REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas, aktorius Justinas Timberlake'as ir aktorė Jessica Biel šios savaitės pradžioje susilaukė antrosios atžalos. 

Dainininkas, aktorius Justinas Timberlake'as ir aktorė Jessica Biel šios savaitės pradžioje susilaukė antrosios atžalos. 

REKLAMA

Tiesa, žinią apie nėštumą pora slėpė, praneša „The Sun“.

Justinas ir Jessica nuo pavasario pradžios, kai buvo įvestas karantinas, nesirodė viešumoje. Kovo pradžioje, per savo gimimo diena, moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje ji vilkėjo laisvai krentančią suknelę.

Primename, kad praėjusių metų pabaigoje pramogų pasaulį sudrebino skandalas, kai dainininkas ir aktorius Justinas Timberlake’as buvo įamžintas netinkamai besielgiantis su kolege. Gerbėjai negalėjo patikėti, kad tobula Justino ir jo žmonos aktorės Jessicos Biel santuoka iš tiesų nėra jau tokia ideali. Ir nors po to sekė Justino viešas atsiprašymas „Instagram“, o pora net ir po to buvo užfiksuota kartu, kai kas vis dėlto verčia galvoti, kad jų santykius šis įvykis išties paženklino ne pačia geriausia prasme.

J. Timberlake’as buvo pastebėtas viename iš Naujajojo Orleano barų. Čia vyras lankėsi kartu su 8 metais jaunesne aktore Alisha Wainwright, su kuria šiuo metu vaidina naujoje juostoje. Pora minėtame filme vaidina įsimylėjelius. Tiesa, pasirodo, kad ir už kamerų jų jausmai niekur nedingsta, mat paparacai porą užfiksavo ne tik stipriai išgėrusią, bet ir besilankančius rankomis.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po to, jis atsiprašė žmonos „Instagram“. Tiesa, vėliau užsienio žiniasklaidą pasiekė ir kita kiek netikėta informacija – pasirodo, šitaip viešai atsiprašyti jį galimai paskatino pati Jessica, mat jautėsi itin pažeminta.

REKLAMA

Ir nors po to viename renginyje jiedu pasirodė kaip pora, jų kūno kalba išdavė šiokį tokį nerimą. Panašu, kad jų santykiai po to nepagerėjo, mat net ir praėjus 3 mėnesiams po skandalo, Jessica viešumoje buvo pastebėta nemūvinti vestuvinio žiedo. Įdomiausia tai, kad be žiedo ji buvo pastebėta apsipirkinėjanti vietinėje vaistinėje, praneša dailymail.co.uk. 

Ir nors tai nebūtinai reiškia, kad pora skiriasi, nieko gero nežadėjo ir paskutinis jų viešas pasirodymas. Tąkart jųdviejų kūno kalbą įvertino ekspertė Blanca Cobb.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad po Justino skandalo su kolege Alisha Wainwright jam ir Jessicai sekasi gerai. Jie maloniai šypsosi – atrodo, kad pozuoja. Taip pat tai, kad jie pasisukę vienas į kitą, rodo, kad jie su vienas kitu jaučia ryšį“, – sakė specialistė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto anot B. Cobb, jų rankos parodo ir kitą pusę. Justinas savo plaštaką yra sugniaužęs į kumštį. Tai rodo, kad jis iš tiesų nesijaučia toks atsipalaidavęs, kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Jessicos rankų nesimato, o štai Justino – sugniaužta į kumštį. Paprastai žmonės rankas šonuose būna atpalaidavę, todėl tai išduoda, kad jis jaučiasi kiek įsitempęs. Turint omenyje tai, kad tai – pirmas jo ir žmonos viešas pasirodymas po skandalo, gali būti, kad jam neramu, kaip juos priims publika“, – pridėjo ekspertė.

J. Timberlake’as ir J. Biel susituokė 2012-aisiais. Nuo to laiko visi galvojo, jog jų santuoka – viena stipriausių Holivude. Justinas dažnai komentuodavo ir po savo žmonos nuotraukomis „Instagram“, taip pat mielai dalindavosi jos nuotraukomis ir pats. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų