REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
 Barbara Luna Sipos (nuotr. Instagram)

Vengrijoje gyvenanti Barbara Luna Sipos jau nuo 17 metų varsto plastikos chirurgų duris. Dabar jai  22-eji ir mano, kad yra „per karšta dirbti“.

11

Vengrijoje gyvenanti Barbara Luna Sipos jau nuo 17 metų varsto plastikos chirurgų duris. Dabar jai  22-eji ir mano, kad yra „per karšta dirbti“.

REKLAMA

Užsienio portalui dailystar.co.uk ji daugiau papasakojo apie operacijas bei darbą.

Merginai buvo atlikta 10 operacijų, jai padidino krūtinę nuo B iki F dydžio. O visoms šioms operacijoms išleido kone 84 tūkst. eur. 

Mergina pasakojo, kad anksčiau dirbo administratorės darbą, tačiau teko iš jo išeiti, nes vyrus vedė iš proto dėl savo išvaizdos.

„Būdama penkiolikos metų pradėjau dirbti nekilnojamojo turto agentų asistente, tačiau visi mano viršininkai ir net klientai stengėsi su manimi seksualiai elgtis“, – pasakojo Barbara.

Anot merginos, jai buvo labai sunku dirbti, kuomet vyrai rodė jai dėmesį.

„Taigi supratau, kad toks darbas ne man, nes aš gyvenu visuomenėje, kurioje labai patraukli moteris neturi daug galimybių išlaikyti savo darbą ar užimti aukštesnes pareigas neskirdama vyrams sekso – ko aš nenorėjau. Taip yra todėl, kad mes vis dar gyvename patriarchalinėje visuomenėje. Patinka tai ar ne. Aš esu už feminizmą, tačiau labai moteriškos merginos, tokios kaip aš, neturėtų turėti reikalų su vyrais darbo vietoje“, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA

2016 metais ji išėjo iš darbo ir susipažino su vaikinu. Jis negailėjo jai pinigų plastinėms operacijoms: krūtų didinimo, smakro ir žandikaulio su sumažinimo, kaktos bei akių pakėlimo ir užpakalio pakėlimo operacijoms.

REKLAMA

Visos šios operacijos kainavo kone 84 tūkst. eur. Visos šios atliktos operacijos pavertė ją it „gyva lėle“. Taip atrodyti ji svajojo jau nuo pat mažų dienų. Deja, 2019 metais ji išsiskyrė su širdies draugu, todėl jai teko ieškotis naujo darbo.

Dabar ji pradėjo dirbti apatinio trikotažo modeliu bei ieško naujo širdies draugo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų