkimus, atvedusius į šį gyvenimo akligatvį. Maja žino, kad yra talentinga ir verta žymiai daugiau, tačiau jos CV negailestingas – tinkamo išsilavinimo, pažinčių ir karjeros įrašų neturinti moteris pasmerkta ir toliau suktis tame pačiame neperspektyvių darbų rate. Kol vieną dieną, galutinai paveiktas Majos niurzgėjimo, vienas jos bičiulis truputį patobulina moters internetinę asmenybę... 

Futbolo fanai prie ekranų kviečiami susiburti 21:50 val.  – per Go3 ir TV6 jie išvys UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio tiesioginę transliaciją. „Manchester City“ – Liono „Olympique“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų