REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Palaužti sparnai“ (nuotr. Organizatorių)

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 žiūrovams siūlo rytą pradėti su jausmingais serialais, o vakare pasinerti į adrenaliną – žiūrovų dėmesiui futbolas ir elektra varomų formulių čempionatas.

3

Šiandien TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 žiūrovams siūlo rytą pradėti su jausmingais serialais, o vakare pasinerti į adrenaliną – žiūrovų dėmesiui futbolas ir elektra varomų formulių čempionatas.

REKLAMA

Šiandien rytą pradėkime su jausmingu serialu „Palaužti sparnai“ – 10.00 per TV3 ir 11.00 val. per TV3 Play. Seriale pasakojama apie Nefisę  – jauną keturių vaikų mamą, kuriai likimas nepagailėjo sunkių išbandymų. Mirus vyrui, ji privalo rūpintis skurstančia šeima. Didžiausia jos pagalbininkė – vyresnioji dukra Zeinepa. Vieną dieną, neturėdama kur palikti savo jauniausios dukters, Nefisė ją pasiima į darbą kavinėje. Dėl to viršininkas ją ne tik atleidžia, bet ir nesumoka priklausančio atlyginimo. Moteris nusprendžia atlygį pasiimti maisto produktais. Bėgdama su maisto produktais nuo viršininko, ji pamato sužeistą vyrą – turtingą verslininką Muzaferą. Moteris iškviečia jam pagalbą. Jų susitikimas pakeičia Nefisės gyvenimą... 

Jausmus, aistras, moterų išgyvenimus ir painias gyvenimiškas peripetijas galite patirti ir vakare su serialu – „Blogoms merginoms viskas“ – 20.30 val. per TV3. Šiame lietuviškame seriale pasakojama apie trijų moterų – Danguolės, Svajonės ir Vitos draugystę bei jų nuotykius. Kažkada jos prisiekė, kad padės viena kitai išspręsti visas problemas. O problemų jų gyvenime netrūksta – kiekviena moteris trokšta mylėti ir būti mylima, bet jų išrinktieji – toli gražu ne idealūs… Taigi, prisiekusi feministė Danguolė bando atverti savo draugėms akis ir parodyti jų vyrų trūkumus. Tai tampa netikėtų įvykių, kurie pakeis ir pačios Danguolės gyvenimą, pradžia. Kartais atrodo, kad iš susidariusios padėties neįmanoma rasti išeities, bet moteriškas solidarumas gali nuversti kalnus. Ypač, jei iškilusios bėdos sprendžiamos su humoru ir išradingai. Seriale vaidina visa puokštė įdomių aktorių. Pagrindinius vaidmenis atlieka Akvilė Vitkūnaitė, Ingrida Voverytė ir Agnė Šiaulytė. Taip pat – Mykolas Vildžiūnas, Mindaugas Capas, Emilis Pavilionis, Gytis Pintulis, Giedrius Arlauskas. Pasirodys ir kviestinės žvaigždės: Žilvinas Tratas, Ineta Stasiulytė, Andrius Bialobžeskis, Gintarė Latvėnaitė ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o vakare prie ekranų kviečiame sporto aistruolius. Išvysite „UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio tiesioginę transliaciją. „RB Leipzig“ – Madrido „Atletico“ 21.50 val. per TV6 ir Go3

REKLAMA

Sportišką vakarą kviečiame pratęsti su „Formulės E“ lenktynėmis – 23.55 val. per TV6.

Vis tik, jei sportas jūsų nedomina, alternatyvą rasite su TV8 – čia 21 val. išvysite romantišką melodramą  „Reikalinga meilė“. Filmas pasakoja kaip romantiškų knygų rašytoja Džo du mėnesius vėluoja atiduoti knygą. Leidėja pareiškia, kad dar vienos nesėkmės Džo sau leisti negali ir kad ji turi susiimti. Įkvėpimo naujam romanui rašytoja nusprendžia ieškoti pokalbiuose su jūrų pėstininku Kolinu. Jie abu daugiau nei skirtingi, bet Džo džiaugiasi, kad Kolinas yra toks atviras – tai gali būti vertinga medžiaga romanui. Šis vyras gali pakeisti jos požiūrį ne tik į knygas ir pasakojamas istorijas, bet ir į pačios Džo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų