REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Prieš kelis mėnesius į Los Andželą gyventi persikėlę princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle netrukus minės svarbią šventę. 

8

Prieš kelis mėnesius į Los Andželą gyventi persikėlę princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle netrukus minės svarbią šventę. 

REKLAMA

Rugpjūčio 4-ąją buvusi aktorė atšvęs savo 39-ąjį gimtadienį, o pirmosios detalės apie šventę jau pasirodė viešumoje.

Pora ir jų sūnus Archie Los Andžele pastovių namų kol kas dar neturi, todėl jau kelis mėnesius laiką leidžia Tylerio Perry prabangiame name. Ir nors jiedu namų beveik nepalieka, tikėtina, kad Meghan gimtadienio proga bus taikoma išimtis.

Remiantis „The Daily Mail“, M. Markle pasakojo draugams, jog namuose sėdėti jiems jau pabodo, todėl savo gimtadienį su artimiausiais draugais norėtų paminėti Montecito. Tiesa, būtina tam sąlygą – saugumas. Hercogienė teigė, kad visus savo draugus prieš tai norėtų ištirti dėl koronaviruso.

„Kad ir ką ji pasirinktų beveikti per savo gimtadienį, Meghan nori, kad šventė būtų paprasta. Ji nenori pasirodyti nerūpestinga ir neatsargi“, – teigiama užsienio žiniasklaidoje.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors karantino pradžioje pora niekuomet nepalikdavo savo namų, pastaruoju metu juos vis dažniau užfiksuoja paparacai. Paskutinįkart kai tai nutiko, M. Markle buvo pasipuošusi lietuvių prekės ženklo linine suknele, kuri sulaukė daug užsienio žiniasklaidos dėmesio.

REKLAMA

Tiesa, tąkart Meghan dėmesio stengėsi išvengti – ji dėvėjo didžiulę šiaudinę skrybėlę, mūvėjo apsauginę veido kaukę, o akis slėpė po masyviais akiniais nuo saulės. Jos mylimasis princas Harry taip pat, panašu, dėmesio neieškojo – vyras vilkėjo paprastus pilkus marškinėlius, džinsus ir sportbačius, o galvą slėpė po beisbolo kepurėle.

Daugiausiai dėmesio tuo metu sulaukė Meghan vilkėta suknelė. Anot užsienio žiniasklaidos, M. Markle buvo pasipuošusi „Magic Linen“ kurta balta suknele. Tai – ne tik ekologiškas prekės ženklas, bet dar ir sukurtas Lietuvoje. „Magic Linen“ – Vitos ir Justino Murauskų prekės ženklas.

REKLAMA
REKLAMA

Prekės ženklas įkurtas 2015 metais ir specializavosi patalynėse. Vėliau jis pasipildė ir kitais produktais, tarp kurių – ir lininė apranga, užkabinusi net ir pačios hercogienės akį. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, jog suknelė kainavo 76 dolerius.

Prie šio įvaizdžio hercogienė priderino kur kas brangesnius aksesuarus – pavyzdžiui, „Chanel“ batelius.

M. Markle įvaizdžiu, kuriame ji vilki „Magic Linen“ suknele, pasidalijo hercogienės gerbėjų paskyra „Instagram“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų