REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieni naujas pradžias ima skaičiuoji sausio 1-ąją, kiti – per savo gimtadienius, o štai televizijos naujieji metai prasideda kiekvieną rudenį, paskelbus naują sezoną. Būtent apie tai akcentuoja naujojo TV3 sezono daina, kurią šiais metais atlieka „X faktoriaus“ nugalėtoja Milda Martinkėnaitė.

Vieni naujas pradžias ima skaičiuoji sausio 1-ąją, kiti – per savo gimtadienius, o štai televizijos naujieji metai prasideda kiekvieną rudenį, paskelbus naują sezoną. Būtent apie tai akcentuoja naujojo TV3 sezono daina, kurią šiais metais atlieka „X faktoriaus“ nugalėtoja Milda Martinkėnaitė.

REKLAMA

Tiesa, ir pati Milda šiuo metu švenčia vieną ypatingą naują pradžią, o kitos, ne ką mažiau svarbios, jos laukia ateityje.

Žinoma mergina neslėpė, kad naujoji TV3 sezono daina – labai užvedanti ir energinga, todėl vos ją išgirdusi ji taip pat pat „pagavo“ puikią emociją. 

Muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtoja tapusi Milda neslėpė, kad po projekto kamerų ir televizijos jau tikrai spėjo pasiilgti, mat čia visi tampa labai artimi. 

„Man atrodo, kad žmonės, dirbantys televizijoje, yra labai šeimyniški, o kadangi, dirba prie vieno projekto, jie nori nenori tampa bičiuliais, kurie kartu ir keikiasi, ir pasijuokia, ir visus stresus kartu išgyvena. Norisi prisiminti tas geras akimirkas, o taip pat laukiu, kada, galbūt, ir vėl įvyks kokių renginių…“ – šypsojosi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Televizija metų pradžią švenčia rudenį, o štai Milda, pasirodo, savo gyvenime turi net kelias naujas pradžias. „Mano metai turi dvi pradžias – jie prasideda arba nuo tikrų naujųjų metų arba nuo rugsėjo 1-osios. Man ruduo visąlaik yra naujo įkvėpimo, naujos pradžios metas. Aš iš naujo persižiūriu savo svajones, siekius, planus. Mane ruduo tikrai labai motyvuoja“, – atviravo ji.

REKLAMA

Ne ką mažesnius sentimentus M. Martinkėnaitei iki šių dienų kelia ir rugsėjo 1-oji, simbolizuojanti apie grįžimą prie mokslų. Tiesa, mergina atvira – ji, kitaip nei dauguma mokinių, šios dienos laukdavo su nekantrumu. 

„Aš buvau iš tų vaikų, kuris visuomet rugsėjo 1-osios laukdavo. Man ši diena labai patikdavo. Aš pasiilgdavau savo klasės draugų, norėdavosi su jais pasidalinti įspūdžiais – kas kaip užaugo, kas kur atostogavo, kas ką įsimylėjo. Sentimentai tikrai kyla, ir, turbūt, ir iki šiol pati rugsėjo 1-ąją nors ir minimaliai, bet visuomet atšvenčiu planuodama savo ateitį“, – pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Kita svarbi pradžia Mildos gyvenime – Naujieji metai ir jų išvakarėse keliamos rezoliucijos: „Kiekvienais metais prisirašau nenormaliai didžiulį sąrašą dalykų, ką noriu padaryti. Žinoma, metų eigoje tą sąrašą kažkur pamirštu – jis būna kažkur užgyventas. Tačiau po kiek laiko jį atradusi suprantu, kad vis dėlto iš tų dalykų, kuriuos buvau užsibrėžusi, bent dalį įvykdavau kažkaip pasąmoningai. Todėl būtent tai mane įkvepia iš naujo viską susirašyti. Iš tiesų, ima netgi tam tikras azartas.“

Paklausta, ar jau spėjo įgyvendinti visus savo užsibrėžtus tikslus, M. Martinkėnaitė išliko paslaptinga: „Kortas kiek sumaišė karantinas, tad žymiai daugiau planų reikės įgyvendinti dabar, iki metų pabaigos, todėl manau, kad daugiau tų tikslų išsikelsiu rugsėjo 1-ąją. Bet, tarkime, vienas iš pagrindinių buvo išleisti bent vieną dainą. Šis didžiulis tikslas yra įgyvendintas, o po jo, aišku, iškart kilo antras – dabar reikia ruošti antrąją dainą. Todėl rugsėjo 1-osios tikslas toks gal ir bus. O gal pavyks ir iki tol – noriu užmesti tokį kabliuką (juokiasi)“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai Milda atšventė ir dar vieną svarbų įvykį gyvenime – jai pajūryje pasipiršo mylimasis Mantvydas Čiuplys. „Keletai dienų nuvažiavome prie jūros paatostogauti. Turime tradiciją – pirmą vakarą atvykus prie jūros būtinai nueiti su ja pasisveikinti, palydėti saulę. Lipome per kopas ir mane apgavo – pasakė, kad turime sustoti ir nusifotografuoti su laikmačiu. Laukiau, kol laikmatis sutiksės, bet pasisukusi į savo meilę, į savo Mantvydą, pamačiau, kad jis priklaupęs“, – apie sužadėtuves tąkart pasakojo M. Martinkėnaitė.

Praėjus beveik 2 savaitėms po širdį jaudinančio įvykio, Milda papasakojo, kad prie naujo savo statuso jau beveik priprato. „Žinoma, žiedas ranką sveria… (juokiasi) Bet, galiu pasakyti, kad prie to jau pripratau. Vis dar sutinkame draugų, kurie pasveikina. Džiaugsmo tikrai daug, nes net ir mūsų kompanijoje mes susižadėjome pirmieji. Visiems labai įdomu, o mes juokaujame, kad pralaužėme ledus“, – džiaugėsi ji.

REKLAMA

Dabar, kai daugelis ruošiasi naujoms pradžioms – pirmai klasei, studijoms, naujiems darbams ir kitokiems pasižadėjimams, TV3 kviečia tai daryti linksmai – nors ir su kaukėmis, bet ryškiai padažytomis lūpomis po jomis, gražiai susišukavus, su gera nuotaika ir energija. Taigi, užsitaisykime fejerverkus ir su dainomis keliaukime į naują pradžią!

Kviečiame pasižiūrėti dainos „Su Naujais!” vaizdo klipą čia. TV3 naujojo sezono įvaizdinis klipas čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų