REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Džordana Butkutė-Strasevičienė ir Elegijus Strasevičius (Fotobankas)

Popmuzikos karalienės Džordanos Butkutės-Strasevičienės vyras Elegijus Strasevičius neseniai sugrįžo iš kelionės, kurioje vyko motociklu. 

13

Popmuzikos karalienės Džordanos Butkutės-Strasevičienės vyras Elegijus Strasevičius neseniai sugrįžo iš kelionės, kurioje vyko motociklu. 

Tokios kelionės Elegijui įprastos, vyras su motociklu išmaišė visą Europą. Tiesa, vienoje kelionėje jam teko patirti nemažai nuotykių ir streso.

Važinėjimas motociklu – Elegijaus hobis: „Šiuo momentu sunku keliauti, daug šalių užsidariusios, negali įvažiuoti. Renkuosi šalis į kurias galiu įvažiuoti. Šalių, kurias esu aplankęs neskaičiavau, Europoje labai daug esu apkeliavęs. Nei vienos šalies neišskirčiau, visos savaip įdomios. Įspūdingiausi keliai yra kalnuose, jie tuo pačiu ir sudėtingesni.“

„Esu tikriausiai iš tos kategorijos žmonių, kuriems keliauti vieniems nėra liūdna. Man tai savotiškos atostogos“, – šypteli vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, viena kelionė Elegijui kainavo daug pastangų: „Praėjusiais metais važiavau į Islandiją ir apvažiavau visą salą. Man nepasisekė su oru, dvi savaites ten buvau ir didžiąją laiko dalį buvo siaubingas lietus ir didžiulis vėjas. Tiek technine, tiek fizine prasme tai buvo didelis išbandymas.

REKLAMA

Kelionė buvo labai sudėtinga, reikėjo susiimti. Kelionė labai įsiminė, nes tai buvo didžiulis išbandymas man. Žinoma, tokiomis sąlygomis važiuojant tuo metu tai tik keikiesi, bet kai prisimenu viską dabar, buvo įdomi kelionė ir pati Islandija. Dabar, kai prisimenu, viską kitaip matau, bet tada buvo labai sunku.“

Prieš savaitę vyras grįžo iš Suomijos: „Jei sąlygos leis, planuoju vykti į Norvegiją. Dabar viskas labai greitai keičiasi, šiandien į vieną šalį vykti galima, ryt jau bus nebegalima. Prieš paskelbiant karantiną, planavau važiuoti per Baltarusiją, Ukrainą, Bulgariją, Rumuniją, Turkiją, vėliau link Kaukazo, Rusijos, Kazachstano iki pat Pamyro. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau į Rusiją, Mongoliją, Magadaną, o iš jo laivu iki Vadivostoko ir per visą Rusiją į Murmanską. Buvau suplanavęs didžiulę kelionę apie 40 tūkst. kilometrų ir ji turėjo trukti apie keturis mėnesius, jau turėjau visas vizas, bet užgriuvo pandemija.“

„Žinoma, šalys kitokios, ne Europoje. Čia viskas paprasčiau ir saugiau, o daugelyje išvardintų šalių šiek tiek kitokia kultūra ir velnias žino, ko galima tikėtis. Būtų buvę labai įdomu, nežinau, kuriam laikui reikia viską atidėlioti, tai kainuoja ir daug pinigų. Pati kelionė būtų kainavusi 10 tūkst. eurų, tai yra dideli pinigai ir dabar, kai visi darbai yra sustoję, tiek pinigų susitaupyti yra labai sunku“, – apie kelionės planus kalbėjo vyras. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Džordana į tokias keliones leistis nenorėtų: „Visus darbus padarau prieš išvažiuodamas, dabar tokie laikai, kai gali susirašyti arba susiskambinti internetu, jokių problemų nėra, Džordana nepyksta, ji žino, kokią dalį mano gyvenime užima motociklai, žinoma, išsišiepusi į kelionę nepalydi.

Tačiau visą laiką bendraujame, išsiskiriame tik kelioms savaitėmis, kiekvieną vakarą pasiskambiname. Džordanai tokios kelionės nepatinka, o ir man pačiam norėtųsi važiuoti vienam, man patinka, kai keliauju vienas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų