REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Eglė Jakštytė (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien, rugpjūčio 18-ąją, dainininkė Eglė Jakštytė mini 29-ąjį savo gimtadienį. Ir nors ji neslepia, kad metai tikrai nebuvo lengvi, jau kurį laiką pripažįsta puikiai suvokianti, ko norinti, o tai, kas nepatinka, taip pat ketina keisti.

20

Šiandien, rugpjūčio 18-ąją, dainininkė Eglė Jakštytė mini 29-ąjį savo gimtadienį. Ir nors ji neslepia, kad metai tikrai nebuvo lengvi, jau kurį laiką pripažįsta puikiai suvokianti, ko norinti, o tai, kas nepatinka, taip pat ketina keisti.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinoma moteris papasakojo ne tik apie gimtadienio šventę, bet ir apie savo mitybą, kuria neretai pasidalija ir su savo socialinių tinklų sekėjais.

Su gimtadieniu – ir nemažai pokyčių

Žinoma moteris šiandien švenčia 29-ąjį savo gimtadienį, ir nors metų pačiai lengviausiais ji tikrai nepavadintų, ateityje žada daug staigmenų – ne tik pačiai sau, bet ir gerbėjams.

„Bus mano 29 gimtadienis – lieka jau nedaug laiko iki dešimtmečio pabaigos. Man norisi pasidaryti viską, apie ką galvojau. Manau, kad jei galvoji apie kažką ilgą laiką, reikia tai įgyvendinti. Tai taip pat susiję ir su muzikine veikla. Turiu surizikuoti ir padaryti tai, apie ką ilgai svajojau. Nebent, žinoma, pakiš koją koronavirusas… Manau, kad iš manęs tikrai bus galima sulaukti netikėtų sprendimų“, – paslaptingai kalbėjo kelias dienas iki gimtadienio kalbinta E. Jakštytė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto šiandien, savo gimtadienio dieną, Eglė atskleidė ilgai slėptą žinią visiems – pasirodo, kad žinoma moteris pristato savo drabužių liniją. Apie tai dainininkė paskelbė ir socialiniuose tinkluose. „Šiandien yra ta diena, kai nekantriai, su didžiuliu jauduliu, pristatau savo sceninio vardo „Eley“ drabužių linijos START’ą! Tikrai taip! Būtent šiandien, savo gimtadienio proga, norėjau pasidalinti su jumis šia nekantriai laukta žinia. Kol kas tai yra tik maža pradžia. Tikiuosi jūsų palaikymo!“ – rašė ji.

REKLAMA

Tiesa, ji neslėpė – išdrįsti kardinaliai kažką pakeisti ne visuomet yra taip paprasta. „Nesu iš tų, kurie viską galėtų pastatyti ant vienos kortos ir surizikuoti. Nors iš dalies, kartais gyvenime atrodo, kad taip elgtis reikėtų – svarstymo kartais yra per daug, o tai taip pat išnaudoja daug energijos. Aš manau, kad kai tu viduje pajauti, kad kažko labai nori, kiti žmonės gali sakyti bet ką, bet tu pats žinai tiksliai, ką turi padaryti“ , –  sakė ji.

Prisiminusi prabėgusius metus, atlikėja buvo atvira – jie buvo ganėtinai sunkūs. „Sako, kad žmogus pradeda iki galo subręsti tada, kai lieka 3 metai iki 30-mečio. Pajaučiau, kad ir aš pradėjau išsigryninti, ko noriu. O dar ta korona, kelionė į Japoniją… Buvo tikrai keisti metai, su daug niuansų. Ir su muzikine veikla prasidėjo svarstymai, ką konkrečiai reikia daryti dėl albumo išleidimo, klipų filmavimų. Buvo savotiška stagnacija. Todėl jei anksčiau buvo mąstymas ir dėliojimasis, dabar norisi viską imti daryti“, – drąsiai į ateitį žvelgia ji.

REKLAMA
REKLAMA

O štai kalbėdama apie pačią gimtadienio šventę, žinoma moteris užsiminė, kokią kompaniją šalia savęs jai matyti maloniausia: „Didelių gimtadienių nelabai mėgstu, bet atvažiuos visa mano šeima. Tuo metu būsime Klaipėdoje, visi kartu, o anksčiau jie ne visada galėdavo atvykti iš Utenos dėl atstumo. Man svarbu, kad šią dieną mane suptų artimiausi žmonės.“

Vasarą eksperimentavo su mityba

Vis dėlto muzika tikriausiai yra ne vienintelė priežastis, kodėl E. Jakštytė šitaip gausiai sekama socialiniame tinkle „Instagram“. Receptai, kuriais Eglė kartais pasidalija su savo sekėjais, visuomet sulaukia daugybės dėmesio, o naujienų portalui tv3.lt žinoma moteris pripažino, kad būtent tai yra dar vienas jos hobis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nepasakyčiau, kad gaminu dažnai, bet tai daryti mėgstu. O kalbant apie mitybą, vieną savaitę netgi valgiau visiškai veganiškai. Tada gaminau tik namuose ir buvo labai įdomu, nes yra daugybė įvairiausių receptų. Iš visų tų ingredientų galima sukurti labai gerą ir skanų patiekalą. Net ir mano antroji pusė, kuri šiaip jau valgo mėsą, tuos patiekalus taip pat labai skaniai valgė“, – pasakojo ji.

Vis dėlto iš vegetarės tapti vegane Eglė taip pat neskuba: „Viską visąlaik reikia daryti iš pajutimo. Dabar kol kas pieno produktus tikrai racione turiu, bet jei pajausčiau, kad nebenoriu to valgyti, kaip kad atsitiko su mėsos nevalgymu, tai taip ir padaryčiau. Bet kas liečia receptus, tai tikrai yra įvairiausių skanių patiekalų, todėl tie žmonės, kurie galvoja, kad veganai valgo tik garnyrą – labai klysta“ (juokiasi) 

REKLAMA

Šiuo metu nemažai žmonių išbando ir protarpinį badavimą. E. Jakštytė pasakojo apie tai girdėjusi, tačiau pati teigia tam dar nepasiruošusi, nors ketina to imtis ateityje.

Manau, kad po karantino visi priaugome bent po keletą kilogramų, ir aš nežinau, dėl ko, bet man dabar ypatingai sunku jų atsikratyti. Anksčiau užtekdavo daug mažiau pastangų, kad numesčiau papildomo svorio, o dabar, galbūt dėl to, kad yra vasara, per daug nesinori eiti į sporto salę… Tačiau manau kad nuo rudens reiks į ją grįžti“, – atviravo žinoma moteris.

Vis dėlto Eglei kelių kilogramų padėjo atsisakyti kitas būdas – tiesa, smaližiams tam pasiryžti būtų be galo sunku.

„Šią vasarą visą mėnesį buvau atsisakiusi cukraus, visų saldumynų. Numečiau 2-3 kilogramus, bet sunkiausi vis dar liko, nepajudėjo. Tikriausiai reiktų imtis drastiškesnių priemonių, tačiau, pavyzdžiui, dietų, aš nesilaikydavau niekuomet. Yra tokių žmonių, kurie galvoja, kad jei nevalgai mėsos, svoris labai greitai krenta, tačiau tai yra mitas, nes tada suvartoji daugiau angliavandenių. Tačiau po vasaros ketinu grįžti į įprastą savo ritmą“, – pokalbį baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų