REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princas Harry ir Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Jau visai netrukus pasaulį išvys nauja biografinė knyga apie princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle gyvenimą, kurioje bus atskleista ir pačių intymiausių jų santykių detalių.

4

Jau visai netrukus pasaulį išvys nauja biografinė knyga apie princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle gyvenimą, kurioje bus atskleista ir pačių intymiausių jų santykių detalių.

REKLAMA

Čia bus aprašytas ne tik pirmasis jų pasimatymas, bet ir istorija, kai vienas kitam pagaliau pasakė žodžius „myliu“.

Kaip rašoma knygoje „Finding Freedom“, pirmasis M. Markle ir princo Harry pasimatymas įvyko Soho House ir truko net kelias valandas.

„Vakaro pabaigoje, pasimatymui tęsusis 3 valandas, jie pasuko skirtingais keliais. Nepaisant juntamo potraukio vienas kitam, jiedu atsisveikindami neatsibučiavo ir nieko nesitikėjo, tik suprato, kad tarp jų kažkas buvo, todėl tikėjosi vienas kitą pamatyti greitu metu“, – rašo knygos autoriai Carolyn Durand ir Omid Scobie.

Netrukus jie ir vėl susitiko pavakarieniauti, o vėliau Meghan buvo pakviesta apsilankyti Kensingtono rūmuose.

„Kai Harry atvėrė duris, jis nuėjo koridoriumi, kuriame kabėjo daugybė paltų, o jo batai buvo pastatyti prie durų, kaip ir bet kuriuose kituose namuose. Meghan susitikinėjo pakankamai daug, kad žinotų, kas yra kerėtojas, kai tik tokį pamatydavo, tačiau Harry buvo ne toks. Jis buvo be jokių filtrų. Buvo akivaizdu, kad jis bando ją sužavėti savo darbo detalėmis, tačiau jis kalbėjo nieko per daug neapgalvodamas ir niekuomet neminėjo nieko apie karališkąją šeimą ar tai, kad yra princas“, – toliau dėstoma knygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po 6 savaičių Meghan ir Harry nuskrido į Bostvaną – tuo metu jų romanas jau buvo įsibėgėjęs, todėl netrukus jie vienas kitam sakė jau pačius šilčiausius žodžius.

REKLAMA

„Meghan draugė sakė, kad po 3 mėnesių draugystės jie vienas kitam ėmė svaidyti tokius žodžius, kaip „myliu tave“. Harry tai pasakė pirmas, bet Meghan iškart jam atsakė tuo pačiu. Vėliau jie greitai apie savo ateitį ėmė kalbėti tiesiogiai“, – rašoma „Finding Freedom“.

Vis dėlto knygoje užsimenama ir apie kitą jų santykių pusę. Daugeliui žinoma, kad norėdama būti kartu su Harry, M. Markle turėjo patirti ir daug nemalonių, rasistinių ir žeidžiančių komentarų iš jo draugų bei šeimos. Knygoje rašoma, kad dėl mylimosios Harry buvo linkęs atsisakyti net ir pačių artimiausių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai žmonės ėmė domėtis jų santykiais ir ar jie buvo priimtini, Harry svarstydavo: „Tai – dėl rasės? Dėl snobizmo?“ Senas Harry draugas praleido visą popietę apkalbinėdamas Meghan, darydamas niekinančias pastabas apie jos praeitį Holivude. Netrukus apie tai sužinojo Harry ir nusprendė su juo nebebendrauti“, – atskleidė autoriai.

Teigiama, kad tai – vienos iš priežasčių, kurios paskatino porą atsisakyti savo karališkojo gyvenimo ir persikelti gyventi ten, kur ramiau – į Los Andželą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų