REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Daina Bilevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Žinoma lietuvių dainininkė Daina Bilevičiūtė po karantino pirmąkart grįžo į Lietuvą. Čia moters laukia nemažai reikalų – tiesa, kaip sako pati Daina, didžioji jų dalis išties mieli širdžiai.

20

Žinoma lietuvių dainininkė Daina Bilevičiūtė po karantino pirmąkart grįžo į Lietuvą. Čia moters laukia nemažai reikalų – tiesa, kaip sako pati Daina, didžioji jų dalis išties mieli širdžiai.

REKLAMA

Jau netrukus ji pristatys moterims skirtą kolekciją, vis dėlto pasirodo, kad rasti modelių – iššūkis.

Po karantino iš Londono į Lietuvą grįžusi moteris gyvena darbingomis nuotaikomis. Liepos 17-ąją, „Kvapų nakties“ metu Kaune Daina žada pristatyti naujausią savo drabužių kolekciją. Kaip sako pati, ji bus skirta apkūnutėms ir ne tik.

Spalvinga kolekciją pristatys ir žinomos moterys, tarp kurių – didžiausia dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė, TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė bei daugelis kitų. 

Tiesa, pasirodo, kad rasti apkūnių moterų, norinčių demonstruoti kolekciją, ne taip paprasta – organizatoriai jau iškart įspėjo Dainą, kad būtent čia iškils sunkumų. Žinoma moteris teigė, kad todėl modelių ėmė ieškoti pati.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama su naujienų portalu tv3.lt, D. Bilevičiūtė prisiminė, kad prieš kelis metus yra dariusi pirmąją fotosesiją, kurioje išdrįso parodyti, kad apkūnus kūnas – taip pat yra gražus.

REKLAMA

Šiais metais fotosesiją Daina pakartojo Juodkrantėje, o ją įamžinusi fotografė sulaukia ir daugiau žinučių su apvalesnių moterų prašymais įamžinti ir jas. Tiesa, kai kurios iš jų save laiko apkūniomis nė nepaisant to, kad jų liemens apimtis – vos 67 centimetrai.

„Jūs man netinkate – neturite pilvo“, – su šypsena D. Bilevičiūtė prisiminė fotografės žodžius tokioms kandidatėms.

Rasti modelių tokioms fotosesijoms sunku dar ir todėl, jog kai kurios reikalauja fotošopo nesuprasdamos, kad tokių nuotraukų tikslas yra nepagražinto kūno parodymas. Dar kitoms, anot Dainos, fotografuotis neleidžia antrosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, Daina neslepia, kad yra laiminga, jog grožio standartai ėmė keistis. „Džiaugiuosi, kad pagaliau ateina normali mada“, – sakė ji.

Tiesa, į Lietuvą Daina grįžo vedama ir ne tokių malonių reikalų. Neseniai varžytinėse parduotas jos butas. Nepaisant to, žinoma moteris sulaukia daugybės gražių pasiūlymų – žmonės noriai tiesia pagalbos ranką. 

„Viena moteris iš Klaipėdos netgi siūlė apsistoti pas ją nemokamai. Pagyventi pas juos siūlosi ir vyrai – aišku, su jais sąlygos jau kitokios“, – besijuokdama sakė D. Bilevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų