REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
X faktorius  (nuotr. TV3)

Vasarai bėgant į pabaigą, daugelis pradeda ruoštis naujoms pradžioms: naujiems mokslo metams, naujam gyvenimo tarpsniui, kai iš tėvų namų išsikraustoma studijuoti į kitą miestą, naujiems darbams po atostogų...

10

Vasarai bėgant į pabaigą, daugelis pradeda ruoštis naujoms pradžioms: naujiems mokslo metams, naujam gyvenimo tarpsniui, kai iš tėvų namų išsikraustoma studijuoti į kitą miestą, naujiems darbams po atostogų...

REKLAMA

Naujai pradžiai ruošiasi ir didžiausia žiniasklaidos grupė TV3. Naują televizijos sezoną ji pradeda su šūkiu „Su Naujais!”. Ir pristato naujojo sezono įvaizdinį klipą:

Kažkada labai garsus politikas spaudos konferencijoje pirmadienį visiems palinkėjo gero savaitgalio ir sukėlė didžiulę nuostabos bangą. Išgirdus TV3 naujojo sezono šūkį „Su Naujais!“ taip pat galima susimėtyti, ar viskas čia gerai su laiko nuovoka, juk dar tik vasaros pabaiga. Tačiau užtikriname, kad tai ne kalendorinė klaida, o pozityvi žinutė kviečianti švęsti naują etapą.

Akivaizdu, kad rudens pradžia atneša žymiai daugiau naujų dalykų nei sausio pirmąją prasidedantys Naujieji metai Tai, kodėl pabaigus vasaros atostogas nesušukus „su Naujais!“? Su naujais draugais, su naujais jausmais, įvykiais, potyriais. Su naujom laidom, kelionėm, istorijom. Su naujais džiaugsmais ir... iššūkiais.

REKLAMA
REKLAMA

„TV3 žiniasklaidos grupė kuria naują tradiciją – rudens pradžioje švęsti „Naujuosius“. Juk šimtai tūkstančių žiūrovų pripažįsta, kad naujojo televizijos sezono jie laukia kaip didžiausios šventės. Tačiau frazė „Su Naujais“ – ne vien apie televiziją. Tai – apie mus, mūsų iššūkius, pozityvumą, užsidegimą ir gebėjimą atsinaujinti bet kokiomis aplinkybėmis. Tad po frazės „Su Naujais...“ palikime daugtaškį ir tegu kiekvienas įsirašo savo sėkmę nešančią sakinio pabaigą“, – naujo sezono idėją pristatė TV3 žiniasklaidos grupės vadovė Laura Blaževičiūtė.

REKLAMA

Naują pradžią skelbia visi TV3 žiniasklaidos grupės TV kanalai (TV3, TV6, TV8), radijo stotis „Power Hit Radio“ ir naujienų bei pramogų portalas tv3.lt. Visi jie pasiūlys vienokių ar kitokių naujovių žiūrovams, skaitytojams bei klausytojams.

TV3 eteryje – tradicinių ir naujų laidų kokteilis

Naujajame TV3 televizijos sezone žiūrovai išvys ir jau pamėgtas, ilgalaikes tradicijas suformavusias laidas, tokias kaip: „Gero vakaro šou“, „Prieš srovę“, „TV Pagalba“, „Farai“, „Pasaulis pagal moteris“, „Svajonių sodai“ ir neseniai startavusias, bet daugelį simpatijų pelniusias naujas laidas, pvz., „galvOK“, „La maistas“, „Tėvų darželis“, „Namų idėja su IKEA“ ir kitos.

REKLAMA
REKLAMA

Bene didžiausia TV3 sezono naujiena – muzikinis projektas „X Faktorius. Žvaigždės“. Jo išskirtinumas – scenoje pasirodys Lietuvoje garsūs ir savo srityje puikiai žinomi žmonės, turėję svajonę dainuoti, bet jos nerealizavę. Tai bus ir žymūs sportininkai, rašytojai, TV laidų vedėjai, iš viso – 32 drąsuoliai, pasiryžę įgyvendinti savo svajonę ir nepabūgę didžiosios scenos. Laukia tikrai daug netikėtumų ir išskirtinė galimybė pamatyti žinomus žmones visai kitokiame amplua.

TV žiūrovų naujiena lauks ir kiekvieną pirmadienį – startuos nauja diskusijų, pokalbių laida, kurioje per humoro prizmę bus nagrinėjamos svarbiausios nūdienos aktualijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų dėmesiui – naujausi filmai ir serialai

TV3 sezonas bus gausus ir naujais filmais bei serialais. Žiūrovai išvys garsiai nuskambėjusį „Mano meilė karantinas“ serialą ir intriguojantį, kriminalinį pasaulį atskleidžiantį – „Gaujų karai“. Neliks nuskriausti ir meilės, bei intrigų gerbėjai – tryliktą sezoną pradės „Moterys meluoja geriau“ serialas.

„Didysis penktadienio filmas“ tradiciškai kvies prie TV ekranų susiburti šeimas penktadienio vakarais, o „Šeštadienio gero kino vakaro“ rubrikoje žiūrovai išvys geriausius pasaulinius filmus, tarp kurių ir „Kino pavasario“ repertuaro perliukus – tikriems kino gurmanams.

Spalvingą, linksmą įvaizdinį TV3 naujo sezono klipą lydi specialiai jam sukurta daina, kviečianti džiaugtis ir švęsti naują pradžią. Dainos žodžius parašė TV3 Marketingo vadovas Mindaugas Stasiulis, muzikos autorius – Stanislavas Stavickis-Stano, atliko muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtoja“ Milda Martinkėnaitė. Kviečiame pasižiūrėti įvaizdinį klipą čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų