REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Naya Rivera

Buvusi „Choro“ žvaigždė Naya Rivera anksčiau šį mėnesį buvo rasta negyva, po to, kai ji dingo pasiplaukiojimo metu su sūnumi Josey. Buvęs jos vyras ir sūnaus tėvas Ryanas Dorsey pirmą kartą po jos mirties nutraukė tylą.

10

Buvusi „Choro“ žvaigždė Naya Rivera anksčiau šį mėnesį buvo rasta negyva, po to, kai ji dingo pasiplaukiojimo metu su sūnumi Josey. Buvęs jos vyras ir sūnaus tėvas Ryanas Dorsey pirmą kartą po jos mirties nutraukė tylą.

REKLAMA

Aktorius, su kuriuo Naya buvo susituokusi nuo 2014 iki 2018 metų, „Instagram“ pasidalino savo širdies skausmu dėl jos mirties.

Buvusi „Choro“ žvaigždė Naya dingo išplaukusi pasiplaukioti su kateriu ežere Pietų Kalifornijoje kartu su  sūnumi Josey Hollis Dorsey (4), o jos kūnas buvo rastas tik po kelių dienų.

Josey tėtis Ryanas sakė, kad matė ją dieną prieš dingimą.

Jis pasidalino nuotrauka, kurioje Naya ir Josey apsikabinę paplūdimyje.

Ryanas rašė: „Tai taip nesąžininga... Nėra tiek žodžių, kad būtų galima išreikšti tuštumą, likusią kiekvieno širdyje. Negaliu patikėti, kad toks yra gyvenimas dabar. Nežinau, ar kada nors tuo patikėsiu. Tu ką tik buvai čia... Dieną prieš mes su Josey mes tiesiog plaukėme atbuvome kartu. Gyvenimas tiesiog nėra sąžiningas. Nežinau, ką pasakyti."

Ryano įraše paaiškėjo, kad abu jie vis dar buvo artimi po jų išsiskyrimo, rašoma mirror.co.uk.

Jis tęsė: „Aš dėkingas už mūsų laiką kartu ir kelionę, kuri mus suartino ir padovanojo mums mieliausią ir nuoširdžiausią protingą mažą berniuką, kokio mes kada nors galėjome tikėtis. Džiaugiuosi, kad tavęs neklausiau, kai prašei nefotografuoti, nes dabar turiu šimtus ir turbūt tūkstančius fotografijų ir vaizdo įrašų, kuriuos Josey amžinai turės mamą ir žinos, kad ji mylėjo jį labiau nei gyvenimą. <...> Jis niekada nepamirš, iš kur atkeliavo. Mes tavęs pasiilgstame. Mes visada tave mylėsime. Myliu tave, Meep“.

REKLAMA
REKLAMA

Ryanas baigė įrašą pridėdamas pranešimą gerbėjams, kurie jam buvo siuntę palaikymo žinutes.

Jis pridūrė: „Ačiū visiems už didžiulę meilę ir palaikymą, kurį jūs atsiuntėte. Aš tiesiog pasakysiu – būk malonus sau, būk malonus kitiems, atleisk... pamiršk... nelaikyk nuoskaudų.... jei tau nėra nieko gražaus pasakyti, galbūt pabandyk nieko nesakyti. Čia tyla.

REKLAMA

Laikas žemėje yra brangus ir jūs tiesiog niekada negalite žinoti... niekada nežinote, kas gali nutikti. Laikykite artimuosius arti ir puoselėkite laiką, kurį turite su tais, kurie jums rūpi“.

Naya ir Ryan dalinosi bendra Josey globa.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai žiniasklaidą pranešė liūdną žinią, kateriu Piru ežere su sūnumi išplaukusi „Choras“ žvaigždė Naya Rivera taip ir negrįžo.  

Vietos policijos teigimu, 33-ejų aktorė trečiadienio vakarą išsinuomavo valtį. Piru ežeras, kuriame buvo aptiktas jos sūnus, yra netoli Los Andželo.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša mirror.co.uk, šiame ežere buvo rastas kūnas, tačiau policija vis dar nepatvirtina ar tai nuskendusi Naya.

Po 3 valandų, kai sūnus su mama išplaukė, jų valtis buvo rasta plūduriuojanti viena, o tai sukėlė kitų valtimi plaukusių žmonių nerimą. 

JAV žiniasklaidoje rašoma, kad N. Rivera sūnų aptiko žmonės, kurie taip pat plaukiojo valtimi ežere. Skelbiama, kad berniuko teigimu, „jie plaukiojo kartu su mama, tačiau ji negrįžo į valtį“.

Jorsey vilkėjo gelbėjimosi liemenę, o štai suaugusio žmogaus – N.Riveros – gelbėjimosi liemenė buvo rasta valtyje.

Berniukas policijos pareigūnams papasakojo, kad jo mama iššoko iš valties į vandenį ir daugiau į ją nebegrįžo. Vis dėlto pareigūnai tikina, kad mažamečiu berniuku pasikliauti yra sunku. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dieną prieš savo dingimą, socialiniuose tinkluose N.Rivera pasidalijo savo ir sūnaus nuotrauka, po kuria trumpai brūkštelėjo: „Tik mudu dviese“.

Aktorė Naya Rivera yra žinoma kaip vienos iš pagrindinių serialo „Choras“ (2009-2015 m. jį rodė televizija „Fox“) aktorė. Šiame seriale buvo pasakojama apie choro „New Directions“ veiklą.

Puertorikiečių kilmės N. Rivera 2014-aisiais ištekėjo už aktoriaus Rayano Dorsey, su kuriuo susilaukė sūnaus. Pora išsiskyrė 2018-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų