REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Kur mistiškai dingsta laivai bei kaip iš cukraus ir sodos pasigaminti gyvatę? (nuotr. Organizatorių)

Kaip ir kiekvieną šios vasaros savaitgalį, taip ir šį, 8:30 val. prie TV3 televizijos ekranų visą šeimą turiningai ir linksmai praleisti rytą pakvies žaismingoji Kitsy.

7

Kaip ir kiekvieną šios vasaros savaitgalį, taip ir šį, 8:30 val. prie TV3 televizijos ekranų visą šeimą turiningai ir linksmai praleisti rytą pakvies žaismingoji Kitsy.

REKLAMA

Šio savaitgalio laidose bus keliaujama po jūras ir vandenynus, bei pasinersime į vabzdžių gyvenimą. Smalsioji Kitsy ne tik atskleis, kokioje vietoje mistiškai dingsta laivai, bet ir papasakos ar ir šiomis dienomis galima sutikti piratų, rašoma pranešime spaudai.

Kitsy taip pat gamins ypač vaikų pamėgtus žuvies pirštelius bei sveikuoliškus guminukus. O eksperimentų rubrikos išties prikaustys prie ekranų, kadangi bus pademonstruota kaip pasigaminti itin greitai paruošiamus kristalus, bei gyvatę iš cukraus ir sodos.

Šeštadienio laidoje nersime į vandenis. Kitsy atskleis kokios visgi yra tos mistinės būtybės – undinėlės bei kodėl yra sūrus vandenynų ir jūrų vanduo. Ir tai dar ne viskas. Kaip visada judrioji Kitsy su draugužiais kvies pasportuoti visa šeimą, paskatins išmokti kelių anglų kalbos žodžių, na ir galiausiai pasidalins itin vaikams patinkančio eksperimento receptu – kristalo auginimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiugu jog gauname grįžtamąjį ryšį tiek iš tėvelių, tiek iš vaikų, sužinodami jog jiems mūsų kuriamas turinys yra naudingas ne tik stebint laidas savaitgaliais, bet ir išbando rodomos eksperimentus, taip praleisdami turiningai šeimos laisvalaikį.“ – įspūdžiais dalijasi laidos prodiuserė Viktorija Karpovaitė.

REKLAMA

Sekmadienio laidoje bus atskleistas mažųjų vabzdžių gyvenimas bei išsiaiškinama, ar ir vabzdžiai turi savo kalbą kaip ir mes žmonės. Taip pat Kitsy papasakos, apie vabzdžius kurie valgo mediena arba net ir drabužius. Na ir atskleis kokie vabzdžiai gali austi šilką. Negana to, Kitsy kvies pasigaminti vaikų taip mėgstamus sveikuoliškus guminukus ir atliks stulbinantį eksperimentą. Na ir kaip visada atliks mankštą, bei padės praplėsti anglų kalbos žodyną.

Visai šeimai skirta laida „Kitsy“ – jau šį savaitgalį, šeštadienį ir sekmadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią televiziją Lietuvoje - TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų