REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsi kino ir teatro aktorė Edita Užaitė liepos 22-ąją paminėjo 39-ąjį gimtadienį. Nors moteris švęsti savo gimtadienių nemėgsta, tačiau šiemet tai dviguba šventė.

Garsi kino ir teatro aktorė Edita Užaitė liepos 22-ąją paminėjo 39-ąjį gimtadienį. Nors moteris švęsti savo gimtadienių nemėgsta, tačiau šiemet tai dviguba šventė.

REKLAMA

Aktorė džiaugėsi, kad šie metai jai pilni naujų patirčių ir pokyčių.

„Visos aplinkybės susidėliojo taip, kad per gimtadienį yra dvi progos švęsti. Aš nemėgstu savo gimtadienių, jų švęsti, noriu juos minėti ramiai, bet būtent šią dieną pradedamas statyti mūsų meditacijos centras. Geresnės dovanos, ko gero negaliu įsivaizduoti“, – džiaugėsi moteris.

Pasak Editos, šiemet buvo pasiekti tikslai, aktorė patobulėjo profesinėje veikloje: „Pradėjau ruoštis monospektakliui, pradžia padaryta, laukiu premjeros. Dėl koronaviruso darbai sustojo, todėl tikiuosi rudenį nebus antrosios bangos. Karantino metu repetavau viena, o režisierius buvo kitoje šalyje. 

Tikiuosi rugsėjį su juo susitikti ir pateikti bendrą rezultatą. Beveik pusmetį atostogavau, laiko veltui neleidau, džiaugiuosi, kad neužpuolė depresija, žinoma, nukentėjo finansai, bet turėjau laiko mokytis tekstą spektakliui, todėl nejaučiau, kad sustojau profesinėje veikloje.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris džiaugėsi, kad pažino save kitu kampu: „Pirmą kartą išmokau tokio dydžio tekstą, tai man buvo naujiena, netikėjau, kad tiek sugebu. Anksčiau, kai stebėdavau spektaklius su didžiuliais monologais, pagalvodavau, kaip jie taip gerai atsimena tekstą. 

REKLAMA

Man pačiai buvo smagu tiek įdėti savarankiško darbo, atradau save, pamačiau, kad galiu būti organizuota ir tai, kas atrodė neįmanoma – galiu padaryti. Įveikiau nemažą etapą, kartu su Lino pagalba, pradėjome meditacijų centro statybas, tai didelis kelias, kurį nuėjome kartu. Nors karantinas ir privertė sustoti, bet vis tiek buvome aktyvūs.“

Anot Editos, skaičius 3 -  jos skaičius: „Galvoju, kad šie metai man bus labai aktyvūs, nes tiesiog spirgu, kaip noriu padaryti daug dalykų. Savo planais dar nesidaliju, visa tai parodysiu, kai bus padaryta. Nenoriu sakyti, kad tai svajonės, man tai yra darbai, kuriuose aš save matau, jaučiu norą ir energiją.  Šį pavasarį prikaupiau jėgų ir atsirado daug minčių, kur save realizuoti.“

„Sau palinkėčiau vidinės ramybės, kai būnu rami ir kitiems būnu geresnė, ir į situacijas reaguoju kitaip, taip pat daugiau darbų padarau“, – tikino aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų