REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Oksanos ir Simo Jasaičių sūnaus gimtadienis (nuptr. Adam Aleksejėvič)

Dainininkės Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė visus savo savaitgalius šiuo metu skiria scenai, o ypatingai – koncertams pajūryje. Ir nors dėl to tenka nemažai paaukoti, Monika atvira – scenoje būti nepaprastai gera.

13

Dainininkės Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė visus savo savaitgalius šiuo metu skiria scenai, o ypatingai – koncertams pajūryje. Ir nors dėl to tenka nemažai paaukoti, Monika atvira – scenoje būti nepaprastai gera.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinoma moteris papasakojo apie vasaros koncertus, koks gerbėjų dėmesys yra maloniausias bei kodėl kuriam laikui teko atidėti savo veiklas grožio pasaulyje.

M. Šedžiuvienė pasakojo, kad su Oksana šiais metais, kaip ir dauguma atlikėjų, daugiausiai koncertuos pajūryje: „Į sceną visuomet labai gera sugrįžti, nes ir nuotaika labai gera, ir šiaip būname išsiilgusios koncertų. Nekoncertuotumėme, jei būtų kitaip.“

Žinoma moteris pridėjo, kad tai joms pačioms it pramoga: „Aš sakyčiau, kad užsakymų yra tikrai nemažai – koncertuojame kiekvieną savaitę. Aišku, su kitais atlikėjais nesilygiuojame, bet kiek yra, tiek mums užtenka, nes tai tikrai nėra pagrindinis mūsų darbas, tai – daugiau pramoga, geras laiko praleidimas.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Monika užsiminė, kad dėl kitų darbų gausos, kol kas koncertuoja tik savaitgaliais. „Bet jeigu pasitaikytų koks koncertas ir savaitės viduryje, jei sutaptų datos, jei nebūtų kažkokių kitų užsiėmimų, tarkime, Oksanos grožio salono, tai būtų ir savaitėmis dienomis. Oksana, kaip aš sakau, išvis dirba 24 valandas per parą“, – pasakojo M. Šedžiuvienė.

REKLAMA

Vis dėlto į keliones į pajūrį Oksana ir Monika vyksta tik moteriškoje kompanijoje, ir tam yra puikus paaiškinimas: „Antrosios pusės dažniausiai lieka su vaikais, todėl mes važiuojame mergaitiškai – pasiimame ir savo geriausias drauges. Tikriausiai dviese važiavome tik kokį kartą, visąlaik mums kompaniją palaiko draugės.“

Deja, pajūryje dainininkėms pailsėti nepavyksta – žinomos moterys čia nė nelieka nakvoti. „Aš Oksaną paimu iš grožio salono, tik ką tik pabaigusią darbus, išleidusią paskutines klientes. Tada lekiame tiesiai į pajūrį, o po koncerto – tiesiai namo, tad pailsėti tikrai nėra kada. Labai džiaugiamės, kad kartais pavyksta ir drauges įdarbinti vairuotojomis, nes, iš tiesų, miego prasme kiek nukenčiame, kadangi grįžtame paryčiais, 4-5 ryto. Oksana išvis skaičiuoja valandomis ir minutėmis, kiek pavyko pamiegoti per parą, o man pasisekė šiek tiek labiau. Bet taip yra – dirbame“, – kalbėjo M. Šedžiuvienė.

REKLAMA
REKLAMA

Prabilusi apie gerbėjų dėmesį Monika pabrėžė, kad smagiausias – ne materialus įvertinimas. „Nemanau, kad tie laikai belikę, kad kažkas labai pultų su gėlėmis, nors pasitaiko visokių variantų. Bet tikrai mes koncertuojame ne dėl kažkokių apdovanojimų – mums yra didžiulė dovana, kad jie ateina. Džiaugiamės pilnomis salėmis, kad yra visiškai išparduoti bilietai. Tas įvertinimas jaučiasi. Ir labai smagu sulaukti po koncerto prie įėjimo nuostabų, kad va, jūs, pasirodo, dainuojate (juokiasi). Tokie įvertinimai yra labai smagūs, o kokios gėlės, aišku, paglosto širdį, bet tikrai nėra būtinas dalykas“, – sakė ji.

Prieš maždaug pusę metų M. Šedžiuvienė ryžosi ir dar vieniems kursams grožio srityje – mokėsi permanentinio makiažo paslapčių. Vis dėlto netikėtai užklupęs karantinas pavasarį tobulinimąsį šioje srityje buvo pristabdęs, o pauzė trunka iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu darau tiek dalykų, kad ir pati ne visada suprantu, ką darau. Aišku, permanentas kol kas yra pristabdytas, nes man pačiai nesinori daryti bet ko ir bet kaip. Vienų mokymų neužtenka – reikia praktikuotis ant žmonių, aplankyti daugiau meistrių, o Lietuvoje tokių tikrai yra ne viena. Norėtųsi žinių pasisemti ir iš jų. Todėl taip, planuose tai tikrai yra, tačiau karantinas viską kiek pristabdė“, – sakė ji.

Vis dėlto sąrašas su išvaizda susijusių gudrybių, kurių M. Šedžiuvienė yra pramokusi, yra išties įspūdingas: „Šiaip savo grožio kursų sąskaitoje turiu pasibaigusi labai daug įvairiausių dalykų – tiek su plaukais, tiek cheminis, tiek makiažas, ilgalaikio makiažo procedūros. Bet kol kas tenka viską pristabdyti, nes nėra aišku, kaip viskas bus.“

O štai paklausta apie vasaros ir artimiausius ateities planus, Monika išliko paslaptinga: „Be darbo nė nežinau, ką čia galima ir planuoti, bet, žinote, kaip sakoma – iš anksto girtis ar džiaugtis nereikia, tai dar šiek tiek palauksiu, o po kelių mėnesių gal jau ir pasigirsiu. Ką gali žinoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų