REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Emma Hulse (tv3.lt fotomontažas)

Emmos Hulse vardas Lietuvoje nuskambėjo dar prieš kelis metus, kai vienos laidos metu ji pareiškė, kad yra pernelyg graži, kad galėtų susirasti darbą. Praėjo nemažai laiko ir dabar Emma ne tik dirba, bet ketina darbo neatsisakyti ir ateityje, nors neslepia, kad standartinis gyvenimas – ne jai.

13

Emmos Hulse vardas Lietuvoje nuskambėjo dar prieš kelis metus, kai vienos laidos metu ji pareiškė, kad yra pernelyg graži, kad galėtų susirasti darbą. Praėjo nemažai laiko ir dabar Emma ne tik dirba, bet ketina darbo neatsisakyti ir ateityje, nors neslepia, kad standartinis gyvenimas – ne jai.

REKLAMA

Po ne vienerius metus trukusios pertraukos, Emma naujienų portalui tv3.lt atvėrė širdį ir papasakojo apie nepavykusius santykius, kuriuose netrūko smurto, prabilo apie sužadėtuves bei pasikeitusį požiūrį į darbą.

Emma, prieš kelis metus Lietuvos žiniasklaida mirgėte mirgėjo nuo jūsų vardo ir pavardės, jūsų santykių su mylimaisiais aptarimo, o dabar jau kurį laiką apie jus negirdėti. Norėjosi kurį laiką pailsėti nuo dėmesio?

Tiesiog turėjau labai beprotišką periodą, nes gyvenau Niujorke su žmogumi, kuris buvo areštuotas, kai grįžome į Londoną, dėl smurto šeimoje. Santykiai buvo perpildyti alkoholio, tiesiog viskas buvo labai beprotiška – policija ir greitoji kiekvieną dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Nusprendžiau pasirinkti kitą kelią ir tapau nekilnojamo turto agente, kuria dirbu iki šiol, bet drama tuo nesibaigė. Supratau, kad mano gyvenimas visuomet bus dramatiškas, ir aš nuo to turbūt niekada nebepabėgsiu. Bus visada sunku ką nors surasti, nes žmonėms sunku suprasti mano nestandartinį gyvenimo būdą.

REKLAMA

Kodėl jūsų gyvenimas – nestandartinis? Kuo jis išsiskiria?

Tiesiog labai dramatiškas – kiekvieną dieną kažkas nutinka. Dauguma žmonių jau yra sukūrę šeimas, turi pastovius darbus ir stabilumą, bet aš dabar supratau, kad man tas dar nėra prie širdies. Planuoju dar daug ką iki tol nuveikti. Darbas ir namai kol kas tiesiog nėra mano gyvenimo stilius, nors dabar dirbu ir po darbo einu prie jūros, planuoju vėl kažką keisti greitu laiku. Paprastas gyvenimas ir vaikų auginimas man kol kas dar skamba nenatūraliai. 

Kaip per tuos kelis metus pasikeitė jūsų gyvenimas? Ar įvyko kažkokių kardinalių pokyčių?

Praėję metai buvo labai beprotiški – beprotiški santykiai, visas gyvenimas buvo labai beprotiškas, daug keliavimo, labai daug problemų. Viską reikėjo keisti ir pradėti dirbti. Šiais metais vis dar dirbu nekilnojamo turto agente, persikėliau į Holivudą, supratau, kad noriu ten pasilikti, bet planuoju keisti karjerą, ir artimu metu, jeigu bus galima, keliauti.

REKLAMA
REKLAMA

Rašėte, jog ketinate keisti karjerą – kuo ketinate būti dabar?

Dar nežinau – šiuo metu planuoti pertrauką nuo karjeros, noriu pakeliauti. Po to žiūrėsiu. 

Kaip dabar atrodo jūsų kasdienybė? Kuo užsiimate?

Visąlaik dabar dirbau, niekam kitam laiko nebuvo. Šiuo metu mąstau apie ateitį, ir ką veiksiu ateityje, nes kol kas dar nenoriu nusistovėti. Supratau, kad tradicinio gyvenimo tikrai nesieksiu.

 Ar ir toliau gyvenate Jungtinėje Karalystėje? O gal persikėlėte gyventi kitur?

Gyvenu tarp JAV ir Jungtinės Karalystės, kol sugalvosiu, ką planuosiu veikti ateityje. Beveik visą laiką praleidžiu JAV.

Pastaruoju metu dalijotės ir kadrais iš savo kelionių – kuri šalis jums paliko didžiausią įspūdį?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Supratau, kad noriu gyventi karštoje šalyje – pastaruoju metu važinėjau tik į Holivudą, bet netrukus būsiu Lietuvoje, Ispanijoje.

Ar apskritai į Lietuvą jums grįžti norisi?

Noro nelabai yra, nes pažįstamų ten daug neturiu, bet nežinau, norėčiau ten praleisti vasaras. Jeigu būtų proga, tai apgalvočiau.

Ar turite širdies draugą? O gal kol kas įsipareigoti nenorite?

Po tokių labai beprotiškų santykių nenorėjau įsipareigojimų ir planavau koncentruotis į darbą ir keliavimus. Visi žmonės, kuriuos sutikau, tik dar labiau nuvylė, ir vilties jokios jau neturėjau, nors radau žmogų, kuris buvo ramaus būdo ir man pasipiršo. Nemanau, kad mūsų gyvenimai yra labai panašūs – mes kol kas likę draugais. Jis yra man daug padėjęs, kovojęs kumščiais, kai reikėjo pagalbos, kai buvo konfliktas prieš kelis mėnesius. Šiuo metu nežinau, kas bus – turiu labai daug ką išspręsti.

REKLAMA

Visuomet turėjote daug gerbėjų – ar moteriai, kuri sulaukia daug vyrų dėmesio, yra lengva turėti ir draugių moterų? O gal geriau sutariate su vyrais?

Man tiesiog lengviau bendrauti su vyrais. Nemanau, kad moterys mane labai mėgsta. Jos tiesiog man yra per pavydžios, neturinčios pasitikėjimo savimi, nors, aišku, ne visos, bet panašu, kad tokie dabar ir vyrai, kuriuos sutikau – jie iškart pasimeta ir viskas tuo baigiasi. Iš viso, aš manau, kad ne visi gali save mylėti – aš manau, tą jau seniai pasiekiau.

Žmonės mane žino kaip labai savimi pasitikintį žmogų. Žmonėms tai nepatinka. Jie nori tą iš pavydo atimti. Turėjau nemalonių nutikimų šiuo metu, nes žmonės tiesiog pavydi. Yra sunku. Visur konkurencija – tiek su moterimis, tiek su vyrais – kurios aš nematau.

REKLAMA

Mano gyvenimas yra labai išskirtinis, žmonės nė netiki mano istorijomis. Yra sunku surasti bendraminčių. Yra sunku vaikščioti gatve – labai daug dėmesio, tiek iš moterų, tiek iš vyrų, net daugiau, negu anksčiau, bet neplanuoju keistis. Tik dėl savo pasitikėjimo savimi gavau labai gerą darbą, daug ko pasiekiau. Žmonės šiais laikais yra tiesiog nemalonūs. Visi gyvena paprastus, nuobodžius gyvenimus. Aš to neplanuoju. Visiškas nusivylimas. Man jų gaila.

Gal galėtumėte plačiau papasakoti, kokių nemalonių nutikimų turėjote dėl žmonių pavydo?

Visokių – nuo kraujo klanų iki kautynių, kreivų žvilgsnių nuo moterų, grasinimų. Grasino net nužudyti vienas, su kuriuo gyvenau „Air bnb“, laimei, įsikišo buvęs sužadėtinis, susimušė, o tas vyras buvo areštuotas. Ir šiaip kitokių nemalonumų visur.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų