REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Dita von Teese (nuotr. SCANPIX)

Modelis bei burleskos šokėja Dita Von Teese žmones visuomet žavėjo ne tik savo talentais, bet ir su niekuo kitu nesulyginama išvaizda. 

7

Modelis bei burleskos šokėja Dita Von Teese žmones visuomet žavėjo ne tik savo talentais, bet ir su niekuo kitu nesulyginama išvaizda. 

REKLAMA

Dita gali pasigirti įspūdingai lieknu liemeniu, tačiau taip pat ir moteriškais privalumais. Negana to, ji ne kartą viešoje erdvėje yra pasisakiusi apie sveiką kūno suvokimą.

„Pamirškite visą informaciją apie paplūdimiui tinkamą kūną. Susiraskite tokius žmones, į kuriuos tikrai galėtumėte būti panašūs ir žavėkitės įvairaus tipo grožiu“, – yra sakiusi ji.

„Esu ta, kuri niekuomet neturėjo tipinio kūno, tinkančio paplūdimiui. Niekuomet negalėčiau atrodyti kaip „Victoria’s Secret“ modelis. Vietoje to, aš turiu savo idealų – Rita Hayworth, Hedy Lamar..“ – pridėjo ji.

Ir nors pažvelgus į liekną Ditos liemenį atrodytų kitaip, pasirodo, kad moteris dievina ir be galo kaloringą maistą. Tiesa, juo ji mėgaujasi kur kas rečiau. „Mano yda – mėgautis gerais meksikietiškais taco. Taip pat kartais valgau mėsainius, ypatingai – 3 valandą po savo šou. Savo kasdienėje dietoje stengiuosi valgyti gerai. Dažniausiai valgau veganiškai ir tik iki 18 valandos vakaro, kad galėčiau nusidėti to norėdama, ir dėl to nesijausti blogai“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vegane moteris savęs nelaiko, tačiau dievina veganišką maistą siūlančius restoranus. „Man svarbu suvartoti mažiau gyvūlinės kilmės produktų, o taip pat jaučiuosi energingesnė, kai nevalgau mėsos“, – pridėjo ji.

REKLAMA

Ir nors tokiai žvaigždei, kaip Dita, atrodytų, gaminti nereikia, ji užsienio žiniasklaidai yra atskleidusi, kad visada su savimi stengiasi turėti savo pačios ruošto maisto. „Visuomet su savimi turiu kelis patiekalus, pavyzdžiui, kiaušinių, avokadų, duonos. Mėgstu duoną be gliuteno su avokadu ir druska“, – sakė modelis.

O štai pusryčiams Dita valgo grikius su rytietiškais prieskoniais. 

Tie, kas ištikimai ją seka, galėjo pastebėti, kad dažniausiai Dita savo lūpas yra padažiusi raudonu lūpdažiu. Vis dėlto ar kada susimąstėte, kaip sunku išlaikyti lūpas raudonas, jei valgote? Pasirodo, tai – tikras menas.

„Norint valgyti ir būti pasidažius lūpas, reikia disciplinos. Tai tarsi bėgimas su aukštakulniais – būtina papildoma priežiūra. Tačiau jei valgau ne viešumoje, lūpdažį dažniausiai nusivalau. Ir nors esu pažengusi, kai kalba pasisuka apie apie raudoną lūpdažį, net ir aš nedrįsčiau mėsainio ar tacos valgyti pasidažiusi. Nenoriu malonių akimirkų sugadinti besirūpindama dėl savo lūpdažio. Todėl jei valgau, visuomet naudoju matinius lūpdažius“, – savo paslaptį atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų