REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Simonas Cowellas (nuotr. SCANPIX)
4

Pramogų pasaulio magnatas S. Cowellas nukritęs nuo dviračio patyrė rimtą stuburo traumą

Garsiam britų muzikos bei televizijos prodiuseriui Simonui Cowellui atlikta operacija dėl stuburo traumos, kurią patyrė nukritęs nuo elektrinio dviračio, sekmadienį pranešė jo atstovas.

Šiuo metu garsenybė sveiksta ligoninėje.

„Simonui keliose vietose skilo stuburo slanksteliai“, kai jis šeštadienį savo namų Malibu kieme pargriuvo važinėdama nauju dviračiu, sakė jo atstovas ir pridūrė, kad tuo metu kieme buvo ir prodiuserio šeimos nariai. Pramogų pasaulio magnatas „jaučiasi gerai“ ir šiuo metu sveiksta po operacijos neįvardijamoje ligoninėje, sakė atstovas.

S. Cowello gyvenimo draugė Lauren Silverman palydėjo jį į ligoninę ir turėjo galimybę trumpai su juo pasimatyti. Per šešias valandas trukusią operaciją garsenybei, be kita ko, buvo metaliniu implantu sutvirtintas stuburas.

REKLAMA
REKLAMA

Po operacijos S. Cowellas rado jėgų socialiniuose tinkluose padėkoti jį gydantiems daktarams ir slaugos personalui. Sarkastiškais ir kandžiais komentarais garsėjantis laidų vedėjas taip pat pasidalijo patarimais. „Jei nusiperkate elektrinį dviratį, prieš važiuodami juo pirmą kartą perskaitykite instrukciją“, – sekmadienį vakare parašė jis tviteryje.

REKLAMA

Poros sūnus, taip pat L. Silverman sūnus iš pirmosios santuokos, buvo su S. Cowellu, kai nutiko nelaimė. Dėl traumos S. Cowellui teks praleisti per televiziją NBC rodomo talentų šou „Amerikos talentai“ naujojo sezono pradžią.

Tiesiogiai transliuojamos laidos prasidės antradienį, nedalyvaujant S. Cowellui, nurodė NBC. S. Cowellas sukūrė šį talentų šou, kuris bus transliuojamas jau 15-ą sezoną, ir yra vienas iš teisėjų. Kartu su juo dalyvius vertina Heidi Klum, Howie Mandelas (Houvis Mendelas) ir Sofia Vergara, o laidą veda aktorius Terry Crewsas.

S. Cowellas taip pat dirbo teisėju laidose „Britanijos talentai“, „X faktorius“ (X Factor) ir „Amerikos dievaitis”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų