REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Garsios poros, kurias skiria daugybė metų (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai viešumoje pasirodė žinia, jog žinomas Holivudo aktorius bei buvęs Madonnos vyras, 60-metis Seanas Pennas vedė 28 metų gražuolę Leilą George. Ir nors poros amžiaus skirtumas daugeliui kelia nuostabą, tai – ne vienintelė žinoma pora, kuriai amžius – nė motais.

10

Visai neseniai viešumoje pasirodė žinia, jog žinomas Holivudo aktorius bei buvęs Madonnos vyras, 60-metis Seanas Pennas vedė 28 metų gražuolę Leilą George. Ir nors poros amžiaus skirtumas daugeliui kelia nuostabą, tai – ne vienintelė žinoma pora, kuriai amžius – nė motais.

REKLAMA

Pateikiame garsiausių porų sąrašą, kurias skiria daugybė metų.

1. Melas Gibsonas ir Rosalinda Ross – 24 metų skirtumas

 

Ši pora jau ir anksčiau sulaukė nemažai kritikos dėl stulbinančio savo metų skirtumo. Nepaisant to, jie kartu jau 5 metus, o Rosalinda garsiajam aktoriui pagimdė jau 9-ąjį jo vaiką. 

Tiesa, aktoriui, panašu, metai – nė motais. Apie savo taip pat jaunesnę buvusią mylimąją, M. Gibsonas yra atsiliepęs taip: „Kas liečia amžių ir santykius, tai yra tik numeris. Mes vienas kitą suprantame. Mes esame suaugę žmonės, kurie vienas kitą supranta“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

2. Dickas van Dyke’as ir Arlene Silver – 46 metų skirtumas

„Merės Popins“ žvaigždė Dickas teigia, kad jo žmona Arlene jam suteikė trečiąjį gyvenimą. Su mylimąja jis susipažino 2006 metais, vieno renginio užkulisiuose. „Mes visą laiką kalbamės ir viską veikiame kartu“, – yra sakęs jis.

REKLAMA

3.  Patrickas Stewartas ir Sunny Ozzel – 39 metų skirtumas

 

Įdomu tai, kad žinomas aktorius yra net 5 metais vyresnis, nei mylimosios tėvas. Pora susipažino 2008 metais per bendrą pažįstamą, kai S. Ozzel dirbo padavėja. 2013 jiedu susituokė.

„Žvaigždžių kelio“ aktorius yra sakęs, kad į senatvę nereikėtų žiūrėti kaip į „užduotį“. „Savo 40-ąjį gimtadienį atsimenu kuo puikiausiai ir galiu prisiekti dievu, kad jis buvo praėjusią savaitę. Man yra artritas, tačiau aš nesijaučiu, nesielgiu ir neatrodau dėl to kitaip“, – pridėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

4. Stephen Fry ir Elliot Spencer – 29 metų skirtumas

 

Stephenui yra tiek pat metų, kiek Ellioto tėvui, tačiau tai niekuomet nebuvo bėda. Pora susipažino 2014-aisiais, o po metų susituokė. Negana to, Elliotas mylimajam padėjo susitvarkyti su bipoliniu sutrikimu. „Man nesvarbu, ką galvoja žmonės. Stephenas – mano gyvenimo meilė ir šviesa“, – teigė jis.

5. Davidas Fosteris ir Katharine McPhee – 34 metų skirtumas

 

„Grammy“ apdovanotas muzikos prodiuseris mylimąją vedė prieš metus. „Daugybė dalykų gali sugadinti santuoką… Vienas iš jų – amžiaus skirtumas, tačiau tai – vienintelė mūsų problema“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Dennis Quaid ir Laura Savoie – 39 metų skirtumas

 

Pora susituokė 2020 metų birželį, kai pabėgo iš pajūrio namo Santa Barbaroje. Tiesa, kalbėdamas apie santykius vyras tikina, kad 39 metų skirtumo jiedu nė nejaučia.

„Tai niekuomet nebuvo tema. Kažkas apie mus yra ilgaamžiško. Mes – partneriai santykiuose ir gyvenime. Tai – meilė. O meilė moka stebinti“, – nedaugžodžiavo jis.

7. Stevenas Tyleris ir Aimee Preston – 42 metai

 

„Aerosmith“ grupės lyderis Stevenas Aimee įsimylėjo 2016 metais. Tuo metu mergina dirbo asmenine jo padėjėja. Įdomu tai, kad jo mylimoji – net 11 metų jaunesnė už jo dukrą, garsią aktorę Liv Tyler. Vis dėlto panašu, kad jų santykiai – išties stiprūs, mat Aimee Steveną yra apibūdinusi kaip „savo gyvenimo meilę“.

REKLAMA

8. Jeffas Goldblumas ir Emilie Livingston – 30 metų skirtumas

 

„Juros periodo parko“ žvaigždė Jeffas buvusią gimnastę Emilie vedė 2014 metais. Po to pora susilaukė dviejų vaikų. Tiesa, prieš sutikdamas Emilie, Jeffas buvo įsitikinęs, kad vaikų nė neturės.

„Nemaniau, kad tam pasiryšiu. Niekuomet tėvystei nejaučiau aistros ir savęs šioje vietoje neįsivaizdavau“, – pripažino jis.

9. Kate Beckinsale ir Goody Grace – 24 metų skirtumas

Kate apie savo santykius su Goody pranešė šių metų pradžioje. Tiesa, tai jau ne pirmas kur kas jaunesnis Kate vaikinas. Anot jos, apkalbos apie poras, kurias skiria daugybė metų, yra tiesiog juokingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų