REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Justina Globienė (nuotr. asm. archyvo)

Realybės šou išgarsėjusi ir lietuviškąja Kim Kardashian praminta Justina Globienė neseniai ryžosi pokyčiams – moteriai atlikta 6-oji plastinė operacija. Tiesa, šįkart Justinai krūtinė buvo dailinama dėl estetinių priežasčių. Ir nors, kaip pati sako, operacijoms yra išleidusi penkiaženklę sumą, tai dar – ne pabaiga.

30

Realybės šou išgarsėjusi ir lietuviškąja Kim Kardashian praminta Justina Globienė neseniai ryžosi pokyčiams – moteriai atlikta 6-oji plastinė operacija. Tiesa, šįkart Justinai krūtinė buvo dailinama dėl estetinių priežasčių. Ir nors, kaip pati sako, operacijoms yra išleidusi penkiaženklę sumą, tai dar – ne pabaiga.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Justina atvirai papasakojo, kodėl ryžosi dar vienam krūtinės patobulinimui bei užsiminė ir apie ateities planus. Žinoma moteris prideda – ji tikrai nėra pametusi galvas dėl operacijų, paprasčiausiai kai ką ateityje pasidaryti bus būtina.

Ryžosi 6-ajai plastinei operacijai

Trečiadienio vakarą J. Globienei jau ketvirtąjį kartą patobulinta krūtinė. Po mažiau nei paros kalbinta moteris sakė, kad jaučiasi nuostabiai – puikiai gali pati savimi apsirūpinti, nejaučia diskomforto.

REKLAMA
REKLAMA

Sauliaus Vikšraičio klinikoje ji lankosi jau ne pirmąjį kartą, o šįkart juokavo, kad jautėsi it tikrose atostogose. 

„Visai nesijaudinau, o kaip tik – be galo laukiau. Tik kai nuėjau į operacinę, širdelė pradėjo smarkiau tuksėti, bet sesutės užkalbino, palinksmino ir net nesureagavau, kaip jau atsibudau savo palatoje. Ką pirmiausiai pamačiau, buvo sesutės šypsena, kuri parodė man Vytenio atvežtas gėlytes ir vaišes. Be galo nustebau ir buvau maloniai sujaudinta, kadangi dėl visos esamos situacijos pasaulyje, ligoninėse svečiai negalimi, tačiau jis sumąstė, kaip mane pradžiuginti“, – mylimojo Vytenio Partiko staigmenomis džiaugėsi Justina.

REKLAMA

Kaip vėliau pasakojo Justina, apie šią operaciją ji svarstė net ilgai – planavo net metus laiko. „Nutiko taip, kad mano krūtinės kapsulė neatlaikė esančio sunkaus silikono, kurio dydis – 825 ml, ir jis pasmuko. Dėl to estetinis vaizdas nebuvo 100 proc. tobulas, nesijaučiau patogiai be liemenėlės, jaučiau diskomfortą…“ – vardijo operaciją paskatinusias priežastis Justina.

Paaiškino kiekvienos operacijos priežastį

Net 6 plastines operacijas pasidariusi Justina jas visas atsimena taip, kaip vakar ir nė vienos iš jų nesigaili. 

REKLAMA
REKLAMA

„Pirma buvo skrandžio apylankos. Ji man buvo pati baisiausia, nes niekada prieš tai nebuvau nieko operavusis. Labai jaudinausi. Tačiau tai buvo pats geriausias mano sprendimas, nes operacijos dėka aš tapau kita Justina. Atsikračiusi 47 kilogramų, vėl pradėjau save mylėti, savimi pasitikėti, pradėjau norėti vėl kažko siketi, lipti karjeros laiptais – ne po vieną laiptelį, o iškart po visus 3 į viršų“, – džiaugėsi ji.

Deja, nukritus svoriui, kūnas tapo nebe toks tvirtas – kaip sakoti pati Justina, jis tiesiog suglebo: „Pirmiausiai – krūtinė. Tada susipažinau su S. Vikšraičiu. Jis mano pakarusią krūtinę pakėlė ir įdėjo silikonus, užpildančius tūrį. Laikui bėgant, sėdmenys taip pat išnyko. Galėjau už „bulkučių“ net pirštus užkišti, kokie pakritę jie buvo. Taigi nusprendžiau, kad noriu apvalių formų, nes man gražu riesti, dideli užpakaliukai, taigi pasirašiau braziliškam sėdmenų pakėlimui ir didinimui. Ši operacija buvo skausmingiausia, nes nuo viso kūno nusiurbė riebalus ir „susodino“ į užpakaliuką. Bet praėjo savaitė laiko, ir jaučiausi tarsi naujai gimusi.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4-oji J. Globienei atlikta operacija, ir vėl buvo krūtinės. Tiesa, nors chirurgas iš pradžių ją nuo to atkalbinėjo, vėliau rezultatais liko patenkinti abu.

„Mano kūno sudėjimas nėra smulkus, esu aukšta, taigi krūtinės nuo pirmų dienų man norėjosi didesnės, tad vėl kreipiausi į Vikšraitį su dideliu prašymų ją padvigubinti. Jis sakė, jog esu kvaila – kam man to reikia? Bet kai tada susidėjau 825 ml, kalbos pasikeitė – sakė, kad gražu, tinka pagal mano sudėjimą, tikrai neatrodo per didelė“, – teigė lietuviškoji K. Kardashian.

Deja, vėliau vienos krūties silikonas pasislinko, todėl netrukus reikėjo operuotis dar vieną kartą, o vėliau – ir dar kartą. Dabar Justinai sudėti dar didesni, 920 ml silikonai.

REKLAMA

„Esu be galo laiminga, nes, mano nuomone, jei yra kažkas, kas nepatinka, kažkokie kompleksai, jei yra galimybė – reikia juos tvarkyti, o ne laukti, kol pasensime. Aš nesigailiu nė viena savo operacija, o priešingai – esu labai laiminga, nes jaučiuosi savo kūne labai gerai. O tai ir yra svarbiausia – patikti sau, o ne kitiems“, – įsitikinusi žinoma moteris.

Neketina sustoti

Ir nors Justinos sąskaitoje – net 6 plastinės operacijos, žinoma moteris atvira – tikriausiai šis kūno patobulinimas dar nėra paskutinis.

Žinoma moteris, susilaukusi antrojo vaikelio, ketina pasidaryti pilvo plastiką, o ateityje svarsto ir apie viso veido patempimą. „Tikrai nemanau, kad ji – paskutinė. Ne dėl to, kad aš pamišusi beprotė, o dėl to, kad žinau, jog ateityje reiks patvarkyti pilvuką, ir kad dėl genetikos reikės susitvarkyti užkritusius akių vokus“, – vardijo J. Globienė.

REKLAMA

Kaip pati sako, kritika – tikrai negąsdina, svarbiausia patikti pačiai sau. „Tegul pikti žmonės šneka, ką nori, man jų kalbos visai nerūpi, nes viską darausi tik dėl savęs. Rugsėjį važiuosiu į Turkiją, į labai gerą kliniką dėtis holivudinės šypsenos. Mano dantys – be galo silpni, daug taisyti, ir tai – mano didelė svajonė“, – atskleidė ji.

Paklausta įvardyti apytikslę sumą, kiek yra išleidusi operacijoms, Justina neslepia: „Pinigų esu investavusi tikrai daug – penkiaženklė suma. Tačiau nesigailiu nė cento, nes jaučiuosi taip, lyg gimusi antrąkart.“

Anot Justinos, daugybė moterų tokius savo pasitobulinimus stengiasi nuslėpti, nes bijo komentarų ar aplinkinių smerkimo, siekia vaizduoti visiškai natūraliais. J. Globienė skatina elgtis kitaip – pati visuomet drąsiai kalba apie tai, kas jos kūne pasikeitė.

„Manau, kad reikia kalbėti, nes daug merginų gyvena su kompleksais ir to bijo. Aš tikrai kalbėjau ir kalbėsiu ta tema, nes man – visiškai negėda. Aš didžiuojuosi savimi, kad radau jėgų, noro, perlipau baimes, ir dabar galiu nesigėdydama apsirengti gražius rūbus, nebijoti išeiti į gatvę. O dar labiau džiaugiuosi, kad mane seka daugybė mergaičių, ir daug iš jų galėjau patarti ar pagelbėti tam tikruose apsisprendimuose“, –  pokalbį baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų