REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Tikroji žvaigždė“ (nuotr. Organizatorių)

Šiandien GO3 žiūrovams siūlo programą futbolo gerbėjams, o TV3, TV6, TV8 ir TV3 Play romantinių bei įtempto siužeto veiksmo filmų mėgėjams.

3

Šiandien GO3 žiūrovams siūlo programą futbolo gerbėjams, o TV3, TV6, TV8 ir TV3 Play romantinių bei įtempto siužeto veiksmo filmų mėgėjams.

REKLAMA

Sporto mėgėjams šiandien siūlome UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio tiesioginę transliaciją „Atlanta“ – Paryžiaus „Saint-Germain“21:50 val. per Go3

Meilės istorijų gerbėjai šiandien 12:00 per TV3 ir 13:00 per TV3 Play išvys romantinį serialą „Tikroji žvaigždė“. Eliza – mergina iš neturtingos šeimos, kupina svajonių. Besigindama nuo patėvio priekabiavimų, ji pabėga iš namų. Netikėtai vargšė mergaitė iš gatvės atsiduria mados pasaulyje, kuriame karaliauja ambicingoji Karolina ir moterų numylėtinis Artūras. Ar patekusi į blizgesio ir išorinio grožio pasaulį Eliza sugebės išlikti savimi? 

Jausmingoms peripetijoms atsiduoti bus galima ir vakare su melodrama „Seserijos globėja“  – 21 val. per TV8. Sara su didele nostalgija atsimena studentiškus laikus ir dienas, kai priklausė seserijai, merginų išdaigas, juoką ir kartu patirtus nuotykius. Norėdama susigrąžinti nors dalelę jaunystės patyrimų, ji nusprendžia įsidarbinti seserijos globėja. Deja, tai, ką ji pamato, nuvilia. Jų skyrius beveik sunykęs, vadovybė grasina atimti seserijos namą. Merginos nenori priklausyti seserijai, mat vadovės reikalavimai labai dideli. Žavus dekanas Kentas siūlo imti atsakomybę į savo rankas ir grąžinti viską į tą lygį, kuris buvo jos studijų laikais. Susitikusi su merginomis Sara supranta, kad dabar ji turi būti suaugusi ir veikti ryžtingai, jei nori naujam gyvenimui prikelti savo jaunystės pasididžiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tuos, kurie mėgsta aštresnį siužetą, kviečiame žiūrėti kriminalinį trilerį „Dešimt jardų“ 21 val. per TV6. Buvusio kaimyno Nikolo Ozo Ozeranskio dėka inscenizavęs savo mirtį buvęs samdomas žudikas Džimis Tulpė Tudeskis gyvena ramų gyvenimą, tvarkosi namuose ir tobulina kulinarinius sugebėjimus su žmona Džil - daug žadančia samdoma žudike, taip ir neturėjusia progos atskleisti savo sugebėjimų. Ir staiga, nekviestas ir nelauktas, ant jų namų slenksčio išdygsta Ozas ir prašo padėti išgelbėti jo žmoną (beje, buvusią Džimio eks) iš vengrų mafijos nagų. Tačiau pagrobėjai tik ir laukia, kada Ozas kreipsis pagalbos į Džimį – mat vengrų mafijai vadovauja Lašlo Gogolakas, garsus samdomas žudikas ir Džimio konkurentas nuo pat vaikystės. Ozui, Džimiui ir Džil teks nueiti visus devynis jardus ir dar vieną norint susitvarkyti su vengrų mafija.

Dar vienas filmas veiksmo bei nuotykių mėgėjams – 22 val. per TV3 „Dangaus karalystė“. Jaunas ginklakalys Balianas priverstas bėgti iš savo gimtinės. Jis prisideda prie kryžiuočių riterių būrio, kuriam vadovauja jo tėvas. Tačiau viename mūšyje tėvas sunkiai sužeidžiamas ir prieš mirtį spėja paskelbti savo sūnų riteriu. Šis prisiekia ištikimybę Jeruzalės karaliui. Balianas netrunka pagarsėti kaip narsus ir patyręs kovotojas. Išvaizdus ir garbingas jaunas vyras atkreipia karaliaus sesers gražuolės Sibilės dėmesį. Jis pelno nuostabios moters palankumą, tačiau įsigyja mirtiną priešą – juo tampa kilmingasis Gajus de Lusinjanas, Sibilės vyras, tamplierių ordino riterių vadas. Pavydo apakintas Gajus su savo negailestingais riteriais užpuola musulmonų karavaną, kurį ginti pavesta drąsiajam Balianui, ir taip išprovokuoja karą su šimtus kartų didesne galingojo Egipto valdovo Saladino kariuomene. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų